Bir aklıma güzel hoşlandığım anlar geliyor bir geçecek bu da diyip soğuyorum ama genelde düşünüyorum sevgimden emin mi değilim? Yanındayken neşeli ve kalbim atıyordu ayrıyız şimdi maalesef daha denk gelemeyiz gibi de:(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer karaktersiz biriyse hersey olur bu insanoğlundan hersey beklenir
Kendimden bahsetmiştim ama neyse
Hahaha özür dilerim😂😇
Olaylar oldu hem seviyor hem nefret ediyor hem öfkeliyim hem içim soğuyor sonra bir daha kalbim atıyor acıyor yanıyor normal miyim ne yaşıyorum ben bir aydır tanıdığım biri ama önceden birbirimizi gördük bir defa sosyal medyadan da gördüm ben o da görmüştür belki
Psikolojik sıkıntıların olabilir yani bir insani hem sevip hem nefret etmek nasıl olur bilmiyorum kizabilirsin ama nefret başka bisey
Nefret etmiyorum yani görsem karşımda gülerim gider konuşurum ama öfkeliyim nefrette değil tam elde edememe olabilir ama yanında yumuşarım bence o da öyle olur
Ben ne yaşıyorum Allah aşkına yan yanayken aklım hep ondaydı seviyordum
😂 Sen güzel bir tatil yap uzaklaş kendine biraz zaman tanı hepsi duzelir
Ben iyi değilim çok mutsuzum bi tek onu biliyorum içim acıyor 10 gündür
Geçmiş olsun umarım atlatirsiniz
Valla oluyo da sevgiden emin değil misin o aşamaya henüz bende gelmedim jxsjfjdjcjdjdjdjxrj
Kendim yan yanayken gülüyordum yanında seviyordum ama olaylar oldu öfkeli bende hem seviyor hem nefret ediyor hem öfkeli hem de soğuyorum sonra tekrar seviyorum normal miyim ben
Evet normalsin aynı şeyler yakın arkdsm ve bende de oluyor ama elinde sonunda ona dönüyorsun istemsizce çünkü onunla gülüp mutlu oluyorsun
Seviyor muyum ki anlamıyorum kendimi hem seviyorum hem soğuyor nefret ediyorum acayipim
Aslında seviyorsun ama artık kavgalarının sonucunda soğuyup nefret ediyorsun daha sonra için tekrar onu istiyor çünkü seviyorsun
Yan yanayken seviyorum aynı yerde çalışıyorken de seviyordum aklım hep ondaydı onu düşünüyordum hep kalbim atıyordu onu görünce ama işte çıktım öfkemden normal konuştuk onu suçlamıştım ama kızmadım hakaret küfür etmedim görüşürüz dedi görüşmeyiz dedim falan beş gün sonra aradım normalden kusura bakma üzerine fazla gittim diye engellemiş, wp den yazdım önce dedim ariyim sesi öfkeliydi neden meşgul diyor dedim engelledim dedi sebep dedim bir sebebi yok engellemek istedim engelledim dedi bekledim sonra neden aradın beni dedi bende çıkışta vaktin varsa görüşebilir miyiz dedim vaktim falan yok dedi emin misin dedim eveth yaptı orada öfkeli olduğunu anladım sen kapatmıcaksan ben kapatıcam suratına dedi. Bekledim kapadı falan sonra yanımdaki çocuktan aramıştık ona döndü ben onu bilerek her yerden engelledim kendi işine baksın aramasın falan dedi ona da rahatsız mı ediyo seni ne diyo sana o falan demişti öncesinde. Akşamında iştem kız ne konuştuğumuzu merak ettiği için ağzımı aradı arkadan gülme sesleri geliyordu o da orada mıydı bilmiyorum. Sence burdan bi şey çıkar mı? Ben ne yaşıyorum bilmiyorum yan yanayken seviyordum şimdi dediğim gibi soğuyorum nefret ediyorum kızıyorum sonra seviyorum takıntı mı
Olabilir ama o çocuk seni silmiş bence sende silmeye başlasan iyi olur
O yüzden böyleyim belki de ama öfkesinden silmedi yani gerçekten istemiyor beni? Hala engelleyim😔
Bir de kız hem aramızda bi şey var mı diye yokladı hem yok diyince sevgilisi var zaten dedi
O kız onun sevgilisi olbilir belki hayatında biri olduğu için seni silmiştir. Ama engelini kaldirmadigina göre silmiş seni öfkesinden degidle erkek gurur var o gurur etkili bence
Yok o kız onun sevgilisi değil o ona bakmaz zaten. O gün konuşmaya çağırmadan önce de. Ya mesaj atsam olur mu
Mesaj atamıyorum takip ettim
Hesabımı vereyim oradan yaz knk burada pek mesaj düşmüyor bana (ig: nisslll_)
Geldim
İstek attım da mesaj atamıyprum kabul etmen gerekiyormuş instagramdan
Bu hesap seni takip etmediği sürece mesaj atamazsın diyor Instagram ayarlardan mı yaptınız bunu ilk defa gördüm ama yazılmıyor
Evet kabul ettim yazabilirsin :)
Geldimm
olabilir
1 ay vakit geçirdiğim biriydi oysa