AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dikkat çekmek olabilir. Sürekli profil fotoğrafını değiştiren insanların kaçtığı duygular vardır
Bende sürekli değişiyorum onun dikkatini çekmek için acaba diyorum oda benimmi çekmeye çalışıyor. Çünkü benimleyken zerre bir kere bile değişmedi profil resmini simdi 2 hafta içinde 10 defa felan değişti belki daha fazla
Olabilir büyük ihtimalle öyl3
Böyle devam edecek devam ederken aylar günler geçicek unutucak sonundada yaa kafayı yicem artık sinirden 🥺🥺
Madem aklı sende neden yazmıyor ya da sen neden yazmıyorsun
Onun yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. Askere gitti geldi bedelli geldiğinde kavgalıydık geldiği günden cok değişti bana ilk zamanlar o kadar ilgiliydi ki anlatamam sürekli ben seninle işim olsada iletişim halinde olmak istiyorum diyen adamdı tartıştıgımızda haklıda olsa haksızda olsa gecenin 3 unde arayıp konuşup gonlumu almadan uyumazdı geldikten sonra cok değişti o yüzden dayanamayıp ayrıldım. Ve hatasını anlamadan tekrar barışmak istesem anlamıcak hatasını ondan bekliyorum adimi gerçi 18 gün oldu ama bakalım umudum günden güne azalıyor artık
Yazar o bence
1 hafta öncede bunu gerçekten yanlisikla aradım normalden. Hemen kapattım saniyesinde geri aradı açmadım tekrar aradı gene açmadım sonra mesaj attım kb yanlış aradım diye tamam dedi oda. İnşallah yazarr yaaa çok özlüyorum 🥺🥺🥺
Yazar diye düşünüyorum
İnşallahhhhh 🤲🙏
🙏
Garipsiniz kadın milleti olarak en çok siz değiştiriyorsunuz
İşte ben değişiyorum tamamda ayrıldığımız zamandan beri oda sürekli değişiyor 2 hafta içinde 10 defa belki daha fazla değişti
Şey izlenimi vermeye çalışıyor ne kaybettin gör
İnadından resmen yazmıyor farkındayım
Erkeklerin huyunu biliyoruz be 😅
Böyle böyle derken unutup gidicek beni o olcak sonunda 18 gün oldu 🥺
Hanginiz haklısınız bide haklılığınızın geçerli bir sebebi var mı
Bu benim 3 aydır hayatımda karşıma çıkan benim hayatıma girmeye çalışanda o. İlk zamanlar o kadar ilgili birisiydi ki işim olsada ben seninle sürekli iletişim halinde olmak istiyorum diyen adamdı tartıştıgımızda haklıda olsa haksızda olsa gecenin 3 unde arayıp konuşup gonlumu almadan uyumazdı asla. Daha neler neler sonra bedelli askere gitti geldiği gün kavgalıydık aramız iyi değildi ondan sonra çok değişti bambaşka birisi oldu ilgisizleşti vs tanıyamadım geldiğinde resmen o yüzden ayrıldım
Bunun için ayrılınmazki canım sonuçta askere gidiyor biraz zaman tanısaydın uzman çavuş abim var mesela ilk gidip geldiğinde psikolojisi o kadar bozulmuştu ki düzeltmek için çok uğraştık bu hep olur biraz alttan al ortada ayrılanılacak bir sebep yok bebeğim
26 günde ne kadar değişebilir ki ve orayı cok sevmisti sorunu yoktu yani oradayken 🥺 3 saatte bir cevap vermeye başladı 3 gun boyunca aramadı beni köpek gibi peşinden koşturdu geldikten bir hafta sonra buluşmak konuşmak için yalvardım resmen. Barışınca Boyle yapınca dedim heralde baska birisi ver yani anlayamadım yapmasının sebebini geldiği ilk gün değişmesi şaşırttı beni
Sanki biraz fazla değer vermişsin onunda bir yerleri kalkmış bekle biraz at gibi giden it gibi döner dönmezse de seni haketmemişdir
Ayyy şimdi whatsaba girdim ilk defa durum paylaşmış ayrılıkla ilgili yar felan diyor dünde ben paylaşmıştım. Amaa görülmeyi kapatarak baktım ay çok mutlu oldum beee
Yaaa tatlış umarım düzelirsiniz ve her şey gönlünce olur ama sen sen ol hep özgüvenli ve güçlü bir kadın ol
Yaa çok teşekkür ederim amiiin inşallah 🙏🙏🥺
Rica ederim ne demek ☺
Çünkü eşeğin s2nden dolayı
Kim o karşı tarafmı
Her iki taraf içinde. Ben değişiyorum ods sürekli değişip duruyor normalde benimleyken bir kere bile değiştirmemişti.
Fark ettiemeye çalışıyor kendini
Ayrılan benim ama onun yüzünden mecbur kaldım. Arada bi whatsapta durum paylaşıyorum ona iğneleyici ayrılıkla ilgili Instagram'da takipleşmiyoruz ama numaramı silmiyor birde hemen paylaştığımda bakıyor silse bari dicem tamam ama oda yok
Neden ayrıldın ki
Bu benim 3 aydır hayatımda. İlk zamanlar o kadar çok ilgiliydi ki bana anlatamam işim olsada ben Seninle sürekli iletişim halinde olmak istiyorum diyen adam askere gitti bedelli geldiği gün kavgalıydık tartışmadan sonra çok değişti ilgisizleşti bende dayanamadım ayrıldım bir hafta önce yanlışıkla aradım kapattım hemen saniyesinde geri döndü açmadım tekrar aradı gene açmadım sonra mesaj attım kb yanlış aradım diye tamam dedi oda
Sen engelleyip neden geçmiyosun, yarım kalan ne oldu?
Neden engelleyim ki? Yarım kalan derken anlamadım
İnsan birlilte olmak istemedeği biriyle neden tekrar görişecek gibi o nu rehberinde tutarkş
O silmiyor silse zaten bende umutlanmayı bırakıcam
Bi adım at?
Adımı ben atsam hatasını anlamıcak o yüzden adımı ben ondan bekliyorum yoksa hic bir şey umrumda olmaz yazarım 🥺
Erkekler hatasını anlamazki 🤷🏻♂️