öncelikle merhaba cinsiyetim erkek. sevgilim yakın erkek arkadaşını benden daha çok önemsiyor sırf ona laf ettim diye kavga ediyoruz geçen gün sırf onun için ayrıldı benden geri yazdı barışmak istediğini söyledi ama bir daha o çocuğa laf edersem arkadaşım bile olamazsın dedi ne onla konuşurken ne de bir arkadaşıma bana onun senden fazla değeri var dedi kardeşim gibi falan filan dedi 2 3 senelik arkadaşıymış, kalbim kırılıyor artık çok üzülüyorum ama kendimden çok sevdiğim için de bir şey diyemiyorum aynısını ben yapsam ne derdi bana sevgilimin kız arkadaşı bile olamaz diyor ama kendisinin böyle bir arkadaşı var, rüyalarıma bile giriyor kafayı yemek üzereyim nolur bir tavsiye verin bana ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
kız bu kadar baskıya gelemem diyip ayrıldı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızın davranışları red flag. Tavrını ve çizgini belirt, ayak uydurmazsa yol ver bence. Yoksa seni paspas niyetine kullanabilir
Ona bugün dedim bu çocuk mevzusunu hala öyle bir daha laf edersen arkadaşım bile olamazsın diyor
Tamam sen de kızla görüşmeyi kes. Muhtemelen o erkek kankası da meriçin teki. Beraber olduğun insanın sen söylemeden karşı cinsle arasına zaten belli bir mesafe koyması gerek.
Ben de silmesini istemedim geri kafalı biri değilim ama bu samimiyet canımı sıkıyor artık mesafe istedim mesafe koyamam diyor geçen gün çocuk buna sarılıyor onu storysine atmış ne var bunda elini bile tutmuyorum diyor bi zahmet dedim
ama görüşmeyi kesemiyorum ilk defa böyle seviyorum çünkü normalde hep üzen ağlatan taraf ben olurdum bu sefer tam tersi
Şu an sadece duygularınla hareket ediyorsun. Kız senin böyle arkadaşın olsa kabul etmem demiş. Yani çifte standart uyguluyor konu kendine gelince. Ben kendime saygı duymam, bu hareketleri sineye çekebilirim diyorsan devam et. Sonuç olarak kız seni sevmiyor, sana saygı da duymuyor 👍🏻
dediklerin konusunda haklısın sanırım ama hani aşk denen şeyden nefret ediyorum ilk defa böyle aşık oldum onda da canım acıdı
bencil seni sevmiyor hoşlanmış sadece ilgisini çekiyorsun o kadar
doğru söylüyor olabilirsin..
Ya demek ki boş değil çocuğa karşı bunu anlamak bu kadar mı zor? Hâlâ sevgili mi diyorsun sen ona
ben de ona şöyle dedim sana güveniyorum ama çocuğa güvenmiyorum erkeklerin kafa yapısı nası çalışıyor biliyorum ben de bir erkeğim yok bu öyle değil falan filan diyor kızın priwine giriyorum tüm storyleri bu çocukla çektiği fotolar ya da sadece o çocuk
Ağır olduysa afedersin, senden daha fazla değer veriyorum ona dediğinde küfrü basmalıydın. Hangi sevgiden bahsediyorsun
Herkes her zaman her şeyiyle her koşulda sevilemez. Anlayın şunu
o seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum emin de değilim açıkçası ama öyle çok seviyorum ki kızmaya dahi kıyamıyorum ve ilk kez böyle oldum
Herkes yoluna gitmesi en iyisi o zaman
kızdan kurtul
eğer sevmesem cidden yapardım ama bu yaşıma geldim ilk defa böyle hissediyorum, aşk ne demek yeni öğrendim. onun için ayrılık da isteyemiyorum
Bu kızla yürümez