Minyon iyi bonece yanlız akıllı osun kalbi temiz olsun yeter bos boş konuşup bizi terk etmesin yeter artik ben karı istiyom 🤣🤣🤣🤣şaka ya allah göstermesin başına birsuru geldi artik tövbe sevgilim terk etti tövbe ve arkadşım dünyadan bir aşık veysel daha hiç etti iyi aksanlar
Çocuk, erkek veya adam. Birinden hoşlanması için fırsatı olması gerekir kadın bu fırsatı verir ve okuduğumuz kitaplarda ki şiirlerden biri tekrar yayına girer "iyi adam" izlediniz mi konuştuğum için iyi bir anlatıcı film.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Minyon iyi bonece yanlız akıllı osun kalbi temiz olsun yeter bos boş konuşup bizi terk etmesin yeter artik ben karı istiyom 🤣🤣🤣🤣şaka ya allah göstermesin başına birsuru geldi artik tövbe sevgilim terk etti tövbe ve arkadşım dünyadan bir aşık veysel daha hiç etti iyi aksanlar
Eğitimli, fizik ve kalp güzelliği, arzulu, şehvetli, seksi, kışkırtıcı, sadık, dürüst ve güvenilir birinden hoşlanırım.
Yılların tecrübesi ile konuşuyorum. Minyon ve hafif tecrübeli bir kadının yatakta yaratabileceği mucizeleri bilmeyenler oy kullanmasın.
Minyon olsun bizim olsun :D ama öncelikle insan olsun :D
Bu gün için konuşulan yarın için söz oluyor,
Çocuk, erkek veya adam. Birinden hoşlanması için fırsatı olması gerekir kadın bu fırsatı verir ve okuduğumuz kitaplarda ki şiirlerden biri tekrar yayına girer "iyi adam" izlediniz mi konuştuğum için iyi bir anlatıcı film.
ideal kilosundaki kızdan hoşlanırım. Ne zayıf ne kilolu nede obez asla sevmem.
Balık etli kadın tabiki
Peki ya sen nasılsın fizik olarak boy kilo kaç
balık etli orta boy
Minyon çıtı pıtı
1.90 boyunda balık etli kadınlar
İnsan olan kadınlardan
Orta boy balık etli candır
Orta zayıf
sen nasılsın
arada 20 cm olsun
minyon candır
Kadınlardan hoşlanırım