Aşk İlişkileri 2 ay Instagram'da yeni takiplestiginiz ve hiç tanismadiginiz birinde ilk adımı kim atmalı? KADİN Mİ YOKSA ERKEK Mİ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce ilk mesaji kim atmali? Başka bir sehirde ve hic birbirimizi tanımiyoruz Instagram'da yeni takiplestiginiz ve hiç tanismadiginiz birinde ilk adımı kim atmalı? KADİN Mİ YOKSA ERKEK Mİ? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
u AffedilmeyenFenomen Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. merhaba desin birisi kim istitorsa:) 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç tanımadığım insanin hangi amaçla yazdığı çok onemli 0 2 Yorumla Soran 2 ay Tanismak istiyorym ama bam diye hicbir sebep sunmadan oyle merhaba falan yazarsam cok itici olur Yorumla RealistPasa 2 ay Aynen hatta dolandirici gözüyle bakarlar Yorumla
Yldzzesr Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Kadın erkek diye bir ayrım olmamalı bu konuda bence hoşlandıysan at mesaj 1 0 Yorumla
sezzy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 83% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı. Erkek 1 0 Yorumla
tenedos Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kim takip ettiyse o 0 10 Yorumla Soran 2 ay 😂 bu hikayede yanan ben oldum fnsjdkskd Yorumla tenedos 2 ay Sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa Yorumla Soran 2 ay 😂😂😂😂 Yorumla Soran 2 ay Hikaye falan atarsa cevap veririm ama boyle cok hevesli gorunurum hicbir sey yokken yazarsam Yorumla tenedos 2 ay Al beni ulan diye ses at Yorumla Soran 2 ay KDKEKWKKDE hic kazanmadan kaybedicem cocugu Yorumla tenedos 2 ay yok yeaa sen at o iş tamamdır Yorumla Soran 2 ay Story atmasinu bekliyorum artik bakalım Yorumla tenedos 2 ay pusuya yatmış çakal Yorumla Soran 2 ay NDMDMWMEKWKWKDKKD Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadın 0 0 Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkek. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 40 , eic 78% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kadın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
merhaba desin birisi kim istitorsa:)
Hiç tanımadığım insanin hangi amaçla yazdığı çok onemli
Tanismak istiyorym ama bam diye hicbir sebep sunmadan oyle merhaba falan yazarsam cok itici olur
Aynen hatta dolandirici gözüyle bakarlar
Kadın erkek diye bir ayrım olmamalı bu konuda bence hoşlandıysan at mesaj
Erkek
Kim takip ettiyse o
😂 bu hikayede yanan ben oldum fnsjdkskd
Sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
😂😂😂😂
Hikaye falan atarsa cevap veririm ama boyle cok hevesli gorunurum hicbir sey yokken yazarsam
Al beni ulan diye ses at
KDKEKWKKDE hic kazanmadan kaybedicem cocugu
yok yeaa sen at o iş tamamdır
Story atmasinu bekliyorum artik bakalım
pusuya yatmış çakal
NDMDMWMEKWKWKDKKD
Kadın
erkek.
Kadın