Mutlu bir evlilik için aşk gerekir, sevgi gerekir, en azından arkadaşlık, samimiyet gerekir. Sırf yalnız kalmamak için yanınızda kukla gibi gezdirdiğiniz, yatağınızdan başka hiçbir şeyi paylaşamadığınız bir insanla beraber olmak asıl en büyük bir yalnızlıktır.Yalnız kalmamak için sevmediğiniz biriyle evlenir misiniz?
Hayır yalnız kalmamak adına hiç kimsenin aşkı ile oynayamam bu hem bana hem o adama haksızlık olur, düşünsene gerçek aşkı yakalama şansını sonsuza dek kaybedeceksin gerçek hisler olmayacak sevmenin tadını bilemeyeceksin ne kadar acı bir durum düşünsene o muhteşem hislerden mahrum kalacaksın yalnız kalmayi ve gercek aski beklemeyi tercih ederim.
Yanında birsürü insan olup da kendini yalnız hissedenler var. Yalnizlık çevrendeki insanların dolu olması degil kalbindeki insanların sayisıyla alakalı. Sevmedigim biriyle evlensem kendimi yine yalniz hissedecem. Aşk onunlayken yalnız olmadıgını hissetmektir🖤
Bir seyi duzelteyim. Mutlu evlilik icin ask degil sevgi gerekir.. ikisi cok farkli seyler.. o savundugunuz askla evlenenlerin %65 i ilk senesi dolmadan bosaniyor.
Yapamazdım ki adama yazık olur hadi beni geçtim diyelim. Maalesef içim dışım bir ve düşüncelerimi çok zor saklıyorum, o kişiyi sevip sevmediğim hemen anlaşılır. Ona tiksinen gözlerle baktığımı hayal ettimde bir an.. yok yok aman ne gerek var böyle huzursuzluklara 😄 Allah göstermesin
Sevmedigim biriyle hayatım yalnızlıktan daha beter hale gelirse? Direkt o kişiden dolayı da değil insn sevdiği kişiye sırf bu yüzden bile katlanır ama sevmediği insan icn aynı şey söylenemez aldatır sevmedim der vs vs
Hayır insan hayatında belirli bir süre yalnız kalırsın fakat bu kararı verince hayatının sonuna kadar fiilen yalnız değil belki ama manen hep yalnız kalmaya mahkum olur
Eğer seveceğim insanı bulamazsam ve beni seven var ise ben onu sevmiyorsam evet. Yalnız kalmak daha kötü, Ailelerimiz bir gün hakkın rahmetine kavuşursa en azından onu sevmiyorum ama o beni seviyor bu yüzden istiyor.
Yalnız kalmak çok kötü, hayatta yalnız kalsan bile ya dost'un sana destek olur ya da sevdiğin.
İnsan kensini tamamen kaybettiyse sevdiği kişiden destek almayı çok ister.
Asla yaşamak istemem. Evlilik böyle bir sebebten dolayı gerçekleşmemeli. Her iki tarafında ömrü çok değerli çünkü mutsuz olmayı hak etmez hiç bir insan aslında hak etmedikçe
Bana göre aşktan önce saygı gelir, biz ne aşıklar gördük evlendikten sonra değişen saygısızliklari üst üste yapan. Karşındaki kişi sana saygı ilgi gösteriyorsa dünyanın en mutlu insanı olursun.
Hayır. Aşk olmasada Sevgi olmalı, içime sinmeli. Şimdiye kadar o gençliğin cahilliği ile bile sırf Evlenmek için evlenmedim, bekledim, bundan sonra da sırf yanlız kalmamak için evlenmem.
Mutlu bir evlilik için güven gerekir, gelecek gerekir, sevgi gerekir. Zaten bunlar olduktan sonra aşkta kendisi gelir. Bu yüzden evet evlenirdim ama yalnız kalmamak için değil.
En İyi Cevaplar