Bu böyle ilişki tavsiyesi aldığım bir arkadaştı ve bana böyle söyledi. Başkalarıyla normal bir şekilde sevgili olan erkekler seninle olmaz hep başka bir beklenti içinde olur.
Duygusal yaklaşmazlar sana dedi.
Ben de hani o tarz görünen ve o tarz beklentiye sokan biri de değilim tavır , tarz olarak. Daha ciddi duran biriyim. Ama düşününce de bana yazan kişiler hiç duygusal yaklaşmıyor veya başta duygusal yaklaşıp sonra hayalet oluyor o anlamda hiçbir şey yaşamadığım halde.
Sizce doğruluk payı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani birini tanımadan bunu söylemek zor. Ama yani böyle net bir şey söylemek için çok sağlam birşeyler olmalı
Tavrından kaynaklı değil görünüşünden kaynaklı dedi arkadaşım ama dikkat çekici giyinen biri de değilim.
Çekemediği için demiştir. Niye senle ciddi düşünmesinler? Bunu söylemesinin sebebi neymiş
Görünüşünden kaynaklı dedi detay vermedi. Hem bir erkek niye beni çekemesin. Bunu söyleyen arkadaşımın sevgilisi var ve sevgilisiyle de kendisiyle de uzun bir süredir yakın arkadaşım
Yok ya boş ver dediğini öyle bir kafa yok. Karşına ciddi düşünen insanlar çıkacaktır merak etme
Neden öyle söyledi. Vücudun mi dikkat çekici bu yüzden mi öyle dedi
Görünüşle ilgili olduğunu söyledi ama ben dikkat çekici şeyler falan pek giyen biri değilim. Hatta çoğu kişi bana yaşından küçük gösteriyorsun der. Neden öyle söyledi ben de anlayamıyorum
Hatların yüzün falan dikkat çekici olabilir. O yüzden demiş olabilir
Yüzüm nasıl o tarz bir şey çağrıştırsın ki? Neden sadece duygusal ilişki yaşamaya engel olsun onu anlamıyorum
Engel olmaz zaten belki de o kız kıskançlığından dedi bunları
Arkadaşım erkekti ve sevgilisi var , sevgilisi de benim arkadaşım.
O zaman bence çocuk senden etkileniyor benim fikrim
Bunu olacağını sanmam sevgilisi de o da uzun yıllardır yakın arkadaşım.
O zaman sorsaydn neden böyle düşünüyorsun diye
Sordum ama bunu sana anlatsam bile anlaman zor dedi
Hımmm bilemedim yani sende ne gördü dış görünüşle ilgili mi karakterinle ilgili mi bilemedim. Ama sonuçta insanların sana ilk yazma amaçlarını tahmin ediyorsa dış görünüşünle ilgili olsa gerek
gayet de olur ya takma
Ne bileyim direkt arkadaşım böyle söyleyince kötü hissettim.
Arkadaşın neden böyle bir şey söyledi?
İşte ben de onu anlamaya çalışıyorum
Yorumun altına yazdığım yorumu ifade edemedim sanırım kaldırılmış veya engellenmiş.
Arkadaşının söylediği söz bilmeden manipüle edici o yüzden buradaki yorumu onaylamıştım ''gayette olur takma ya '' diyerek ama ben iyi ifade edemedim o yüzden engeli yedim sanırım :D
Tavsiye veren arkadaşım kız olsa öyle olabilir derdim ama tavsiye veren arkadaşım erkek. Sevgilisi de var. O , ben ve sevgilisi 7 senedir çok yakın arkadaşız. O yüzden onun böyle demesi gerçekçi geldi
İşte manipülasyon tam olarak bu. Sen onun gibi düşünürsen karşına zaten istediğin nitelikte biri çıkmaz. Ne kadar samimi de olsa insanlar saf bilmeden yapıyorlar bunu.
O zaman olumlu düşünmeye çalışırım
Kesinlikle olumlu düşün ve konuş. Ve sana söylenen sözleri de çok iyi değerlendir, hemen aa evet öyle deme.
Dış görünüşünle alakalı bir durum mu acaba
O da bunu belirtti ama ben hani öyle fazla açık giyinen biri de değilim.
Açık giyinme ile alakası yok tipe bakıyorlar bana bakan şerefsiz diyor mesela böyle düşün
Bu da direkt ön yargı ama :(
E ztn herkes görmek istediğini görüyor ne yaparsan yap değişmez bu seni tanımadan bilemezler hem neden sevgilin olmasin zamanla her şey olur belli olmaz hiçbir şey
Tiple alakalı olabilir
Herkese öyle takılma...
Sen hiç sevistin mi ya da seksting vs oldu mu
Hiç olmadı