İlk okul’da sevdiğimi kızın saçını çekmeyen erkek yoktur herhalde 

İlkokuldayken ben direk gidip çocukların üstüne atliyordum hoşuma giden erkeklerin 😂 sınıf öğretmeni diyordu ki milletin üstünde zıplama annem filan okula çağırıyorlar da çok iyi hatırlıyorum annem bana kızıyordu niye böyle şeyler yapıyosun diye
😳🤣 deli 😳 insan didiştiği kişiden hoşlanıyordu ama çocukluk geç anladık 🙃
Hiç pişman değilim keşke hep öyle kalsaydım şimdi bir şey hissetsek bile söyleyemiyoruz artık
Öyle maalesef 😏 3 maymunu oynuyoruz
Aynen öyle
2. Sınıfta saçımı çekenleri döven bir çocuk vardı. Bir gün yine saçımı çektiler bu yine gitti dövdü sonra çocuğun abisi bunu dövdü. Senin yüzünden dayak yedim bana 10 gün çorba içireceksin demişti. Tam 13 yıldır resmi olarak her gün yemeğini ben yapıyorum 😂
Evlendin mi 🤣
Ne muazzam bir aşk hikayesi 😃
@dördüncümurat4 evlendim tabi o kadar dayak yedi çocuk 😂
@TokEvinAçKedisi_ ömür boyu yemek konusu olmasa evet muazzam bir aşk olacakk 😂
O da tuzu biberi olsun o aşkın 😃😃
Olsun ya seviyorum keratayı 😅
🙃☺️ diyecek bi şey yok 🙃 yemeği arada bi dışarıdan söyleyin sorun çözülür 🙃
Boğa erkeği oo 🤦♀️ ölse de dışarıdan yemez. Adam sevgililik dahil 16 yıldır benim yaptığım yemekleri yiyor 😂
Bence sen alıştırmışsın yoksa boğaya yemek olsun yeter😃😃😃
😳 pek şikayetçi olduğun söylenemez ama öyle hissettim 😇
Alıştırdım ve bu durumdan memnunum ya 😂 şikayetçi olan ben değilim ama kayınvalidem sanırım ilk zamanlar baya bozuluyordu şimdi bana teşekkür ediyor 🙈
Ben her zaman aynıydım yani hoşlanıyorsam direk söylerdim yani ip ucu vermezdim ya da hoşlandığımı belli etmeye çalışmazdım direk açık olmak daha iyi benim için
Cevap
3Cevap
Kızlar utanır. Ama slğn biri hep benle uğraşıyordu eşyalarımı kaçırıp peşinden koşturuyordu. Kızınca keyifleniyordu bu erkolar niye böyle acaba
Senden hoşlanıyordu o 🤦🏻♂️
Geç farkettim öyleymiş 😃
Benimle sürekli uğraşan bi kiz vardı, bende sinir olurdum ona , meğer seviyormuş sonradan itiraf etmişti 🤣
😃😃😃😃
Cidden, erkekler hoşlanınca neden zorbalık yapıyordu..
Bilmiyorum öyle yapıyorduk ama 🤷🏻♂️
Eskiden kokulu kağıtlarla mektuplaşmalar çok olurdu
Kimseden hoşlanmıyordum çok inek hatundum paso ders çalışırdım 😂
Her sınıfta mutlaka senden birisi oluyor emin ol 😬🙃
🤦🏻♂️ öğretmene ödev olduğunu söyleyen öğrenci olduğunu söyle tam olsun 🙃
Sınav günü bütün zeki öğrencilerin yanına sınıfın en yaramaz öğrencileri otururdu değişmeyen kuraldı 😬 beleşe okulu bitirmişsin 🙃
😳🫣 biz öyle öğrencilere inek deriz 🙃😬
😏🤣 öyle gerçekten 👏 kimseyi takmamak gerekiyor , anlık rehavetler bütün hayatımızı etkiliyor
Ensesine şaplak atarak gösteriyordum ben sevgimi
Eskileri unuttum ki
😳
İlgi göstererek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?