Sevgilimi çok bezdirdim onun da hataları oldu en sonunda ayrıldı onu benim kadar kimsenin sevmeyecğini benim gibisini bulamayacağını biliyor ayrıldık çok bunalmıştı ama onu istiyorum çok seviyorum çok özlüyorum stresten kusuyorum artık ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde tam tersi. Yeni ayrıldım. 1 buçuk yıllık ilişkimi bitirdim. Sevgilim kısıtlayıcı, kıskanç hastalık derecesinde. Yani hep benm dedğim olsun ister. Ağzı küfürlü öfkeli. Artık sabrım kalmadı ve bitirdim. Bnde seviyordm bırakmak istemezdim ama o kendini düzeltmek için çaba sarf etmiyorsa ben niye kendimi gözünde düşüreyim daha fazla. Seviyorsan düzel sevgilini bezdirme senden başkasına gitmeyecğinş bilmen seni rahatlatmasın. Allah bilir sen bilmezsn. Elindekini kaybetme saçma sapan huyların yüzünden.
Canım ben çok emek verdim o bana güven diyor sosyal medyama karışma diyor gitsin gezin yesin içsin kimse bir şey demiyor ama sosyal medyadan arkadaşım diye yalan atıyor sonra ona güvenmemi istiyor evet ben ne açıdan bezdiriyorum bazı şeyler yanlış anlaşılıyor kavgaya sebep oluyor uzuyor bu açıdan en son bende patladım o da patladı bitti benden başkasına gider tabi ama o bile bana senin gibisi yok diyor bu anlamda demek istedim
Güven sorunları yaşamışsanız zor. O ilişki öyle gider. Bizdede aynı sorunlar oldu olmuyor yani hep bir pürüz çıkıyor. En ufak birşeyinden kıl kapıyorsun. Sağlıklı bir ilişki olmuyor. Ama eğer çok kötü hissediyorsan anlaş birkezde onun dedği gibi olsn. Yanlış birşeyini görürsen o zamn bezdirmekte haklısın
Ve aşko tüm suçu bana atıyor en son o kadar bıkmıştı ki bırak beni dedi sonra şimdilik istemiyorum dedi bak her iki tarafında suçu var ben çok fedakarım o da biraz daha dişini sıksa geçecek
En son bana telefonuma bakma sosyal medyama karışma dedi güven bana dedi ben dayanamadım sinirlendim çok ağır şeyler dedim o da dedi ama güzel ayrıldık
Zaten birşeyi kabullenme huyları yokki huyları batsın. Direk karşı tarafa yüklenirler suç bulurlar. Kendi haline bırak o zaman biraz kafasını dinlesin neyin ne olduğunu anlasın gelir o. Ama eğer içinde kuşku varsa yaz birşeyleri düzeltin yüz yüze konuşun.
Sence onun yazmasını mı beklemeliyim bir süre sonra ben mi yazmalıyım ve ne zoruma gidiyor biliyor musun etrafımda hiçkimse bana ona layık değilsin diyor ona rağmen onu deliler gibi seviyorum ona rağmen bana acımıyor ne kadar beklemeliyim ister mi sence döner mi
Stresten kusuyorum artık dayanamıyorum bünyem
İşte sevince gözüne bir şey gelmiyor. Savunduğun insanlara karşı seni ne hale koyuyor. Sabret ve bekle. Bnde aynı durumdaym huyunu düzeltir gelirse gelir gelmezse zaten yapack birşeyim yok. Bazen zorlayıncada olmuyor inan. Allahın bildiği bir şey vardır sen kafanı başka şeylerle meşgul et bir süre. Baktın zaten ses çıkmıyor mesajını yazarsın komple çıkartır hayatına bakarsın. Böyle belirsizlik içinde yaşayan adamlarla yuva kurulmaz. Belki daha hayırlısı karşına çıkacak.
Allah gönlüne göre versin inşallah Allah kırılan kalbilerimizi bu ramazan ayında ilaç versin hep açık kapı bırakıyor aslında sadece beklemekten yoruldum instalarımızı dondurmuştuk hala açmadı eğer açarsa şeytanlığına açabilir o zaman görsün bakalım
Neymiş güvenmiyormuşum abi sen o güveni vermedin diyorum kabul etmiyor
Yok bilmem kaç kız çıkardım diyor
Amin canım amiin. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez merak etme. Rabbim gönüllerimize inşirah ferahlığı versin. İkimizin durumu aynı bizimde instalarmz donuk açarsa demekki yoluna bakıyordur. Bende açarım yolumu çizerim. Kii biz 1 buçuk yıl da 100 defa ayrılıp barışmışızdır
İşte kabul etmiyor etmezz. Can öıkar huy çıkmaz. sen gözünle gördüğün şeyi bile ileride ispat edemezsin böyle insana emin ol kararını öyle ver
Biraz cocugu rahat bırak kendine gelsin sonra barısırsınız askım
Ben mi yazayım onun yazmasını mı bekleyeyim çok bunalttım onu
O yazar mı sence
Bildiğini oku
Bana şimdilik istemiyorum dedi belki döner belki dönmez bilmiyorum sizce