Selamlar.. Hayatında biri varken mi daha mutlusun yoksa yalnızken mi? Keyifli geceler..🥂
#smell

Selamlar.. Hayatında biri varken mi daha mutlusun yoksa yalnızken mi? Keyifli geceler..🥂
#smell
Yalnızken daha mutluyum ya bir kere asık olmak gibi hata yaptım ve mafvoldum. Daha yeni yeni kendime geliyorum. En azından yalnızken birileri seni üzemiyor
Yalnızken keyifli değilim hiç bir şekilde sadece sevgilim varken keyifliyim ama sevgilim de hiç olmadı ne yazık ki çünkü insan sevdiği olsun onu özlesin beni merak etsin birlikte bir şeyler yapalım istiyor sürekli bunlar olmadığı için yalnız yaşamak yalnız olmak cehennem gibi geliyor bana. bu yüzden de aşkım olmasını isterdim ben kendimi bu şekilde daha çok mutlu hissediyorum çünkü
Cevap
54Cevap
Tercih edilmiş yalnızlık gibisi yok. Artık bazı şeylere olmasa da olur gözüyle bakıyorum. Yalnızlığın tadını aldım bir kere sorunsuz bir kere sadece kendinlesin. Mis gibi..
Sevgilim varken daha mutlu daha katlanılır daha sevecen biriyim. O halimi daha çok seviyorum kesinlikle
Selam gadası 🙃
Yalnız olduğum zaman daha keyifli vakit geçiriyorum..
Gerçekten sevgi olduğu zaman eşinle birlikte olmak dünyayı güzel hale getiriyor ama anlaşmazlık dolu sorunlarla bir yaşantı olunca yalnızlığı özlüyorsun. Yalnızken güçlü olmak bir başarıdır, başkasına minnet eylemeden ayakta durmayı öğrenirsin, özgüvenli olmak için topluma girmek ya da ayak uydurmak gerekmez. Herkes kendi dünyasının kahramanıdır. Herkese eşiyle birlikte mutlu huzurlu hayat dilerim tabi ki…
her ikisinin de kendi içerisinde güzellikleri var aslında.. yalnız olmak güzel kimi zaman ancak hayatında birisinin olması bir şeyleri paylaşmak onunla heyecanlanmak mutlu olmakta güzel
Sevgilim yok yalnızım ama böyle de mutluyum yani kafa dengi birisini bulduğumuz gün onunla da hayatım keyifli olur zaten hayatımı zehir edecek birisine yer yok benim yanımda..
Yalnızken kafam rahattı yani tek başınaydim sorunları tek başıma hallediyordum istediğim gibi herşeye üzülüyor ağlıyor geçiyordu. Şimdi hayatımda biri var anlayan biri bu çok güzel bir şey bunun getirmiş olduğu bir sorumluluk da var ikiside güzel ya. Yalnızlıkds hayatında biri varken de
İkisininde yeri ayrıdır. Yalnızlık kesinlikle bir ihtiyaçtır. Sevgilim olduğu dönemlerde duşa girip 1 saat vakit geçirirdim, sırf biraz yalnız kalabilmek için... Ama hayatınızda; size eşlik eden birisi varsa bunun vereceği güç hafife alınamaz...
Sevgilim varken daha çok, beni çok güldürüyor aşkıto @IAmarPresterAen 🤣🥰💕
Gülmek sana yakışıyor aşkım 🥰😍🤩😘💘
Yalnızlıkla bütünleşmişim sevgilim olunca ben error veriyorum ya. Dumanlar çıkıyor kafamdan.
Yakında sevgilim olacak, açılmak üzere olduğum kızla yazışıyorum ve mutlu oluyorum. Yalnızken durum tam tersi. Aşksızlık krizini kafama taktım mı resmen dehşet saçarım!!!
yanlızlık elbette zor ve kanıksanması zaman alıyor ancak! yaşananlar son üç yılımı böyle geçirmem gerektiğini bana öğretti
böyle iyiyim ben
Kendimle mutlu olsam da yanımda gönlümde kalbimde birinin olması her zaman daha keyifli olur tabi 😄
Yalnızlık en iyisi. Flört takılıcan kafan rahat olucak. Öbür türlü binbir sorumluluk. Zaman geçtikçe yol aldıkça evlilik telaşı falan üf😄
Yalnız olmak güzel kendini buluyorsun, onunla oluncada yine kendini buluyorsun ikside çok güzel. 👍🏻
Sevgilimleyken hayat keyifli ama hayatımın merkezinde değil. Onsuz yalnızken de hayattan keyif alıyorum.
Yalnız kalmayı severim. Ama yalnız olmayı sevmem. Enerjime enerji, keyfime keyif katacak kafa dengimin olması tercihim. 😀
Kendi kendime mutlu olmayı becerebiliyorum hayatımda uzun uzun zamandır birisi yok bu durumdan ötürü şikayetçi değilim
Sevgiliyle yaşanan teklik, birlik ruhu yalnızlığın tekliğini geride bırakamıyorsa o ilişki yaşanmaya değmez.
Sevdiğim adamın dizlerinin dibinde olmak elbette ki keyif verici lakin yalnızlığa da ihtiyaç duyar insan.
Her ikisininde güzellikleri var tabi. Ama genelde yalnızken bi tık fazla 😍
Yalnız başıma çokk daha keyifliyim sevgili derdi çekmekten daha bunaltıcı bişey yok
Yalnızken. Çünkü sevgili olmayı beceremiyorum ben. Elim ayağım birbirine dolanıyor :/
He ben
Ol
Reelde böyle oluyo napim
Yalnızlıkdan daha cazibeli bir kadınla henüz tanışamadım
Her türlü keyifliyiz de sevgili ile olunca yeri ayrı olur
Biri bana hep yük oluyor sevgili flört falan uğraşmam
Yalnızken çok iyi ama bazen birinin kokusuna tenine sevgisine ihtiyaç duyarsın
Ben hep yanlızlıgı oynayan bır adam oldum o duyguları bılmıuorum
güzel fotograf. yalnızlık güçtür. köle olmaya ya da inek gütmeye gerek yok
Sevgilim olmadı hiç bilmiyorum yani yalnızken daha iyi
Sevgilim varken keyifli olup olmadığımı anlamak için sevgilim olmadı gerek 😅
Hayatımda hiç sevgilim olmadı yalnızken pek mutlu keyifli değilim sevgilim olsaydı keyifli mutlu olur muydum bilmiyorum
Arkadaşlarımız olsa olmuyor mu? İlla sevgili şart mı? Yalnızlık iyidir
Yalnızım böyle keyif alıyorum her türlü geziyorum
Sevgilim tabi ki... Yanındayken etrafımda pervane olması beni çok özel hissettiriyor.
Yalnızken hatta bırak sevgiliyi kimse olmazken daha mutluyum en iyi zaman kendinleyken gecer bence yeter ki kendimizi daha iyi tanımaya çalışalım başkalarını değil.
Tek tabanca iyi gecen güzel olsun reis ✌️☺️
Sevgilim varken tabiki bide yalnızız gelir yanıma oturur üstüme sohbet n ederiz
Yalnızken aldığım keyif, hiçbir şeyin yerini tutmuyor..
Sevgilim varken. Cok komik gulmekten mutluluktan ucuyorum. Tabi tartismadigimiz zamanlarda :) tartisinda yalnizlik daha iyi
Yalnızken daha iyiyim yaa.. Çoğu insan apartman ışığı gibi yanıp sönüyor. Sıcak soğuk oyunlarıyla uğraşamam 😴👋
Sevgilim varken
Çivi çakma işi olursa sevgili ile daha iyi ancak evimde artık testere bile bulunuyor... O yüzden ona da gerek kalmadı:)) 🤣
Yalnızken daha keyifli ki sevgilim yok zaten. Video oyunlarıyla eğlenip geçinip gidiyorum bir şekilde işte.
Yanlizlik tan aldığım keyf bı zaman önce işkenceye dönüşmeye basla di yanlizlik uzun süreli olunca hiç de iyi şekilde sonuclanmiyor
Yalnızlık daha iyi.
BAY BAY bay bay bay bay o kendini bilen kişi. Yeni aşkınla mutluluklar diliyorum. Bay bay bay bay
Kesinlikle yalnızken. Telefon ya elimde ya kulağımda yapışık yaşamaktan haz edemiyorum. Özgürlük gibisi yok.
Sevgilim varken olmasın istiyorum. Yokken olsun istiyorum. Ben karmakarışığım sorun bende 🤣
Evlen artık evlen 😀
Sınır tanımayan libidosu yüksek bir sevgilim varken
Bu ülkede en güzeli tek yaşamak bu kadar dert tasa içinde birde hatun çekilmez
Yalnızken mutsuzum olunca mutlu olurum tabii keyifli
Sevgilim olmadığı için bilmiyorum yalnızken keyifliyim
Yalnızlık ve müzik 😍
Sevgilim yok yalnızım. Böyle iyi.
Sevgilimleyken...
İkisininde ayri
Sevgim varken tabiki o zamanlar daha keyifliydi
Yalnızken mecbur ama sevgilim olsa onunla olurum
Hiç biri varken mutlu olmadım