Evlenmem
Evlenirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, hayır sırf yalnız kalmamak için ben sevmediğim birisi ile evlenmezdim. zaten yalnızım bir de nefret ettiğim ya da sevmediğim birisi ile evlenerek hayatı kendime zehir edemem hiç bir şekilde bu yüzden de evlenmezdim. insanlar tabi ki de doğaları gereği sosyal bir varlıktır ve herkes sevmek ister herkes sevilmek ister değerli olmak ister aşık olmak ister çünkü sevgi de en temel ihtiyaçlarımızdan birisidir. hatta öyle ki bazen bu ihtiyaçlarımız bizlere büyük hatalar yaptırabilir maalesef. ama bunun için sırf sevmediğim biri ile evlenmek benim için daha kötü olurdu çünkü zaten sevmiyorum yani ortada sevgi yok ki. sevgi olmayan bir evlilik de zaten yalnızlıktan daha kötü olur yalnızken en azından kimseye hesap vermezsin kafanı dinlersin istediğini yaparsın. ama sevmediğin biri ile evliyken sürekli tartışırsın mutlu olamazsın. zaten sevmediğin insan ile anlaşamazsın da bu yüzden de evleneceğimi sanmıyorum hiç bir şekilde. bu yüzden de insan gerçekten severse evlenmesinin daha mantıklı olacağını düşünüyorum ben...
Merhaba, bence hayatı bir şekilde paylaşmak lazım. Annemiz, babamız bir yere kadar bizimle beraber olacaklar ve biz de yapımız gereği tamamen yalnız kalabilen varlıklar değiliz. Yanımızda sürekli olmasını isteyeceğimiz bir karşı cins isteriz ve psikolojik olarak sağlıklı bir şekilde de hayatımıza devam edebilmemiz için de bence kafa dengimiz olan ve sevebileceğimiz biriyle evlilik yapmamızın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ancak tabii ki hiçbir kriter koymadan, seçici olmadan ve önümüze gelen biriyle evlenmek saçma olur. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ne demişler;
Kaliteli yalnızlık...
Kalitesiz birliktelikten iyidir...
Ancak
Gözünüzü ve gönlünüzü dolduruyorsa zamanla sevilebilir olduğu için evet olma olasılığı var...
Yalnız bu sevmediğiniz kelimesi biraz muamma;
Tanımadığınız birisi için ise zamanla sevilebilinir
Ancak tanıdığınız ve hoşlaşmadığınız biriyse işler değişir
Gerçi burdada en büyük aşklar nefretle başlar diyollaa 😅🐝🛵
Böyle bi saçmalık olamaz yani evlenmem kesinlikle çünkü bana göre cahilce her gün nasıl aynı yastıkta yatıcam sevmediğim bi kadınla ya da erkek ile nasıl cinsel ilişki yaşıycam ben şu an için seks tamamen şiir gibi yaşarken insanın miğdesi almaz
Cevap
29Cevap
Yalnız olmak korktuğum bir şey değil aksine keyif aldığım bir durumdur.. Sırf yalnız bir yaşantı sürmemek için bir başkasıyla evlenme düşüncesi çok uç noktada geliyor..
Aklım almayacak kalbim istemeyecek kendimi ve karşındakini ne diye huzursuz edim.
Hayatı o yalnızlık halinden , karanlık zindan moduna çevirmek istiyorsan hemen evlenmelisin 😅 eskiler görücü usulü evlenip sevmisler ama o zamanlar insanlar bu kadar bozuk ve karaktersiz degildi. Bu devirde zor , kır dizini otur evinde 😁🙏
Hayır ama.. ( Düzgün biri olursa evlenirim..
onu da severim.)
Çok güzel biri olması lazım yani çirkin bir kadınla evlenmem bu şekil ama güzelliği beni cezbeder zaten onu da severim
Bu erkek düşmanı 6284 cü düzende hiçbir şekilde hiçbir erkek hiçbir kızla evlenmemeli. Evlenen erkek maldır. Nokta!
Sevmediğim bir insanla 5 dakika dahi zaman geçirirken ölüp dirilen ben için yalnızlık çok güzel bir ödül olur
Beraber vakit geçirmeyi sevdiğin anlaştığım birisi ise olabilir.
Vereceğim kararlar önemli böyle bir hata yapmam
Yalnızlık neden bu kadar abartılıyor anlam veremiyorum kötü bir şey değil
Hayır. Yalnız kalmak, birlikte mutsuz olmaktan daha iyidir.
30 dan sonra belki sonra severim diye böyle bişey yapabilirim
Aşk ve sevgi olmayan evlilik evlilik değildir. Kesinlikle evlenmem.
Sevmediğimle nasıl bir ömür geçireyim, mümkün değil.
Böyle bir saçmalık olamaz sanırım. İnsanın kendine saygısızlık yapmasına tahammül edemiyorum.
Evlensen bile çok sağlıklı bir ilişki olmaz bence evlilik sağlam temeller üzerine oturtulmalı böyle bir evlilik çok kısa sürecektir
Böyle evlenen kişi aldatmayı göze almıştır
Erkekler için yalnız olmak o kadar da mühim bir şey değil.
Bilmem olabilirde olmayabilirde
Eğer ki onu hiç sevmiyorsam evlenmem tabi ki ama eğer görücü usulu olup birbirimizi önce tanırsak ve ondan eminsem evlenirim.
En İyi Cevap