6 senelik ilişkimde bi dönem sevgilim beni aniden terk etti. Sonra sevgim ağır gelince barıştım. Ama ayrılık döneminde birkaç kişiyle mesajlaşmıştım. Yeni barıştığımjzda çok korktum sormasına rağmen söylemedim ve yalan söyledim. Sonra bazı yalanlarım ortaya çoktı bazılarını da ben itiraf ettim
şimdiyse nişanlıyız. Benden ayrılamadı. Ama bana karşı geçemeyen 2 yıldır bi güvensizliği var. İnanın o kadar çok çabaladım ve çok şey yaptım ki telefon verilerini kurtarmaya bile gittim ama olmadı. Somut adımlar da çok attım. Onu hep dinledim. Özür diledim. Çok pişman olduğumu ama sadece korktuğum için böyle olduğunu söyledim. Her şeyimin şifresini verdim bana her an ulaştı.
onun güveni kırıldıkça beni çok didikledi. Saygısız konuşmalar başladı. Her söylediğime yalabcı demeye başladı. Bi süre iyi bana karşı sonra tetiklenince çok ağır konuşuyor. Şimdide de bana o dönemle ilgili bi konudan inanmıyor ama doğru söylüyorum. İşin kötü yanı 1 ay sonraya düğünümüz var. Madem öyle benden niye ayrılmıyor onu da anlamıyorum. Sürekli bi şeyleri kafama kakıyor bana inanmıyor. Bide ayrılmasa bu sorunlarımız asla ama asla olmayacaktı inatla bunu da kabul etmiyor. Şimdi bana diyor ki sadece bu yakan söylediğin konuyu konuşacağız ama ben yalan söylemiyorum 😅 1 ay sonra da düğün var 🤦🏻♀️
bi insan güvenmeyince böyle mi davranır cidden. Güvenmeyen biri neden ayrılmaz. Ya da çabalarım niye yetmedi? Millet hatasını kabul etmezken ben kabul ettim onunla birlikte çabaladı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tek cümle ile özetleyeceğim.
Bir ilişkide saygı yoksa gerisini topla çöpe at.
4 sene vardı. Beni bu engelliyor zaten. Önceden onunla iyi gitmeseydi ilişkim ayrılırdım ama son 2 yıldır güvensizlik kaynaklı böyle
Valla 1 ayin kalmış evlenmeye atacağın tek bir imza çok şeyi değiştirecek hayatında. Erkekler için çok etkili değil ama kadinlar için çok etkili o imza. Senin yerinde olsam çeker karşıma adam gibi konuşurdum, olursa olur olmazsa olmaz derdim. 1 ay dişimi sıkacağım dersin sonra bir bakmışsın 10 sene sonra bütün dişlerin dökülmüş sıkmaktan.
Bilmiyorum ayrılmıyor sa mesela. Ben ona dedim nişan öncesi de emin misin diye. Bi an bu durumlar hortladı yeniden.2 ay iyiydik şimdi yine kötü oldu onda tetiklendi onda diye. Bilmiyorum
Evlilik nişana benzemez. Bak evlendikten sonra ayrılırsan bu ülkede rahat etmezsin, çevrende abi dediklerin aynı gün seni yatağa atmak için sıraya girer. Ben neler gördüm bu hayatta bilsen ağzın açık kalır.
Diyorum al karşına otur konuş güzelce bu konuda hata yapma cok üzülürsün gelecekte. 500 sevgilin olsun 500’ü ile yat kalk kimse bir şey demez ama boşanırsan bir şekilde kolay hedef oluyorsun.
Çok üzülüyorum. Kimseye sorunlarımızı anlatma diyor. Rol yapmaktanda bıktım insanlara. Evlilik süreci de zorken bide bunla uğraşmak çok köyü. Bi yandan diyorum ben yalanlar söylemeseydim böyle olmayacaktı ama çok pişman oldum sonra çok çabaladım. Güvenmeyebilirdi ama böyle bu şekilde biraz duygularını da öldürmüşüm gibi hissediyorum. Yalanlarımdan önce bmyle asla değildi gerçekten. En başta böyle olsa bu ilişki devam edemezdi. İlk ilişkim, yaşantılar, benim suçum diye düşünmek. Zorluyor bemi. Aslında kötü biri de değil. Ama böyle beni tanımamış gibi davranıyor
Bence sorunlarınızı kimse ile paylaşmayın olayı biraz saçma ama sorunlarınızı kendiniz ile paylasin en azından. O sende kopan fırtınayı bilmezse ona hava günlük güneşli olur.
Söylüyorum ama umrunda değil ki. Ağlıyorum bazen çok üzülüyorum diye acımıyor. Ama beni de çok etkiliyor dayanamıyorum.
cokmu asıktı sen ona? ve ılk askınmıydı
İlk aşkım ilk sevgilim. O da beni çok seviyordu güvenini kırdıktan sonra böyle oldu. Ama bi şeyler ters geliyor yani oranı çok değil mi? Ben de ona güvensizlik yaşadım beni terk etti o dönem ne yaptı diye ama onun gibi olmadım hiç
olmaz cunkı asırı deger vermıssın soyle yapalımmı konu uzun uzunca konusup dertleselımmı?
Burdan konuşabiliriz. Özelden istemiyorum. O bana değer vermiyor mu sizce
ıste anlamak ıcın uzunca dınleyıp cevap vermem lazım bastan savma yanıt ver dersen herkes gıbı evet hayırdan baska sey dıyemem
sustun
Bende yaşadım kanka konuşalım mi
Ne yaşadınız
Benle seks yap