Güzel sevme anlayışınız nedir?
2 ay
Sizi hiç böyle gerçekten güzel sevdiler mi?

Eğer buna izin verseydi eminim ki çok güzel severdim ben onu yanına yar, canına can, yoluna yoldaş olurdum onun, eğer izin verseydi bir kuru soğanı bile paylaşırdım ben onunla o buna izin vermedi bende öylee uzaktan bakıyorum sadece görmeden, dokunmadan, duymadan. Neyse herkes olduğu yerde mutlu olsun.🙂 Şöyle bir yazı var çok severim oda burada kalsın..
Birini seversin.
Öyle seviyorum diyerek değil
Et tırnak gibi bağlanarak,
Zorluğu görünce kaçarak değil, her
zorluğa göğüs gererek.
Öyle belli vakitlerde hatırlayarak da değil.
Avuçlarını her açtığında onun için
"Ya Nasip" demeden, duanda adı geçmeden avuçlarını kapatmayarak seversin.
Sofranda soğan ekmek olsa varlığı yeter gibi yemeğin tadı kaçsa çok lezzetli der gibi seversin.
Birini seversin.
Yürürken koşmayı,
Suşmuşken konuşmayı öğrenirsin.
Birini seversin kalbin bozuk saat gibi hep aynı yeri gösterir.. öyle işte..🤷
Okuduğum en güzel yorum bu diyebilirim :)
Bazen çok iyi bildiğimiz halde bile cevabını merak ettiğimiz öyle sorular oluyor ki, o yüzden sorarken bi gizlenme ihtiyacı duyulmuyor değil, ama bidahakine gizlenmeden sorabilirim sanıyorum 😁😁😊
Sevmediler
Umarım severler
Güzel seveceğimden, sevdiğimden eminim.. Başka kimse için emin konuşamam..
Aynı şekilde bende öyle
Teşekkür ederim..
Rica ederim kardeşim
Cevap
4Cevap
Sevdiler, Allah razı olsun 😂
Evett gerçekten güzel sevildim seviliyorum da hala. Bebek gibi davranıyoruz birbirimize ve eksiklerimizi beraber kapatıyoruz. Ben çok şanslıyım çünkü sevgilim olgun biri benden 6 yaş büyük. O yüzden benden daha olgun olması benim için müthiş bir şey yanlışlarımda hatalarımda bana yön veriyo ve yanımda oluyooo. Doğru kişiye denk gelmek çok önemli gerçekten. Off çok seviyorum bee bak aşkaa geldim gene dkdjjdnxjdd.
Çok güzel bahsetmişsin ikinizden, mutluluklarınızın devamını temenni ederim :)
Aldım evet, biri var aynı şekilde tutuldum, daha doğrusu çakıldım, o kadar olumsuzlaştırdı ki işin içinden çıkamaz oldum, o kitaplarda okuduğu, filmler de izlediği aşkı yaşatabilecek biriyim lakin o dinleme taraftarı dahi değil, günümün %80 ni onu düşünmekle geçiyor, aklımdan çıkmıyor, hani tehlikeli oyunlar kitabının 82 nci sayfasında şey yazar, kendi kendime konuşurken bile onun hoşuna gitmeye çalışıyorum, tam öyle bi durumdayım, çiçekler gönderiyorum, konuşmaya bi iletişim kurmaya çalışıyorum, adına bağışlar, hayırlar yapıyorum, mesela gçeen ki deprem olayında herşeyi onun adına yaptım, tema ya fidan bağışı, yarın bi kurban sorucam dağıtayım diye, yaptıkça haberdar ediyorum ama o bunu bi takıntı olarak algılıyor belki bilemiyorum, dinlese o kadar güzel olucak ki tüm kararını değiştirebilir, herşeyi etrafında şekillendire bilirim, uzun zaman oldu bu işlere girmeyeli ondan biraz da böyle dağıldım gibi, uzun oldu kusura bakma bi dökülesim gelmedi değil açıkçası...
Evet ama bunu kendine önce bağlamak sonra psikolojimi bozmak için yapmış narsist biriymiş.
İğne oyası gibi yavaş yavaş işledi bunu ve öyle bir boşluğa düşürdü ki anlatsam roman olur
Merak etmedim değil valla şimdi
Yok be temiz seven nerede. Herkesin işi gücü çıkar
Var hala öyle sevenler merak etme çıkarsız yalansız kişiler var çünkü hala
Bu arada konu dışı ama profildeki yer cunda adası değil mi?
Yessss.
Sevmediler çünkü anca seviyorum derler ondan sonra unutup giderler Böyleleri olmaz olsun
İlla farklı kişiler söylediğinin ardında durup gerçekten seven kişiler var bence
sevmediler beni
Olm nası sevmezler seni
iyiler sevilmiyor abi
Haklısın bu doğru
Sevdi ama ben değerini bilemedim 😞😞😞
Nasıl oldu peki?
Beni sevdiğini bile bile saçma şeyleri bahane ederek onu terk ettim. O bana ikinci şansı bile verdi ama ben onu da suistimal ettim 😔
Pişmanlık var sanırım
Hem de nasıl
Neden böyle yaptın peki sebep neydi o an?
Ama insanoğlu doyumsuzdur. Bırak 2. şansı, 100 defa şans verse yine aynı şeyleri yapardım kesin çünkü buldukça bunuyoruz.
Bunu dengede tutmak önemli, gitmez sandıklarımız birden gidebiliyor çünkü
Duygusal boşluk denen şey insana her şeyi yaptırıyor. O zamanlar uzak mesafeden 3 yıldır sevdiğim birisi vardı. Ne yaptıysam bir türlü kendimi sevdiremedim. Hep umut verdi sonra da bıraktı. O dönem de karşıma bu çıktı, bir süre konuştuk, benden hoşlandığını hissediyordum ve ilerisini görebiliyordum. İleride bana açılacak ve teklif edecekti bu yüzden ben de direkt terk ettim. Çok üzüldü pişman oldum geri döndüm kabul etti ve yine aynı hatayı yaptım.
Geçmişte bana da aynı şeyler yapıldı diye hırs mı yaptım onu da bilmiyorum ama iğrenç bir insanım işte onu biliyorum.
İnşallah karşısına hak ettiği insanlar çıkar.
Kötü olmuş keşke yapmasaydın diyicem ama iş işten geçmiş maalesef.. 🚬
Sevilmek mi o ney
Kanka bize gösterilmeyen ama bizden beklenen duygu işte
🚬
Güzel zamanlama şimdi yaktım
Afiyet olsun kankam
Eyvallah saolasın sana da :)
ben soruyu anlamadım
boş ver kankam :)
ewet
Bahsetmek ister misin?
Sevmediler hayır