Güncellemeler
+1 yıl
Günlük konuşmalarımız çok sıradan pek hitap yok iltifat yok arkadaş gibi konuşuyoruz sanki ondan emin olamadim
Sevgilimle evlilik yolundayız yüzük takalım diyorum birikim yapmamiz lazım paramız yok falan diyor. Tartistigimizda hep alttan alıyor seviyorum aramız bozulmasın istiyorum diyor. Ama biraz ilgisiz gibi yani bilemiyorum. Uzak mesafe ilişkimiz var onu çok seviyorum ama beni sevip sevmediginden emin olamıyorum. Geçmişteki ilişkilerinden dolayı bunları düşünüyor olabilirim bilmiyorum. Evlilik düşünüyorum diyor ailesi beni tanıyor vs ama dediğim gibi ilgisiz biraz oyalıyor mu acaba beni bunu nasıl anlarım? Dikkat çekmek biraz ilgisini kazanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendini biraz geri çekmeyi denemelisin soğuk davranmak değil bu dediğimi.
İletişimde olduğunuz zaman çok güzel sıcak konuşa bilirsin ama ona ilgi göstermek yerine ondan biraz ilgi beklemelisin ki istediğini alasın
Bunu da denedim mesajlarına hemen cevap veriyorum normalde saatlerce hatta akşama kadar yazmadım yzamadigimda ard arda nerdesin niye yazmıyosun soruyor ama normalde konuşurken geç cevap veriyor bide dediğim gibi aramızda hitap yok sevgi sözcükleri yok. Nedenini sordum uzun zamandır ilişkim olmadı diyor ama bana karşı bı isteksizlik mi var seviyor mu sevmiyorum anlayamıyorum sevgisini hissedemiyorum sorun bende galiba
Sorunun sende olduğunu düşünmüyorum tatlı sözler istediğini belirte bilirsin ama ciddi bir şekilde değilde gülerek hani sende ne kadar sevgi sözcüğü kullanıyorsun diyip gulebilirsin ciddi olma dedim çünkü senin bir beklenti içinde olduğunu anlamaması gerekiyor diye düşünüyorum
Ben söylemeden söylemez o. Bugün seni seviyorum dedim ben daha çok dedi şunu ara sıra soylede mutlu olalım he dedim aliscam dur bakalım dedi. Uzun zamandır ilişkisi yoktu onunda benimde ondan mı kaynaklı yoksa içinden mi gelmiyor çözemedim
Belki ben abartiyorum bilmiyorum sevseydi içinden gelirdi söylerdi diye düşünüyorum.
Mutlu olucağını bile bile söylemiyorsa sorunu bence kendinde arama neye alışması gerekiyormuş işe mi başlamış ne alaka hoşlanıyorsa seviyor senden daha çok seviyorsa bunu söylemek bu kadar zor değil
Çok doğru. Bı sure ortadan kaybolsam ilgimi çeksem acaba değerimi anlama durumu falan olur mu ki. Bı seferinde tartıştık ben konuyu ayrılığa getirdim eger seviyorsa gitmez düşüncesiyle hareket ettim. Allen etti kallem etti ağır konuşmana gerek yok defol git diyecek kadar ne yaptım ben sana seviyorum aramız bozulsun istemiyorum falan dedi. Sinirliydim ağır konuştum. Gitmediği için acaba mı dedim ama yine aynı ilgisiz
Umarım senin için hayırlısı olur:)
Umarım
aynı durumdayız seviyorum ama şu ilgisizliğine bir çözüm olsa keşke
Keşke
Ah gamze ahh
Özlet ona kendini. görüntülu konusurken bisryler yap dikkatini cek heyecanlandir onu
Mesajlarına vs geç dönsem meraklansa ama sanki birşeyler söylemem yapmam lazımmış gibi beni kaybetmekten korksun istiyorum onu nasıl yapicam ki
Niye
Anlatacaklarım varda
Ne kadar uzak mesafe
250 km kadar
Peki nişan düşünmüyor olabilir bu sana öyle söyleyip öyle mi diye düşündüm Ayrıca sorularım olacak gizlisin
Bı gün tartıştık yine evlilik düşünmüyormusun oyaliyorsun gibisinden düşündüğünü söyledi. Bugüne kadar kimseyi aileme anlatmadım kimseyle ciddi ilişki düşünmedim kimseyle bu kadar uzun konuşmadım birikim yapalım diyor. Bende söz için çok para gerekmez aile arasında yaparız sonra yine birikim yaparız adını koyalım diyorum yüzük alacak param bile yok şu an diyor. Ortaklaşa yapicaz diyorum ama yok. Bahane mi yoksa ciddi mi onu anlayamadim
Sor burdan büyük ihtimal ilişkiye girdinizmi gibi şeyler soracaksın cevabını veriyim şimdiden hayır evlenene kadar düşünmüyoruz :)
Yok buradan soramam sen bilirsin