Şimdiye kadar konuştuğum tüm erkekler gerçekten böyle. Ben çok zayıf değilim giydiğim kıyafetler yakışır ve havalı gözükür. Ama yüzüm güzel olduğu için bana yaklaşan herkes daha çok yüzümü beğendiği için yaklaştı. Sonra da iş cinselliğe gelince hep böyle kilo al gibi zorlamalara maruz kaldım. Ama gerçekten kötü hissetdiriyor artık bana Sizce napmalıyım?
Kilo almamı istemesi normal mi, tepki vermeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım?
Bi erkek kalça ve göğüse bakar en çok kilo alırsan oralar gelişirse hoşuna gider
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kilonun hiç bir sekli iyi ve saglıklı degil knk aklınca moralin bozulmasın diye dalga geçiyo sffghhjhhhgh zaten onun tek amaç maglum konu olduğu için ne desen okeyler boş ver konusma gitsin cükuyle oynasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Normal ilk tercihim sonra zayıf tercih ederim kilolu tercih etmiyorum
Genel olarak evet. Seni sen olduğun icin seven isteyen arzulayan biriyle ol. Mesela bana göre zayıflık zarifliktir ve cok cekici gekiyor zayıf uzun kızlar
Böyle düşünen göz zevkine sahip insanların olması güzel. Kilonun neresi güzeldir anlamıyorum, evlilikten sonra kilolu vücudun şekli hemen bozulur. Bir göbeğe bakıyor balıketlinin kilolu diye nitelendirilmesi , çoğu geri kafalı insanlar bel ince , diğer yerleri kilolu olduğunda balıketli bu diyor. Gerçekten canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sen de yiyorum ama alamıyorum de ama sakın kilo alma hiçbir kadına kilo yakışmıyor.
Herif eline almış sana doğru koşuyor sende hala fingirdeşiyon 😂😂 ama soruna gelecek olursak evet Normal Türk erkeğinden ne bekliyorsun? 😁😁
Balik etli sevmemiz ayri senin kendini nasil begendigin ayri birileri icin degil kendin icin istedigin gibi ol
Sohbete bak. 🙄 Sen nasıl mutluysan öyle ol, bu tarz insanlara bence lüzum yok.
Bu kadar seviyesiz iğrenç birini terk etmelisin
Üslubu bir kere çok çirkin sana saygısı olmayana çok sabır gösterme
seni değiştirmeye çalışan insanlar ile vakit kaybetme
kilo almanı istemeyenlerle beraber olmalısın aplacımm.. seni kötü hissettirenlerden uzak dur.
Bizde ver diyoruz vermiyorlar herkes birbirinin hayalini yaşıyor awk 😂
Bi erkek kalça ve göğüse bakar en çok kilo alırsan oralar gelişirse hoşuna gider
Kilonun hiç bir sekli iyi ve saglıklı degil knk aklınca moralin bozulmasın diye dalga geçiyo sffghhjhhhgh zaten onun tek amaç maglum konu olduğu için ne desen okeyler boş ver konusma gitsin cükuyle oynasın
Normal ilk tercihim sonra zayıf tercih ederim kilolu tercih etmiyorum
Bence ince kızlar daha iyi. Buraya destan yazabilirim ama neyse kilo almak kötü bişey sakın almayın
Hepsinin muhabbetleri aynı resmen şaka gibi jfkf
aynı fabrika üretimi hepsi kaç erkekle konuştum gerçekten hepsi aynı şeyleri söylüyor Allah bize sabır versin
Kiloyla ne alakasi varmis
Kadını sadece et parçası olarak görenler için alakası var
Onlarla konuşma o zaman
O zaman genel olarak türk erkeklerinden uzak durmam gerekecek
Genel olarak evet. Seni sen olduğun icin seven isteyen arzulayan biriyle ol. Mesela bana göre zayıflık zarifliktir ve cok cekici gekiyor zayıf uzun kızlar
Böyle düşünen göz zevkine sahip insanların olması güzel. Kilonun neresi güzeldir anlamıyorum, evlilikten sonra kilolu vücudun şekli hemen bozulur. Bir göbeğe bakıyor balıketlinin kilolu diye nitelendirilmesi , çoğu geri kafalı insanlar bel ince , diğer yerleri kilolu olduğunda balıketli bu diyor. Gerçekten canım
Gerçekten canımsın yazmıştım canım diye çevirmiş
YA DKDK gerçekten GERİİZKALILAR yazıyorum çevirme
Sana tamqmen katılıyorum. Seni sen olduğun icin arzulayan kisilerle birlikte ol. Ve wyrıl bu cocuktan
Teşekkür ederim yorum için kesinlikle ayrılıcam
Rica ederim ne demek
Dm den yazabilirsin he konuda fikirlerimizi sunbiliriz birbirimize
Gobidli güzel olur sallanıyor falan. 🤣
Gerçekten göbek nedir ya
Azcik bee ayı kadar degil
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
alı ver kırma çocuğu :) :)
Buyusunler derken neyini diyor
Seni böyle sevmiş kabul etmiş zaten
Ah ergenler ah...
kafayı yemişsin ha. adam sana uçuyor âdeta
Ayrıl
Ciddi mi valla ayrılırım
Başkalarının fikrinden aşırı etkilenen birisiyim şu anda ayrılırım
Cidden diyom
Neden zayifken cinsellik olmiyor mu
Evet işte çok abaza insanlara rastlıyorum kadının sadece et ile cinsellikte doyum verdiğini düşünüyorlar
Mal wq
Saçma
Seviyor bazısı
Balık etli seviyoruz :D
Zayıflık kadar güzel şey mi var ya
@zmış buu kız kaç
cok kritik
adam haklı