54 67 kilo arasında duygusal mantıklı konuşan sadakatli meslek olarak da öğretmen psikolojik danışman sigortacı falan olabilir bu tarz kızlar iyidir bana göre.
@L4vii bende tekrardan gireceğim sınava siyaset bilimi kamu yönetimi okuyup formasyon alıp meslek lisesinde adalet öğretmenliği olmak istiyorum çocuklar ile ilgilenmene sevindim gerçekten bu arada Edirne, ye yolun düşer mi acaba.
@L4vii yapabilir ama ben sevmiyorum genelde kendimi öyle durumlarda iki arada bir derede gibi hissederim sevgilim olsa bu tarz sitelerde takılmam o zaten müsade etmez.
Bu sitede sadece cinsellik konusu yok. Cinsellikten başka 20 25 tane daha seçilebilecek konu var. Eğer sevgiliniz olsa ve bu siteye girmenize müsaade etmezse sizin hangi amaçla kullanacağınızı biliyor olurdu. Misal ben saç, cilt, kitap, diziler hakkında öneriler için geldim ve bunda müsaade edilmeyecek bir şey yok.
@L4vii burada ki konu o değil ki nasıl kadınlardan hoşlanırsınız demiş sadece nereden bileceksiniz buraya ne için geldiğimi ben ilişki için olsaydım zaten asla uğramazdım buraya.
Ama yorumunuzda 'sevgilim olsa bu tarz sitelerde takılmam' demişsiniz ve sevgili arayışınızı da ancak absürt sorular altında sonlandırabilirsiniz -ki beni alâkadar etmez sizin ne yaptığınız- muhtemelen sözlerimiz birbirine hep ters düşecek bu yüzden konuşmamızı bu noktada sonlandırmamız daha mantıklı olacak :)) size iyi günler diliyorum.
Çok zayıf ya da kilolu olmasın orta karar olsun. Kumral teni olsun açık kahve saçları olsun boyu 1 65 civarlarında olsun gamzeleri olsun. Döktürdüm gidiyom ben ajsdjsadjsaj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Dış görünüşten daha önemli olan şey tavırlar, enerji, cesaret ve vücut dilidir. Kadını çekici yapan...
54 67 kilo arasında duygusal mantıklı konuşan sadakatli meslek olarak da öğretmen psikolojik danışman sigortacı falan olabilir bu tarz kızlar iyidir bana göre.
Aynı beni tarif ettin ama daha öğretmen olamadım :")
@L4vii sen ne okuyorsun peki canım merak ettim seni çok?
Mezuna kaldım ana okulu öğretmeni olmak istiyorum
@L4vii bende tekrardan gireceğim sınava siyaset bilimi kamu yönetimi okuyup formasyon alıp meslek lisesinde adalet öğretmenliği olmak istiyorum çocuklar ile ilgilenmene sevindim gerçekten bu arada Edirne, ye yolun düşer mi acaba.
Umarım istediğini başarırsın ^^ maalesef düşmez o tarafa
@L4vii niye düşmez ben zaten tercihlerimde büyükşehir yazmayacağım ama seni merak ettim.
Merakın baki kalacak
@L4vii merak etmiştim evet ayrıca buraya gelememe sebep ne onu anlamadım ya.
Merak edebilirsin onu anlarım ama benim sevgilim var ^^
O zaman keşke yorumuma yorum yapmasaydın ama yine de memnun oldum.
Sevgilisi olan yorum yapamıyor mu da? Muhtemelen siz bu uygulamayı sadece karşı cins için kullanıyorsunuz :) naçizane görüşüm budur
@L4vii yapabilir ama ben sevmiyorum genelde kendimi öyle durumlarda iki arada bir derede gibi hissederim sevgilim olsa bu tarz sitelerde takılmam o zaten müsade etmez.
Bu sitede sadece cinsellik konusu yok. Cinsellikten başka 20 25 tane daha seçilebilecek konu var. Eğer sevgiliniz olsa ve bu siteye girmenize müsaade etmezse sizin hangi amaçla kullanacağınızı biliyor olurdu. Misal ben saç, cilt, kitap, diziler hakkında öneriler için geldim ve bunda müsaade edilmeyecek bir şey yok.
@L4vii burada ki konu o değil ki nasıl kadınlardan hoşlanırsınız demiş sadece nereden bileceksiniz buraya ne için geldiğimi ben ilişki için olsaydım zaten asla uğramazdım buraya.
Ama yorumunuzda 'sevgilim olsa bu tarz sitelerde takılmam' demişsiniz ve sevgili arayışınızı da ancak absürt sorular altında sonlandırabilirsiniz -ki beni alâkadar etmez sizin ne yaptığınız- muhtemelen sözlerimiz birbirine hep ters düşecek bu yüzden konuşmamızı bu noktada sonlandırmamız daha mantıklı olacak :)) size iyi günler diliyorum.
@L4vii aynen sevgilim olsa takılmam ona kendimi adarım başkası umrumda olmaz sonlandıralım konuşmayı ben bu kadar söylüyorum.
Çok zayıf ya da kilolu olmasın orta karar olsun. Kumral teni olsun açık kahve saçları olsun boyu 1 65 civarlarında olsun gamzeleri olsun. Döktürdüm gidiyom ben ajsdjsadjsaj
Bence sen bulmuşsun ve tarif ediyorsun
@Yokolannurliva 😁😁 bilmiyorum
Spor yapan makyaj abartmayan kitap okuyan alkol almayan nacizane hanımefendi olsun isterim hayatımda.
Sen sevgili değilde robot istiyorsun 😉
Yoo
Aynen çok doğru 👍🏻 bu arada naçizane*
Anlayan anladı
Kadın dediğin hafif balık etli olucak. Ama abartı değil
@Bahtsızkraliçe18 balık etli mesela 165-170 arası 55-60 kg :)
Zayıf ya da fit kızlar.
İnce, zarif ve çıtır olanlar
Dış görünüşten ziyade konuşması cilvesi libidosu önemli benim için
Tecrübeli aşık denir senin gibi insanlara
Yaşadık onunda en kralını yaşadık ndjfkckc
Ben fit severim bana ayak uydurmalı😃
Zayıf, ince belli, bronz tenli.
balık etli veya kilolu kadınlardan nasıl hoşlanıyorlar anlamıyorum
Bir kadın kilolu diye sevilmeyi hak etmiyor mu?
hakeder de çekici gelmez bence bilmiyorum
Sana gelmeyebilir
gelmez çünkü şişman değilim tipsiz de değilim o yüzden
Anladım ben seni
Doğru anladın umarım? Açık giyinen veya fizikli kızlara bakmam normal giyinsin fit veya zayıf olsun bu
İşte
Tamam
zayıf seviyorum. fit de olur
Tercihim zayıftan yana
Balık etli
Balık etli
Fit ya da hafif zayıf
Balik etli sen nasil birisin
Balık etli
Balıketli
Fit ince belli
Senin gibi olanlardan değil