6 senelik sevgilimin güvenini yalanlar söyleyerek kırdım. Aldatma asla yok. Onun beni terk ettiği dönemle ilgili korktuğum için yalanlar söylemiştim. Bazılarının doğrularını o öğrendi bazılarını ben söyledim
şu an nişanlıyız. Bana güvenmiyor bundan çok çabaladım. Hep dinledim ciddiye aldım hatamı kabul ettim hiç üste de çıkmadım. Ama çokta üzüldüm. Çok güvensizlik yaşamasına rağmen ayrılamadı da. Bana bazen çok iyi bi an geliyor aşağılıyor üstüme çok geliyor saygısızlık yapıyor.
Şunu merak ediyorum ben onun güvenini çok kırdım. Ama hatam içinde çok çabaladım. Şu an ki noktada ayrılmıyor evlenmek istiyor ama bi yandan da geçmişi çok yüzüme vuruyor. Yalan söylemediğim halde yalancısın diyor. Bi insan niye böyle yapar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sabırla bekle. O da senin güvenini kıracaktır eninde sonunda. O zaman maç 1-1 devam eder. Artık altın golü kim atarsa orada da asliye hukuk hakemlik yapar.
O beni aniden terk etti. Bi sebep yoktu. O dönem birkaç kişiyle mesajlaştım ondan gizledim. Bunun üzerine böyle oldu. O da benim güvenimi ilk kırdı aslında. Ama ben ondan farklı ona inandım.
Erkeklerin üste çıkma psikolojisidir. Bi ortaya çıkarsa o dönem onun neler yaptığı tiksinirsin ondan.
Yapmadım diyor. Yapsam bu kadar takmazdım ben de yaptım der geçerdin. Ama ben erkek olarak yapmadım seni terk etmeme rağmen bi kişiyle mesajlaşmadım sen basıl yaptın diyor
E o zaman ayrıl sen de kurtul ben de kurtulayım de. Ayrıydık ameke sanki aldattım mı de :D hoş öyle olması da insana acı veriyor ama yine de sen de
Çok dedim öyle deyince bide ğste çıkıyorsun emin ol her terk edilen öyle yapmıyor bide erkeklerle mesajlaşmanı duyacağıma senin terk etmeni tercih ederdim ben sadece terk ettim insanlar ayrılabilir vs diyor
E tamam insanlar ayrılınca karalar mı bağlıyor? bağlamak zorunda mı? Ayrıldınız o ara sen de kendini bir yol seçtin. Yolda huzur bulmadın o da dönmek istedi döndünüz. Ne var bunda.
Ben en başta söylemedim ya bilseydim ona göre karar verecektim belki de va diyor. Ben bu arada onu unutmak için mesajlaştım. Ama kimseyi hayatıma almadım buluşmadım etmedim sohbet amaçlıydı havadan sudan daha az düşünme amaçlı. Hepsine de diyordum o gözle bakamam yeni ayrıldım diye. İspatlamak için o kişilerle de iletişime geçtim hepsi de ümit vermedin vs deşd
Ya sev ya terket de. Resti çek gitsin. O da ya benimsin ya toprağın desin bağrına bassın seni konuyu öyle çözün. Aksi halde nişan atın kurtulun gitsin böyle ilişki olmaz.
Of ayrılmakta istemiyorum. Onunla güzel 4 yılın olmasaydı böyle durmazdım zaten
Gelecek 4 yıl sana neler getirir bilemezsin. Böyle saçma bir ilişkide çürütürsün kendini.
https://www.youtube.com/watch?v=R_vv7YK2Mf4
Al bu da sana gelsin. Dinle keyfin yerine gelsin.
Sizce neden böyle yapıyor siz ne düşünüyorsunuz? O neden ayrılmıyor yani
Bence senden olmak istemiyor ama senin de sürekli onun baskısı altında ezilmeni istiyor.
Niye peki 😅 saçma değil mi
Ego :P
Ne konuda yalan söyledin
O beni terk etmişti bi dönem aniden. O dönem birkaç erkekle mesajlaştım sorunca söylememiştim yalan. Söylemiştim. Sonra bazılarını kendim itiraf ettim bazılarını da o buldu
Kusura bakma ama ben böyle bir kadınla evlenmem
Niyeymiş
Mesajlaşmam normal konularla ilgiliydi. Cinsellik flört durumu asla yok. Bunu da nispeten ispatladım
Bunun bide evliligi var sen bi lez daha dusun
Çok seviyorum ama bi yandan korkuyorum. 4 senemiz çok güzeldi son 2 senedir böyle