12 gibi iyi geceler dileyip uyuyan sevgilinizin, sabah baktığınızda son görülmesi 04.47 civarı olsa ne düşünürsünüz?

12 gibi iyi geceler dileyip uyuyan sevgilinizin, sabah baktığınızda son görülmesi 04.47 civarı olsa ne düşünürsünüz?

Bir şey yapmazdım ben zaten sevgilime güvenirdim yani zaten bir kadına sevgilim diyorsam benim için konu kapanmıştır gözüm kapalı güvenirdim. son görülme olaylarına da takılmıyorum ben.
zaten uykusu kaçmış olabilir veya bir işi olmuştur ya da canı sıkılmıştır ya da arkadaşı ile konuşuyordur yani ben anlam aramam bundan çok merak ediyorsam da sorardım sadece ama bunun dışında bunu sorun yapıp da ilişkimizi bitirmez ya da sorun çıkarmazdım
İnsanlar zıvanadan çıktığı için böyle normal seylerde bile güven problemi yasiyoruz, cidden halimiz beter.
Hiçbir sebep yokken bile gecenin herhangi saatinde wp ye girer bakarım durduk yere, uykum gelmemistir ne bileyim eski mesajları bile okurum. Sürekli bı anlam aramayın, yapmak isteyen her türlü yapar. Kafanızı rahat bırakın, didiklemeyin zaten ogreneceginiz an kendi ayaklarıyla gelir sebepler...
Sıkıntı etmem aklıma kötü bir şey gelmez çünkü sevgilime güvenirim. Uyku tutmamıştır benim gibi telefonla oynarken girmiştir durumlara bakmaya hikayelere bakmaya
sen benim sevgilim oldunda sabaha kadar senle konuşmadık mı:P
Cevap
2Cevap
Gelen bir mesaja bakmıştır.
Sahura kalkmış olabilir arkadaşlarına ailesine mesaj atmış olabilir ona gelen bir msja cevap vermiş olabilir öyle hemen kötüyü düşünüp çağırmayın yahu..
Canım sevgilim herhalde uyanıp beni. kontrol. etti. diye düşünmek isterim ama bu durum siklasirsa topuğuna sıkarım 😬
Uuu dangerous girl 🙄
Genellikle gece su içmeye çok uyanırım, bir sürü wp den mesaj gelmiş olur onlara bakıyorumdur. Her şeyi aldatmaya bağlamayın
anlık girip çıkmış olabilir ya da arkadaşlarıyla dertleşiyor olabilir ne yapacağım bir şey yapmam :D
Ne kadar anlayışlı bir kız 😃
olabilir uyanmıştır, uyku tutmamıştır mesaj gelmiştir ona bakmıştır anlık şeyler
Bende gece uyanıp whatsappa bakan biriyim, problem etmem
İletişimde olduğu tek insan ben olamam diye düşünürüm.
Sahura kalkmıştır ve gelen bir mesaja bakmıştır diye düşünürüm.
iste bu yuzden kapali o saate gecmis mrsajlarada bakiyo olabilir ramazandayiz Şu an normal
Sahura kalkmistir orada aile grubuna mesaj falan atmistir
Aaa canım ya sahura kalkmış 💓 derim.😂
İmanlı erkek 😂
Bisey yapmam , sahura kalkmıştır
Girip çıkmıştır hemen normaldir
Agalarla dedikodu keyfisii💅🏻
Sahura kalkmıştır derim
Sahura kalkmistir 😂😂
Sinir olurum aynısını bende ona yaparım
Sahura kalkmış derim heralde :D
Hiç bir sey
ayrılabilirim