seçtiklerim beni üzebilir ama ben seçtim sonuçta bunu bilerek seçtim..
vazgeçtiklerim beni üzebilir ama ben vazgeçtim bu riski de aldım yani dolayısıyla ben ne istedimse onu yaptığımdan üzüldüğüm olmuştur ama hangisi fazladır bir hesaplama yapmadım:)
Seçtiklerim ile vazgeçtiklerim aynı paralelde olduğu için aslında ortalama olarak her durumda çok fazla üzüldüm. Fakat daha çok vazgeçmek zorunda olduklarım yüzünden üzüldüm.
Beni vaz geçtiklerim üzdü tabi ki de. seçtiklerimden her zaman memnun olurum ben ama maalesef insan vaz geçtikleri geri gelmeyince daha çok üzülüyor yani düşündüğünüz zaman bir şeyden vaz geçmek aslında hayallerinizden vaz geçmek demektir. bu yüzden de oldukça üzücü bir durum olmuştu benim için ama umursamıyorum artık yani bunu düşünmüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Öyle bir şey hiç olmadı olmayacak da :) Doğuştan merhametsiz, vicdansız bir adamı kim üzebilir soruyorum size?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
seçtiklerim beni üzebilir ama ben seçtim sonuçta bunu bilerek seçtim..
vazgeçtiklerim beni üzebilir ama ben vazgeçtim bu riski de aldım yani dolayısıyla ben ne istedimse onu yaptığımdan üzüldüğüm olmuştur ama hangisi fazladır bir hesaplama yapmadım:)
Seçtiklerim ile vazgeçtiklerim aynı paralelde olduğu için aslında ortalama olarak her durumda çok fazla üzüldüm. Fakat daha çok vazgeçmek zorunda olduklarım yüzünden üzüldüm.
Seçtiklerim üzdü. Vazgeçtiklerim şükür sebeplerim
Önce seçip, sonra vazgeçmek zorunda olduklarım..
Beni vaz geçtiklerim üzdü tabi ki de. seçtiklerimden her zaman memnun olurum ben ama maalesef insan vaz geçtikleri geri gelmeyince daha çok üzülüyor yani düşündüğünüz zaman bir şeyden vaz geçmek aslında hayallerinizden vaz geçmek demektir. bu yüzden de oldukça üzücü bir durum olmuştu benim için ama umursamıyorum artık yani bunu düşünmüyorum
Öyle bir şey hiç olmadı olmayacak da :)
Doğuştan merhametsiz, vicdansız bir adamı kim üzebilir soruyorum size?
Vicdansiz bir adamı kimse üzemez
Aynen öyle..
Tecrube "Hayatda yediğin kazıkların bileşkesidir"derler yaşadıkça ogreniriyorum. Ve olaylara tecrube olarak bakıp üzülmüyorum
Sustuklarım. Çünkü seçiğim ya da vazgeçtiğim şeyler de bir süre sonra susmak zorunda bırakıyor beni ☯️
Vazgeçtiysem üzülmem ben. Mesele kapanmış demektir.. Seçimlerimiz de zaman zaman üzebilir ama bağışıklık kazanıyor insan. Keyifli günler..
vazgeçtiklerimi de ben seçmiştim zamanında, ama o noktaya gelince zerre pişmanlığım olmadı olmaz
Ikiside insanda şans varsa birisi birisi denk geldimi yakalarsın şans yoksa ikiside uzer
Bugün vazgeçtiklerimiz de bir zamanlar seçtiklerimiz değil mi?
Seçip değer verdiklerim
Vazgectiklerim beni üzmez çünkü ben yollamışımdır hayatımdan...
Vazgeçmek zorunda kaldığım kişi. Çok zor zamanlardı
seçtiklerimden de vazgeçebilirim değil mi?
elbette öyle... Ama soru hangisi üzdü..
Üzmeyen yok ki 🤣🤣 sevdin mi illa uzucekler
vazgeçtiklerim beni üzemez..
ama zaman zaman seçimlerimden dolayı üzüldüğüm oldu..
Aslında seçtiklerim. Seçmesem üzülmezdim
Seçtiklerimden çok azı
Burada kimse üzemez.
Seçtiklerim genelde