Aşk İlişkileri Birine uzun süredir ondan uzaktan hoşlandığını söylemenin yolu nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Beni fazla yakından tanımıyor ve daha önce fazla konuşmamıştık Güncellemeler+1 yıl @chéryls Birine uzun süredir ondan uzaktan hoşlandığını söylemenin yolu nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Belli et artık ona, yakınında durmaya çalış göz kontağı kur v. b v. b 0 0 Yorumla
handeyl Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Benim hakkımda ne düşünüyorsun de onun gözünde nasılsın diye bak sonra açıl 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyleme ama hissettir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok guzel sormussun keske boyle senjn gibi kizlar benimde karsima ciksa yok abi cikmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belli et artık ona, yakınında durmaya çalış göz kontağı kur v. b v. b
Benim hakkımda ne düşünüyorsun de onun gözünde nasılsın diye bak sonra açıl
Söyleme ama hissettir.
Cok guzel sormussun keske boyle senjn gibi kizlar benimde karsima ciksa yok abi cikmiyor
Senden uzaktan cok hoslandim de