Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Şu an değil zaten ilerde diye sordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lise ve evlilik? İyi misiniz? 5 sene sonra adınızı hatırlamayacaksınız. Buraya yazayım da
Her liseye aynı gözle bakan bi gerikafalısınız üzgünüm
Siz fazla kendinizi büyük görüyorsunuz. Çocuksunuz daha ne evliliği. 5-10 sene sonra ne dediğimi anlarsın.
İlerde zaten Şu an evlenecek halimiz yok
Evlenme ihtimali demişsin. Çoğu insan lise arkadaşlarıyla iletişimi kesmiş oluyor. Eskiden hoşlandığım kızlara şimdi selam bile vermem. Bizler değişiyoruz zevklerimiz değişiyor. Şu an çocuksun. İlerde ne dediğimi anlarsın. Bi büyüyün üniversitenizi okuyup birey olun, olayları daha iyi idrak edip ne istediğinizi kendiniz keşfedersiniz. Ama şimdiden evlilik hayali vb kurmak büyük bir aptallık. Çoğu erkek 30 lara yaklaşmadan evlilik düşünmez. Evliliği istediğini elde etmek için amaç olarak kullanır. Ondan diyorum ki boş vaatlerle, umutlarla kendini kandırma. Ve gerçekten senin istediğin evlenmek mi? Evlenince ne oluyor? Şu an analarınızın babalarınızın parasını yiyen hazıra konan insanlarsınız. O zaman her şeyi siz yapıcaksınız. Dolu sorumluluklarınız olucak. O sorumluluklarda çoğu insan için ağır geliyor. Çocukluk arkadaşlarımdan birisi lise biter bitmez öyle evlendi. Gençlik hatası olduğundan ne istediğini bilmeden 2 çocuk yaptı. Geçenlerde eşini aldatırken onu yakaladım... Ne desem bilemiyorum. Hani canımı emanet edeceğim iyi birisi dediğim güvendiğim bir insandı. Onda bunu görünce her şeyin olabileceğini kabullendim. Neyse bunları boş ver. Azıcık büyü 5-10 sene sonra bunları düşün. Şimdi üniversite ile ilgili planlarını yap. Senin için en iyisi o. Zenginsen yurtdışında okumak için plan yap. Fakirsen Boğaziçi kazanmak için sabah akşam inekle. Boş ver bu işleri kısa süreliğine
Ben sadece bu olasığı merak ettim tabiki üniversitelerimiz bitene kadar evlenmeyiz ve bu soruyu sormamı da sevgilim istedi kendi benden daha çok istiyor fakat burda tecrübeli benden büyük insanlar vardır diye sordum ama 30 yaşındaki kadının üslübüna bakın çok yazık kimse yaşından nasibini almamış gelip bana küçük diyorlar
Sanmam birbirinizi cidden sevseniz baskalariyla olmazdiniz
Olmadık başkalarıyla flört ettik sadece ama olmadı
Yaşın küçük anlarsın hele bi liseyi bitir
Bitirdim sayılır 12 deyim
Ne bu acele yahu. Koş koş. Daha hayatı düzeni kurmasan evlenme hayali.
sonra sonuç hüsran
Acele değilde merak diyelim
Ya meraktan demiş şair
Düşük ama nasip demişler
Teşekkür ederim güzel dille söylediğiniz için
Afedersin de bok mu var evlenecek
30 yaş sendromu anlıyorum sizle hangi bok için evlendiler acaba? ya da evde kaldığınız icin mi bu sinir
Yok evliyim de lisede evlenme hayali kuracağına kariyer hayali kurman lehine olur çünkü evlilik sandığınız gibi düğün gecesiyle sınırlı değil zira sonrasında kol gibi ütü bulaşık temizlik kavga gürültü bebek sizi bekşiyor olacak 😊
Bu görüşe çok katılıyorum, soran kişinin kafasında kavak yelleri esiyor.
@flyhigh11 emin olun çoğu kişiden bilinçliyim lisede tanışıp evlenen çok kişi var önyargılarınızı yıkın
Biz sana evlenemezsin demedik zaten amiyane tabirle eline verirler demek istedik
En büyük sorun liseli olman değil on-off ve laçka bir ilişki içerisinde olman. Ayrılıp başkalarıyla flörtleşecek kadar ileri gitmeniz de toyluğunuzu gösteriyor. Önyargım neden olsun canım benim ben inan senden bin kat daha açık görüşlüyümdür.
@flyhigh11 başkalarıyla denemeden birbirimizin değerini anlayamazdık
Ne bu laflar kendine gel kaç yaşında kadınsın diline hakim ol ya seninkine çok verdiler ordan biliyorsun heralde
Sen şimdi git bir kaç sene sonra tekrar görüşelim hoşçakal
Zorr