her şey bitsin, herkes sussun. Bende susayım. Sadece hayaller konuşsun hayallerde yaşayalım. Sevmek neden bu kadar zahmetli ki sevilmeyi görmek istemek daha can acıtı.

her şey bitsin, herkes sussun. Bende susayım. Sadece hayaller konuşsun hayallerde yaşayalım. Sevmek neden bu kadar zahmetli ki sevilmeyi görmek istemek daha can acıtı.

Evet çok oluyor maalesef yani bunu hayatım için diyorum özellikle de son dönemlerde yani keşke bitseydi her şey bir anda bende kurtulsaydım diyorum. çünkü günlerim sıkıcı ve yorgun geçiyor artık bu yüzden de kendimi mutlu hissedemiyorum maalesef
Evet çok oluyor. Yüreğime bir şeyler ağır geldiğinde hiçbir şeye tahammülüm kalmıyor o an dursun istiyorum dünya. Ama Doğan Cüceloğlunun da dediği gibi hayat biz üzülüyoruz diye akıp gitmeye devam etmeyecek değil...
Evet. Böyle yüksekçe bir yere çıkıp insanları izlemek ve bağırmak istiyorum: "Unutuyorsunuz ama.. ölüm var" diye. Bunca kötülüğe, kalp kırmalara ve intikam aşkına bir dur demek istiyorum ☯️
Oluyor, sonra da kendi kendime diyorum ki topla kendini böyle olması senin modunu düşürecek sadece ve eline bir şey geçmeyecek. Biraz öz-motivasyondan sonra bi şekilde toplanıyorum
Cevap
3Cevap
oldu her şey bitti
hayat devam etti sonra yeniden başladı
bu böyledir aslında biten başlar başlayan biter
Oluyor
Oluyor evet
bir kez oldu
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?