Birine karşı verdiğin değer Sevgi karşılık mi karışık bekliyor. musun yoksa o sevmese ben severim sevgim bana özgü mü diyorsun?

İnsan gönlüne ve sevgisine söz geçirebilir mi? Ben sevmeyeceğim deyince bu işler maalesef bu şekilde yürümüyor. Gönül maalesef çoğu zaman ferman dinlemiyor. Sevilmesen bile sevmek bana göre çok güzel bir duygu. Karşılık beklemenin de hiçbir anlamı yok. Olmuyorsa zaten olmuyordur.
Cevap
12Cevap
birisini seversin o seni severse daha çok seversin ama o sevmezse devam edemezsin ki bir süre sonra vazgeçersin bence
değer görmek değer vermek karşılıklı bu bağlamda yoksa karşılığı sonuna kadar devam edemezsin sonsuz olmaz bu bir süre sonra yeter dersin
Sevmese de severim. Bu duyguya bit deyince bitmiyor. Zamanla azalır, tükenir. Karşılığı olsa da olmasa da, sevmemem gerektiğini aşılamam gerekiyor kendime
Karşılıklı olması gerekiyor tabi ki de. çünkü sizi sevmeyen birini sevmeye devam etmek sadece zaman kaybı demektir. yani bir anlamı olmaz. bu yüzden de sevdiğiniz kişi aynı şekilde sizin sevginizi hak etmesi gerekiyor.
Bende bu zamana kadar beni sevmeyen kimseyi sevmedim. sadece bana değer veren kişilere değer verdim yani her şey karşılıklı hak etmeyen kimseye boş yere değer vermem artık
Biri sana değer vermiyorsa değer vermezsin.
Biri sevgi veriyorsa sevgi verirsin..
Bu böyledir.. karşılıksız olan her şey boş ilişkiden yana.
(Karşılığı olmadan tek Allah Teala'yı seversin..)
Benim ona verdiğim değer bana değer katar çünkü bendendir. Karşılığa gerek yok, karşılıklı olursa çok güzel olur tabiki.
Karşılık beklemem genelde. İçimden gelirse severim. O sevmese de dert değil ama kaba davranırsa ya da bu sevgimi bana karşı kullanırsa fazlasıyla soğur, uzaklaşırım ⃀
Bir insana değer verdiğime pişnan olmama rağmen yinede kadınlara muhtacız. Yoksa kimle sevişeceğim.
Beni sevmeyenle vakit geçiremem bana verecek ki ben de ona vereyim menfeat dünyasına aykırı haraket etmeyelim demi
Kimse tek taraflı saygı sevgi değere sevinmez 🙂 elbette aynı şekilde sevilmek saygı görmek ister
Bende her şey karşılıklıdır. Kim ne verirse onu alır.. Keyifli akşamlar.
Karşılık beklerim, karşılıksız şeyler insana acı veriyor
Sevmeyeni neden seveyim, kendime eziyet edeyim? Filmlerde ya da şiirlerde yaşamıyoruz. Eskidendi o.
Dirdir etmemesi tek sartim gerisi kolay
Ben hiç birşeyin karşılığını beklemiyorum
Karşılık olmalı, tek tarafla yürümüyor.
Sevmesede sevmek lisede bırakılmalı
Seven sevilmek ister
En İyi Cevap