Benim manitama edilen iltifata göre değişir yani bir kişi onun yeteneğine iltifat ediyorsa bu beni gururlandırır. ama gidip güzelliğine fiziğine erkek iltifat ederse sorun çıkartırım kesinlikle. yani hiç iyi şeyler olmaz diyebilirim. ama gidip de tüm mayfayayı öldürür gibi şiddet uygulamam tabi ki de sözlü uyarı yeterli olur. baktım sapık biri o zaman belasını... :D bunun dışında seviyeli iltifatlar sorun olmaz benim için. her iltifat ettiğimize aşk gözü ile baksaydık
Manitama iltifat edilseydi iltifatın nereden geldiğine ve neye yönelik olduğuna göre içimden çıkanlar değişirdi. Her yanı ayrı oynayan bir kadın ona çok kibarsın bile dese sinirlenirim mesela ama sevdiğimiz ve bildiğimiz bir arkadaşımız iltifat ederse sorun yapmam
Burada benim değil sevdiğim insanın tepkisi önemli. Kaldı ki edebilirler bunda bir art niyet aramam. Başarısına, işine, ilişkisine, ailesine vs vs. Bunlar gurur duyulacak şey bile olur benim gözümde.
içimden john wick çıkmaz ama daha korkunç bir Hakan U... çıkar ki o Hakan'dan ben bile korkuyorum zira asla paylaşımcı ve bu konuda hoşgörülü değildir kendileri