Sizce evlenebilir miyiz?

Bizim 4 senelik bir ilişkimiz vardı. Birbirimizi çok seviyoruz ve ciddi bir adım atmak istedik. Zaten o benim ailemle tanışıyordu bende onun ailesiyle tanışıyordum. Ve onun ailesi beni çok seviyordu. Nisan yapmak istediğimizi söyledik ve durum aileleri tanıştirmaya geldi. Gün ayarlandı vs onlar bize geldiler tanıştılar hiç bir sorun çıkmadı. Biz onlara gittik tanıştık bir sorun çıkmadı. Nisan tarihini aldık (bu arada beyaz eşya almıştık beraber ödüyorduk) bu arada benim annem roman, babam değil karışık Bi aile yapım var ve kopuk bir ailede yetiştim birbirine bağlı Bi aile değiliz. Bundan sevgilime bahsettim biraz ama tam olarak söyleyemedim çünkü ben zaten roman değilim yaşantım öyle değil annem babamın kardeşimin değil. Sadece dedemler onlarlada pek sık görüşmüyoruz. Bu yüzden ben ona gidip benim ailem roman demedim zaten oda öyle olmadığını biliyor. Ama bizim bu tanışma sırasında ailesi benim ailemi araştırmislar benim ailem için onlar çingene vs demişler bunu ona söylüyorlar oda gelip benden ayrıldı Nisan tarihi almışken ödediğimiz beyaz eşyaların parasını geri verdi. Annesi benimle hiç konuşmadan her yerden engelledi. Ve öyle şeyler söylediler ki bu durum olalı 6 ay oluyor 6 aydır benim pskolejim bozuk. Benim mezhebim yokmuş, benle evlenirse herkes onu dislarmis, çocuğum kara olurmuş benim kaderim buymuş vs vs. Daha sonra aradı da kendisi beni çok sevdiğini benim 4 4 luk bir insan olduğumu söyledi ama olmazmış annem roman diye benimde genimde varmış. Onların Bi şanı şöhreti varmış. Ben bunların üstüne hiç bir şey yapmadım ne ben ne de ailem onların seviyesine inmedik. Daha sonra barışmak istedi bende kabul ettim çünkü birbirimizi Cook seviyoruz ve aramızda hiç bir sorun yok birbirimizin herseyiyiz diyebilirim. Ayrılmadik hala beraberiz. Ama aileler bilmiyor. Biz ne yapacağımızi bilmiyoruz. Sizce?

Sizce evlenebilir miyiz?