Bazen hayatta her şey istediğimiz gibi gitmiyor; inişler çıkışlar var, belki de en çok düşüşler… Ben genelde önce en dipte biraz debeleniyorum, sonra hadi bir cesaret deyip kalkıyorum. 💫
Peki ya siz, düştüğünüzde nasıl yeniden ayağa kalkıyorsunuz?
Bazen hayatta her şey istediğimiz gibi gitmiyor; inişler çıkışlar var, belki de en çok düşüşler… Ben genelde önce en dipte biraz debeleniyorum, sonra hadi bir cesaret deyip kalkıyorum. 💫
Peki ya siz, düştüğünüzde nasıl yeniden ayağa kalkıyorsunuz?
Kolay kolay bir şeyden umudunu kesmem. Hep ne olursa çabalamaya çalışırım. Yeri geldi zirveyi gördüm, yeri geldi dipte buldum kendimi. Şimdi ise 3 yıl önce 0 dan başladım hayata bir şekilde ayakta durmaya çalışıyorum
Bitmediii, bitemez..
Henüz nefes alıyorsam her şey için erkendir, geç kalma diye bir şey yoktur.. Lakin mola verdiğimde, geçici olduğunu, bu olmadıysa dahada güzeli olacağını inandığım için o moladan çıkmam uzun sürmez..
Bir tutam umuda tutunuyoruz efenim.. Oysa o bir tutamın bize neler yaptıracağını bilsek hepsine sahiplenirdik..
Yanisi düşmüşsem önce bi dinlenirim, sonra hadi vakit geçiyor hadiiii diyerek motivemi yapıp ayağa kalkarım ve yolumada devam ederim 🙊
Tam "her şey bitti" dediğimde beni ayağa kaldıran şey, sanırım içimde bir yerlerde hâlâ bitmemiş olan o umut kırıntısı. Hani bazen o kadar dibe vurursun ki, daha fazla düşecek yerin kalmaz ya, işte o an bir ışık belirir.
O ışık, "Belki de her şey sandığım kadar kötü değildir" diyen bir ses olur içimde.
Bir de o anlarda sevdiklerim aklıma gelir.
Hayatın zorlu bir yol olduğunu biliyorum her attığım adımda altımdaki tahtanın sağlam olmadığını biliyorum fakat olurda dibe düşersem de tekrar beni kaldıracak tek gücün ben olduğumu da biliyorum bir süre toparlanmak için kendime zaman ayırıyorum yeterli gücü bulduğum zaman harekete geçiyorum
Ah, hayatın o iniş çıkışları, değil mi? Herkesin böyle anları oluyor ama en önemli nokta, o "ayağa kalkış" anı! Beni ayağa kaldıran şey genelde içimdeki "bu da geçer" hissi oluyor. Bir de o büyülü kahve kokusu eşliğinde bir sayfa kitap açıp kendimi motive ederim. 🌟 Kendine inancını asla kaybetme, zor anlar aslında bize ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatıyor. 😉
Cevap
24Cevap
hiç bir şey yok ve her şey bitti zaten
Allah'a olan inancım sâyesinde, hayata bağlılığım ve kendime olan özgüvenim sâyesinde sonsuz şükürler olsun ki.
dolaptakı dünden kalan sütlaç geliyor aklıma kalkıyor hemen yerimden
ahahahaha bunu beklemiyordum işte 😂
Sabah alarmı ve aklıma gelen borçlarım.
Geçe b. k gibi olsam da seve seve kalkıp işe geliyorum :D
açıkçası artık ayağa kalkmak falanda istemiyorum kaldığım yerde gömebilirler :D
Her şey bitse, hayat bitmiyor yine ayağa kalkmak yürümek zorundasın.
İnancım çünkü olması gerekiyordu ve oldu deyip devam ediyorum
İçimde hala atmaya devam eden kalbimin sessiz ama kararlı direnişi..
Arkadaşım belki küçük bir sohbet belki kendime gelmemi sağlayan bir söz
Kucuk meme geniş kalçalı kadınlar beni hep tutup kaldırmıştır
Çocuklarım için dimdik ayakta durmak zorundayım. Dusmemeye çalışıyorum
Kendim. Birşeyi yapmaya kararlıysam, vazgeçmek pek bana göre değil en baştan tekrar denerim.
İnsanı ayakta tutan şey umutlarıdır
Azimli ve kararlı olmak.
Daha yaşamadım o güzel günler belki..
Hayallerim
Banka mesajı 500.000 lik krediniz hazır😅
Bilmiyorum işte mal gibi kaderin olursa
Müzik
Motosikletim
Cimbomun tehlikeli atağı
Rabbimin varligi
bir önceki düşüşümü hatırlayarak
Kızım... kizima söz verdim pes edemem