görüştüğüm birisi var kendisinin öncede ilişkileri de olmuş ben hiçbir şey demiyorum öncesine nasıl müdahale edebilirim ki yani. ama o bana sürekli çok hoşuna giderek şimdi bir şeyler olsa ben ilk mi olucam? daha önce başkasını bu kadar sevmiş miydin? tarzı sorular soruyor ve bu durum çok hoşuna gidiyor. ilk ve özel olmak gibi bir isteği var çok fazla bir şekilde bu neden böyle sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olmak ne demek ki? İnsan neye göre ilk olur ki?
İlk öpücük müdür insanı ilk yapan? İlk el ele tutuşmak mıdır? İlk birleşme midir?
İnsanı ilk yapan bunlar değildir, şayet ilk öpücük de mutluluk, heyecan hissetmediysen o öpücük, ilk öpücük değildir bence lakin belki belki ikinci, belki üçüncü öpücüğündür başka bir karşı cinse verdiğin öpücük, sen diğer kişiler de hiçbir şey hissetmeyip sadece o kişiye ait olduğunu hissediyorsan , ilk kez heyecanı ve mutluluğu yaşıyorsan ilkin o kişidir, belki aynı şeyi başka kişilerle birçok kez yaşamıştır kişi lakin duygusuz, canı çekilmiş gibi, ruhsuz yaşamıştır lakin bir başkasıyla hakkını vererek, içinden gelerek, duygu dolu yaşıyorsa ilk kez işte o zaman o kişi onun ilkidir. İlk olmak bence böyle bir şey, ilk kez iliklerine kadar hissetmek demektir, sana bunu hissettiren kişidir ilk daha öncesinde hissetmediysen kimsede şayet, yoksa aynı kişiyle milyon kez öpüş, seviş lakin bir kez bile bir şey hissetme , o kişi senin ilkin değil ki, sana ilk dokunan o olsa da ilkin değil, ilk değil , ilk olan sende iz bırakandır, sana heyecanı, orgazmı yaşatandır ilk kez.
İlk olmanın bir önemi yok benim için , kalıcı olmak önemli, bitse dahi güzel hatırlanmak önemli.
Her ilk olan değerli değildir ve güzel hatırlanmaz30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir ki zaten evlene kadari bakire kalmak istiyorsa zaten bunu kendisi icin yapar, kendisini baskasina begendirmek icin degil. Cinsellik bir ihtiyac dahi olsa bazi insanlar bu konuda gayat secici olabiliyor. Yani bakirelik senin ve kime vermek istediginde senin elinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum size. bakire olmayanlara bakire değiller diye laf yapıyorlar bakire olanlara bakire oldukları için. herkes bir şekilde bir şey diyor. bu tamamen bizim seçimimiz.
+1 yılBak şimdi kadınların ve erkeklerin genelinde bu böyledir kadın için başkasıyla yatması sorun değil ama sevmiş olması daha üzücü bir şey ama erkelerde başkasını sevmesi problem değil önemli değildir onlar için ama bir şeyler yaşamışsa üzülürler
08 Yorumla
Soran+1 yılçünkü erkekler duygusuz da cinsel ilişki yaşayabiliyor ama kadınların geneli öyle değil
- +1 yıl
Kısmen evet
- +1 yıl
Siz işte yatmayı sıkıntı etmediğiniz için bizde rahatız
- +1 yıl
Yoksa kızlarda erkeklerin bakır olmasını isteseydi bu kadar rahat olmazdı erkekler de
- +1 yıl
@Yamahamotocross Genel düşünce budur benim değil
- +1 yıl
Kadınlar bakır erkek aramaz dedin bende evet aramazlar demek istedim işte ne diye şimdi karşı çıkıyorsun
- +1 yıl
@Yamahamotocross tamam
- +1 yıl
Okey baby
+1 yılDiğer kız arkadaşları onu o bu kadar sevmemiştir ya da değer vermemiştir sen veriyorsundur o zaman denilebilir sen cidden ilksin diye ama bunu düşünerek mi söylüyor bilemem orasını :D
02 Yorumla
Soran+1 yılasla emin olamayacağımız bir şey bu
- +1 yıl
His meselesi tamamen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sen bir şey bilmiyorsun bütün her şeyi onunla birlikte yaşayacaksın hem duygusal anlamda senin ilkin hem de en önemlisi başka anlamlar da senin ilkin olmak istiyor eril enerjiden kaynaklı sanırım
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEgo kuzum o ego. Sadece erkeğin erkeklik egosundan kaynaklanıyor. :D O erkektir her halti yer ama karşısında rahibe terasa ister
24 Yorumla
Soran+1 yılbunu isteyebilecek tek erkeğin bakir bir erkek olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Kıskanç orkide, her kadın böyle tutkulu seven erkek arar. ne o öyle kıskanmayan. Hotorof tipli erkek modeli yumuşak yumuşak, kolumdaki. Kadına bile yan gözle baktırmaz. Seven erkek , şimdi ki tıfıllara bakıyorum. Yanındaki ni dın gömlek. Gezse kıskanmıyor , domuz mu yemişler. Ne!
Soran+1 yılkıskanmak sahiplenmek çok farklı bir şey konu bu değil
+1 yılEgo tatmini tamamen. Boş muhabbet, sakin kendinizi buna kaptırmayın. Bir insan birine değer verdikten sonra geçmişi boş. Sizin yaşadığınız sizi ilgilendirir.
37 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle. bu senin için niye bu kadar önemli ya diye soruyorum dalga geçerek hoşuma gidiyor diyor sadece
- +1 yıl
Bakın bana göre bu tamamen ataerkil olarak yetişmeden kaynaklı. O yapınca ego tatmini, bana kimse dayanamıyor ayakları vb. Bir çok şey yaşanacak. Yani bundan dolayı çok sağlıklı değil böyle şeyler. Aklı başında bir insan karşında ki kişinin kendisine ait olduğunu bildikten sonra ilkmiş sonmuş buna bakmaz onunla geçirdiği zamanı ele alır. Bu yüzden böyle insanlardan bence uzak durun 🙏🏻
Soran+1 yılbence de son derece saçma bir düşünce ama neredeyse herkes böyle
- +1 yıl
Bunun hakkında bir şey demem doğru olmaz fakat herkesi kadın/erkek farketmeksizin aynı kefeye koymamak lazım. Çağdaş olanı da var olmayanı da bu toplumda. Önemli olan bunları görüp ayırt edebilmek. Hatta kapabilmek belki de 😅😅
Soran+1 yılkapabilmek daha zor evet 😂😂
- +1 yıl
Olur olur hayat bu ümitsiz olmamak gerekir 😬
İlk olsa da son olsa da birsey değişmiyor karakter , güven , saygı , sadakat önemli ya bunlar yoksa olsa ne olur olmasa ne olur (benimde ilk sevgilim oldu ama aldatıldım) bu yüzden kendini hicbir konuda kullandirmamaya çalış :)
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım sonunda basit kadin olmazsın. Çevremde var öyle kurcalanip sonra bırakılan ve koca arıyor ama denk gelmedi diyor ailesi yersen tabi. Kim ne olduğu belli olan bi kadına o kadar masrafa girer be. 500 bin TL masraf yapicak olan kişi hep düşünür milletin bedavaya becerdigini ben para verip mi becericem? Erkek olarak bu zihniyetteyim. Dikkat et kendine benden demesi
00 Yorumla
+1 yılBir dizide şunu duymuştum, "... erkekler kadınların ilk aşkı olmak ister, ilk onu sevmiş ol ister, kadınlar ise erkeklerin son aşkı olmak ister, sığınılacak liman gibisinden... "Diyordu aklıma geldi
10 Yorumla
+1 yılUyuz oluyorum böyle tiplere bakire isteyen kendiside ayni şekilde korunacak. elli kişiyle birlikteliği olmuş adam bana;" şimdi ben senin ilkin miyim?" Gibi saçma sapan sorular soramaz.
111 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya bakire kız bakır olmayan erkeği kabul eder gayet de
- +1 yıl
@Yamahamotocross bakir olan erkek bakire olmayan kızı kabul etmez ama?
- +1 yıl
Bakire olmayan kızı bakır olmayan erkekler bile kabul etmiyor
- +1 yıl
@Yamahamotocross hah işte bende buna uyuz oluyorum ya arkadaş sen zaten bakir değillsin ne diye bakire arıyorsun değil mi? Erkeklerin düşünce yapısı çok tutarsız.
- +1 yıl
Hayır değil isteyebiliriz. Bakire kız belki sorun etmiyor?
- +1 yıl
Kız bakire ama erkeğin geçmişi önemli değil diyor
- +1 yıl
Sıkıntı değil biz isteriz de buluruz da sen takma kafana
- +1 yıl
@Yamahamotocross Allah kuranı kerimde diyor ki; zina eden kişi, zinakâr bir kimseden başkası'ile evlenmez. Yani sen kendini temiz tutmadikça karşına temiz birisi çıkmaz kardeşim.
- +1 yıl
Kaderimizi birazda kendimiz şekillendiririz ben bir sürü kızla yatıp da bakire kızla evlenen erkek gördüm kız hatta sorun değil aksine senin tecrübeli olman daha iyi bana öğretirsin demiş
- +1 yıl
Yani zina etmemiş kız sorun etmiyorsa zina etmiş erkeği kabul eder
- +1 yıl
@Yamahamotocross zina etmemiş kız zina etmiş erkeği kabul etmez demiyorum ama gerçekten bir insan temiz'ise karşısındakininde öyle olmasinı ister. Ve zinayı sadece cinsel ilişkiye girmek olarak algilamayalım bazi insanların düşünceleri ahlaksızdır, eşleri'ile birlikte olurken başkasıni hayal eden insanları düşün işte bu bir zina çeşididir mesela.
+1 yılGenel olarak erkek için her daim bı yarış hali söz konusu çünkü kızların gerçekten seçeneği çok ve ilkin olduğu zaman kendiside tecrübeli olduğundan seni olabildiğince sağlam etkileyip kendine bağlamak istiyodur bu iyi yani ya da sadece fantazidir
10 Yorumla
+1 yılBi erkek kadınının ilki, bi kadın erkeğinin sonu olmak ister derler, katılmıyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünen çok kişi gördüm. ama mesela biiiir sürü kadınla birlikte olmuş bir erkeğin sonu olmak bana cazip gelmiyor
- +1 yıl
Hakkın var, ben geçmişe takılmam, pişmanlığa bakarım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence enayi o. Evet ilk olacaksın de. Adet döneminde birlikte ol. Sonra da senin oldum evlen benle diye tuttur enayiye. Sanki bakirelik kavramı mı mi kaldı günümüzde? Kızlar da erkekler kadar özgür. Bira zor bulur bakire. Bulduğu da evden çıkamayan ailesinin eve hapsettiği donuk, depresif, sorunlu kızlardan olur herhalde. O kızla da nasıl bir hayat geçer bilemem.
125 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya ben bir cok kiz taniyorum yirmili yaslarda halen bakire, görsen anlamazsin, okumus etmis ve egitimli. Isteseler yapar ama okumaktan zamanlari olmuyor flörtdü suydu, günlük iliskilerde onlara göre degil ama ortalama bir güzelligin üstesi olan ´bile var. Herkesi kendiniz gibi sanmayin lütfen
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi öyledir. 24 saat kafaları kitapta, okumaktan tuvalete bile gidemiyorlar ne sevişmesi? haftada 1 wc ye gidiyorlar, anca vakit buluyorlar. Hem günlük ilişki ne demek? biriyle çıkarsın belki gün gelir sevişirsin. Baktın anlaşıyorsun ilişki ilerler. baktın olmadı bye bye. Günlük ilişki diye bir kavram yok. Denemeden kendine uygun birini nasıl bulacaksın ki? bu kızları niye bu kadar korudun ki? o senin bahsettiğin kızlardan biri sen misin yoksa? o kızlar niye okuyorlar ki? kız kurusu olarak evde kalmak için mi? okurken sosyalleşme olmayacak kadar ne okuyorlar yav bunlar? tıp fakültesinde, mühendisliklerde okuyanların bile sevgilileri de oluyor sınıfı da geçiyorlar. Senin bahsettiğin bu kızarın okuma kapasitesi biraz düşük mü? zeka düzeyi felan?
- +1 yıl
Hayir 7/24 kitap basinda degiller ki benim gibi insanlarla sosyallesebiliyorlar. Ama onlar o kadari akilli kizlar ki cinsel tatmin icin illa da bir bir erkege ihtiyaci olmadiklarini biliyorlar. Tabi bu libido seviyesine görede degisebilir ama buda irade meselesi hersey gibi. Seni yorumumla kizdirmaya calismiyorum bakire oldugu gibi olmayan hatta cokca sevgili degistiren arkadaslarimda var. Bu konu herkesin kendi bilecegi is. Ama tuttupta bakire kizlarina "anormal" yaftasini yapistiramazsin, cünkü öyle degil. Insanlar kompleks yaratiklardir, iradeleri, düsünceleri degisebilir ona görede davranislari. Iki tarafida oldugu gibi kabul etmek gerekir. Ben ne bakire olup olmayanlari dislayanlari severim, nede olupda olmayanlari asagilayanlari cünkü bu durumda hic kimse birisinden üstün degildir. Yukardaki yorumumdada belirttigim gibi bunu yapan kendisi icin yapar.
Cevap sahibi+1 yılAma onlar o kadari akilli kizlar ki cinsel tatmin icin illa da bir bir erkege ihtiyaci olmadiklarini biliyorlar, diye yazmışsın. Lezbiyanlara karşı değilim. hatta lez arkadaşım var. no prob. Bunun haricinde kendi kendine tatmini tercih eden kadın, ne bileyim. Ne kadar sağlıklı bilemiyorum. Erkekler kadınlar için yaratıldı aslında. tabiata karşı gelmek ruh sağlığına ne kadar iyi gelir bilemem. o kızlara hayatta başarılar. bari sağlam vibratör falan alsalar söyle de hayattan daha çok zevk alsınlar. Ya da ler ilişki denesinler. Bilemedim. Herkesin aklı kendine. Selamlar.
- +1 yıl
@asilkız98 isteseler yapar diyorsun o arkadaşların lafda bakire o zaman
- +1 yıl
@Yamahamotocross Ne alaka? Illa bir baskımı uygulanması lazım? Hayır biri mesela aşık olduğu birisiyle bunu yasamak istiyor ve o kişiyle bir ömür birlikte geçirmek istiyor ondan ilişkiyi özel kılmak adına bakire biri aile ve toplum kaynaklı olsada bu tabuyu yıkacak kadarı birini sevmedığini söyledi ve birde samimi kapalı olan kızlar var. Bazı kızlarında libidosuda o kadar yüksek değil SB yetiyor erkeklerdede olduğu gibi abazan var olmayan var
- +1 yıl
@asilkız98 ee tamam işte zina olduğu için değil bak sevdiğim olsa yaparım diyorlar onlara söyle zinaya aşk demesinler
- +1 yıl
Fırsatınız olsa hiçbiriniz zaten bakire olmayacaksınız
- +1 yıl
Türk kızları namusludur müslümandır derler birde
- +1 yıl
@Yamahamotocross fark ettiysen samimi kapali kizlarda var dedim yani dini yüzündende öyle olanlar. Ama dini tam olarak temsil etmeyenler bile bunu kutsallastirabilir kendisi icin ve "beni seven zaten benimle evlenir" düsüncesine sahip kizlarda var. Yani cogu kiz zaten dini yüzünden iliskiye girmiyor diger sebepler genelde arti sebepler oluyor. Herkes dinini farkli sekilde yasiyor, birisi kapali degil ama cinsellik yasar, diger kapali degildir ama cinsellik yasamaz. Dünyaya öyle siyah-beyaz sekil bakmaya birakin, insanlar cesit cesittir.
- +1 yıl
@asilkız98 peki sevdiğim biri olursa yaparım diyen kızlar müslüman mı yoksa inançsız mı?
- +1 yıl
Zaten bakire kızlar genelde tesettürlü oluyor açık kızlarda fazla kalmamış bakire
- +1 yıl
@asilkız98 evliliği garanti olarak görmeyin evlilik vaadi ile kandırılan kız çok var arkadaşların doğru yolda değil kusura bakma uyarman lazım bence
- +1 yıl
@asilkız98 tamam da zinaya aşk diyemezler ki? Müslümansa zinadan uzak duracak ama senin arkadaşların afedersin de fırsatını bulsa verecekler aşık oldukları adam olsa
- +1 yıl
O yüzden çok da düzgün namuslu sayamayız fırsatı olmadığı için bakire olanlara
- +1 yıl
@asilkız98 bizim de var merak etme
- +1 yıl
Müslüman ve zina yapan kız yerine gayri müslim zina yapan kız daha iyi o zaman
- +1 yıl
@asilkız98 necip fazıl zamanında demiş zinaya aşk diyerek bir neslin ahlakını bozdular diyr
- +1 yıl
Diye
- +1 yıl
@Yamahamotocross Sana şunu söylim bir kız müslüman bir aileden geliyorsa, onlara karşı fazla aksi davranmıyorsa, onların itibarını düşünüyorsa, az çok onlara karşı sevgi besliyorsa, hatta en çok ailesiyle vakit geçiriyorsa (yani onlara düşkünse), çekingen ve utangaç kişiliğe sahip, hata yapmaktan, yadırganmaktan korkan biriyse dinin her emrini yerine getirmiyorsa bile sırf ailesine olan saygısından bu tabuyu beyninden kolay kolay yıkamaz ki zaten bu tabuyu içselleştirmiştir velhasıl evlenmeden böyle bir şey yapmaz, yapamaz. Insan sarrafı olmasamda az çok insan psikolejinin nasıl çalıştığını çevremi gözlemleyerek az çok anladım. Tabularla büyüyen narin çocukların ülkesi çünkü türkiye. Istisnalar kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
@asilkız98 benim anladığım kadarıyla sevse güvense o bakire olanlar da gidip yapacaklar zinayı
+1 yılNeden biliyor musun erkekler başka erkeklerle kiyaslanmak istemiyor bu da şu kapıya çıkıyor performans korkuları var o yüzden onlar sırtlan oluyor tekmeyi bas çünkü sendeki bekareti alıp ortamlarda geviş getirir gibi anlatacak
03 Yorumla
Soran+1 yılkendisiyle yatmak gibi bir niyetim yok zaten
- +1 yıl
Evlenince yatacaksin ayrıca tatlı dile kanıp asla demeyen bir çok kız o pişmanlığı yasiyor
- +1 yıl
Kıyaslanmak değil namussuz kızla işimiz olmaz kimseyle yatmayın
Hiv virüsü bulaştırır bence hiç bulaşma ona... biz bakireysek onlar da bakir olsun devir bunu gerektiriyor haha :D
32 Yorumla
Soran+1 yılbugün okuduğum en iyi yorum buydu 😂😂
- +1 yıl
Valla millet virüs falan dinlemiyor çatır çatır seks yapıyor bakir bakire zor bulunur artık ayrıca kondom diye bir şey var
O kişiden hemen uzaklaş bu tarz kişiler kendilerinden başkasını sevmez bende öyle biriyle tanıştım ilk gün bana bakiremisin diye direk sordu sonra ortak arkadaşımıza anlattım durumu ona daha önce kendisinin yaşamadığını evleneceği kişinin öyle olmasını istediğini söylemiş aradan 2 hafta geçmeden eski konuştuğu kızla her haltı yediğini öğrendim böyleleri sadece kendi erkeklikliğine güveniyor başkasının ondan daha iyi olmalarını cekemiyorlar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılsizinki baya saklamış ama ve ilk tanışmada böyle bir şey sormak nedir yani çok ayıp. bizde durum bu kadar vahim değil. o zaten bakire olduğumu biliyor en çok onu sevmiş olmam onu öpmüş olmam hoşuna gidiyor. ilkim diye keyifleniyor. bunun sebebi bana saçma geliyor işte
Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Kendi herseyi söylemiş , yapmış , etmiş , yaşamış. Sana gelince böyle. Iyi valla tam bir bencillik. Yaparım ama yapmamalısın gibi. Bence bi düşün ilişkinizi
012 Yorumla
Soran+1 yılyapmamalısın gibi bir şey demiyor hayır. yapmış olsam da sorun etmeyecek belli her halinden ama yapmamış olmam ekstra hoşuna gidiyor. normal mi bu
Soran+1 yılsadece şaşırdığım bir durum rahatsız etmiyor.
Soran+1 yılonu o kişinin saçma düşüncesine karşı söyledim. ben önceden bir şeyler yaşamış olsam karşımdakinin eskisini düşünmezdim. adil olmaz
Soran+1 yılhayır yok öyle olsa şu an görüştüğüm kişiyle hele de bu laflarından sonra hala birlikte olmazdım
- +1 yıl
''Bazı'' bayanlar dedim. Sizi söylemedim. Siz her bayanı temsil etmiyorsunuz nitekim değil mi? Sana ne iyi geliyorsa , kim iyi geliyor ise onunla devam et yani. Ama senin yaşam konforuna engel olmasına izin verdirtme. Şunu yapma , bu olmaz. Şunu yapamazsın. Dedirtme. Evlenirsen bunu diyenle bu dediklerinin 10x ini yaşatr sana
Soran+1 yılhaklısınız genel yazmışsınız ben daha kişisel okuyup cvp vermişim. karışma konusunda da çok hassas ve dikkatliyim. teşekkür ederim
Soran+1 yılbiliyorum anladım öyle demek istediğinizi temkinliyim anlamında cvp verdim
En çok kendinin sevileceği düşüncesi olabilir. Hangi konu olursa olsun ilkler unutulmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkekler için dedin bir erkek olarak ilk ve son beni ilgilendirmiyor
10 Yorumla
+1 yılEgosu okşanıyor çünkü böylece. O senin ilkin olacak ama onun ilki kim acep? Bu önemli bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılkim bilir kim herkes olabilir. diyorum kendisine ilişkisi olan sensin ben sana sormuyorum kimdi diye sen olmayanın peşine düşüp mutlu oluyorsun. olurum tabi diyo
+1 yılHiçbir şey yaşamayan kızlar nadiren var, e az olan şey de kıymetlidir bilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılama kendisi heeer şeyi yaşamış çelişken bir durum değil mi
- +1 yıl
İşte insanlar sadece kendini düşünür benimki iyi olsun derler ben iyi olayım bana denk gelen şanslı olsun demezler
Soran+1 yılbüyük bencillik
- +1 yıl
Ne nadireni hiç kalmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan duyuyor saviniyor sanırım seni tecrübesiz görüyor çocukça ya bence
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz öyle evet
+1 yılO saçma bir duygu ya. Birini fazla sahiplenince oluyor. Ergen yaşlarda.
04 Yorumla
Soran+1 yılsahiplenme mi bu yani
- +1 yıl
Artı birde ego aynen karışımı
Soran+1 yılegonuz batsın off😂😂
- +1 yıl
boş ver o iş yürümez zaten :D o durmadan o kafayı yaşayacak sana yeni birini bulalım :D
Neden önemli olmasın?
Sen erkek olsan daha önce birlikte olmuş bir kadınla evlenir misin?04 Yorumla
Soran+1 yılerkek olsam ve benim de bir çok kadınla ilişkim olmuş olsa bu durumu kafaya takmam. yoksa bende bir kadın olarak elinin altından bir sürü kadın geçmiş bir erkeği eş olarak istemem. aynı kapıya çıkıyor
- +1 yıl
Erkek ile kadın eşit değildir. Kadın kadınlığını erkek de adamlığını bazen bilecek. Adam kendini üçüncü kattan aşağıya atsa sende mi atmak zorundasın? ya da kolu kırıldı diye seninde mi kolun kırılması gerekiyor? Bana göre 2. El arabadan farkı yoktur geçmişi olan bir kadının. Buna istersen ilkel kafa de, istersen yobaz d fark etmez. ben buyum.
Araba almaya bile gidiyorsun tekerleği ne, içine, dışına motoruna bakıp beğenip öyle alıyorsun. Sen herkesin hor kullandığı arabayı alıyorsan. Ha ha ha! V u h uu.:D. Saygı duyarım. Mutlu geceler..
Soran+1 yılbende kocamın yüzüne oturulmamış olmanı tercih ederim ama her haltı yemiş herifler bir zahmet seçicilik yapmasın. iyi geceler.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hedef odaklı skor peşinde. Vur kaç yapabilir dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayır kesinlikle öyle bir derdi yok yüzde yüz eminim
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılKendileri her boku yesin temiz istesin b*k yesinler lağım fareleri
00 Yorumla
+1 yılİlk olmasının sebebi kendisinin de ilk olacağından olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılBak buna takilmam
İlk değil
Aşk ve güven daha önemli
Kayseriden var mı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ayrıl bundan sadece senin aklında ilk kalmak istiyor İlkler unutulmaz. Kendine yazık edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılyatmıycam kendisiyle zaten istediği kadar istesin
Ellenip kurcanlanmış birini istemiyor açıkça. bıraz kıskanç , fakat sevgisi tutkulu biri
00 YorumlaBir kızın ilki olmayı her erkek ister çünkü anlatılmaz yaşanır
00 Yorumla
+1 yılDaha önce birileriyle yatmış kişinin kocasının ne farkı var eski sevgililerinden olması gereken normal de budur zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenın miden buna nasıl musaade ediyor onceden bir sey yasamıs olsan senle konusmazmıs bile
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle değil aslında sizi ikna eder mi bilmiyorum ama. yaşayıp yaşamamış olmam sorun değil bu her halinden belli uzun süredir tanıdığım biri bunu sorun edecek bir tip değil çünkü kendisi de yaşamış. sadece ilk olmak fazla hoşuna gidiyor. bence çok saçma ve iğrenç bir durum ama bu yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin içgüdüsü budur. Yaratılış böyle. Sen eğer ilk olursan çok daha kıymetli olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılilginç gerçekten
Cevap sahibi+1 yılaslında ilginç değil. kadının erkeğin gücüne bakması kadar normal. aynı canlılar olmadığımızı kabul etmedikçe ve farklılıklarımızı kabul etmedikçe her şey ilginç gelecek
Soran+1 yılhaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek daha önce kullanılmış bir kadını kabul edemiyor ben de öyleyim. Tam olarak bağlanamıyor, kabul edemiyor, içi sinmiyor.
00 Yorumla
+1 yılAdam ikiz aşkı bulmaya çalışıyor hiç mi anlamıyorsun sen lütfen biraz kafanı kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılikiz aşk derken
- +1 yıl
Yarbay hanım cebindeki telefonu çıkar yaz veya evinde internet var yaz ikiz aşkı bulursun şaka mısın sen
Arkadaşları arasında olan d*l da**ak muhabbetinde göğüsünü gere gere anlatıcağı için bu kadar önemsiyor olabilir haberin olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılişte bu durum niye göğsünün gerilmesine sebep olabiliyor aşırı saçma değil mi
- +1 yıl
Bakirim arkadaşlar arasında dalga geçilen kişiyim orası ayrı göğüsünün gerilmesi şöyle bu erkekler için bi yarış heleki biri çıkıp kızı ben bozdum tamam yarışın galibi odur böyle saçma bi yarış tasrif etmiyorum böyle şeyleri cinsel ilişki olabilecek bir şey ama bunu gövde gösterisi için malzeme göstermek aşırı itici geliyor
Soran+1 yılbaya ezikçeymiş. zaten cinsel ilişkileri iyi ve yeterli olan erkeklerin bunu malzemeye yapmayacağını düşünüyorum ya da yapmaması gerektiğini. sizin dediğiniz baya bi ergence kalıyor iğrenç
Soran+1 yılbenim bahsettiğim kişi bu tarzda biri değil uzun zamandır tanıyorum esti ilişkilerini de gördüğüm biri o yüzden bu tarz bir şey düşünmedim hiç ve anlam veremedim
Soran+1 yılbu uyarıyı dikkate alıp ona göre hareket etmeye çalışıcam teşekkürler
+1 yılOff galiba önemli bende de var böyle biri kendi yapmış benimse ilk onunla yapammi istiyor
18 Yorumla
Soran+1 yılne yorum yapacağımı şaşırdım artık herkes bir sürü seçenek sundu yine de mantıklı gelmiyor bu durum
- +1 yıl
Mantıklı değilken zaten biz eskiden sevgiliydik o kisi ile ve birbirimizin ilki olucaz derdik hep sonra biz ayrılınca başka bi kızla yapmış şimdi tekrar geldi işte seni ilkin ben olacaktım falan diyo. Beni cepte görüp kullnamk istiyo farkındayım.
Soran+1 yılsen bundan kurtul bence derhal. benimkisi böyle değil en azından
- +1 yıl
Haklısınn
- +1 yıl
Derya çok ama çok safsın
- +1 yıl
Daha ağır konuşurdum da neyse
- +1 yıl
@Yamahamotocross sana ne
- +1 yıl
Ağla haline
+1 yılkadının öncekilerle karşılaşma yapacağından endişe edebilir
00 Yorumlaİlk olmak her zaman güzeldir. Maalesef bunu biz kızlar yaşayamıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılbakir erkek %2 falan galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven erkek kıskanır çünkü.
00 Yorumla Minisi küçüktür daha once yedigin büyük olursa onu dert ediyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahha pek öyle durmuyor
+1 yılilk olmayı seviyorlar
10 Yorumla
+1 yılNeden çünkü coğu erkek konpleks sahibi ben değilim mümkünse ilk olmasın
00 YorumlaErkek (LER) bence fark etmiyo karşindaki gevşek değilse
00 Yorumla
+1 yılBir çeşit ego tatmini gibi düşün aşkım
02 Yorumla
Soran+1 yılayyh bıktım bunların egosundan artıkkk
- +1 yıl
Ne yapalım 🤷♀️😊
+1 yılBaşka biriyle yatan birini napalım
00 Yorumla
+1 yılEgoist bencil varlıklardan ne bekliyoruz ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli işte. Sorgulama:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEgo sadece başka bir şey değil
00 Yorumla ikinci el gibi gelir. birde bakirelik..
01 Yorumla
+1 yılO adam seni kullanır
00 Yorumla
+1 yılilk olmak ne bilim çok ilkel bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılBoyle asalak canlıları hayatınıza almayin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için son olmak neden önemliyse ondandır.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin gereksiz kasıntılarından biri işte
10 YorumlaHak etmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoşarak uzaklaş bence
00 Yorumla
+1 yılKızın gazoz kapağını Ben Açmalıyım
00 Yorumla
+1 yılTemizsen temiz dokunmalı
00 Yorumla
+1 yılİlkler unutulmaz
01 Yorumla