• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Kişilik & Karakter

Ilk erkek olmak önemli midir ?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
erkekler hala ilk erkek olmak istiyor . evleniceği kızda ilk aradıkları kriter bu bazılarının . sizce ilk olmak önemli mi ?hiç ilk oldunuz mu ?erkeklere soruyorum .
Ilk erkek olmak önemli midir ?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• KuRSuN_06
    KuRSuN_06 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

konyalı biriyle 3 sene çıktım ilki oldugumu 2 ay sonra öğrendim oda tesadüfen inanılmaz güzel bişey aşkı hep onla yaşamışsın gibi yaşıycanı zannediyosun ama bir kızın ilk aşkı olarak yaşadığın duygunun aynısını başka bir kızın ikinci aşkı olursan yaşayamıyosun sana aşırı çok sadakatli oluyo sürekli ilgileniyo tribe girmiyo halden anlıyo vs vs çok çok güzle

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ee ne oldu o kız sonra

Yorumla
    • KuRSuN_06
      KuRSuN_06
      +1 yıl

hayatımdaki tek pişmanlığım onu kaybetmek oldu bitane yatılı kuran kursunda yurt müdürlüğü yapıyodu benim için kaçkez kendisine gelen görücüleri kabul etmedi ama bizimkisi aşktı biz ünide tanıştık sevdiydik birbirimizi yoksa o bilgisayar okudu ben elektrikçiyim normal hayatta olsa olmaz davul bile dengi dengine ama bizimkisi aşktı daha sonra tartıştık ben ona küfür ettim bita arama mesajda atma dedim tamam dedi 3 ay sonra mesaj attı nasılsın diye cevap vermedim keşke verseydim

Yorumla
    • KuRSuN_06
      KuRSuN_06
      +1 yıl

daha sonra başkasıyla nişanlandı istanbulda memurmuş onla evlendi çocuğu falan oldu ben bunalıma girdim vs vs :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inanmıyorum yaa çok yazık olmuş

Yorumla

En İyi Cevaplar

• dickhead
    dickhead Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl

Evlenirken ilk olmayı isteyen erkekle, evlenene kadar şu kadar kızı bozdum diye övünen erkek aynı erkek... 20'li yaşlarda ilk erkek olma isteği çok daha fazlayken, 30'lu yaşlarda "bu yaşa kadar birileriyle mutlaka bir şeyler yaşamıştır" düşüncesinden midir bilinmez çok da fazla üzerinde durulmuyor.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya illa kız olucak diye birşey yok tabi ama ilk olmak iyi birşeydir diye düşünüyorum ben .

Yorumla
    • dickhead
      dickhead
      +1 yıl

Dediğim gibi yaşa göre değerlendirmek lazım... 16-17 yaşlarında herkes ilk olsun ister. 20-25 yaşlarında ilk olsa çok iyi olur, fakat 30 üzerinde de ilk olmak biraz düşündürücü. İnsanlar o yaşta bazı şeyleri doya doya yaşamak isterken tecrübesi sıfır partnerle de 16-17 yaşlarına da dönmek istemezler diye düşünüyorum. Kaldı ki bu devirde 30 yaşına gelmiş ve hiç hayatına biri girmemiş bir insana da şaibeyle bakarım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben 27 yaşındayım gayet güzel ve seksi bulunurum çevremce . hiç ilişkiye girmedim . erkek arkadaşlarım oldu . neden şaibeli olayım çok saçma düşünce . illa vermek mi gerekiyor ne ilginç

Yorumla
    • dickhead
      dickhead
      +1 yıl

"Hiç hayatına biri girmemiş" derken cinsel organından bahsetmedim ama sen öyle anlamışsın. İlk kavramı bizim Türk erkeği için sırf cinsellikten ibaret değil. İlk flörtte aynı. Çükü kafa şu: "Biriyle flört etmişse kesin oynaşmıştır". Bunun için dedim 30'u aşmışsa artık pek bakmıyorlar ilk mi değil mi diye. Zira o yaşta mutlaka biriyle çıkmıştır. Çıkmamışsa erkek kadın farketmez ruhsal-fiziksel sorunu olduğu düşünülebilir. Tabi birileri eve zorla kapatmamışsa...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ilişkiye girmekle bir yerde çay kahve içmek aynı şey mi arkadaşım . senin bekaretle ilgili bir sorunun var sanırım . neyse umarım bakire bir kızla evlenmezsin . zaten senin içinde sorun değil . çocuklarının annesi daha önce başkalaıyla sevişmiş olur umarım

Yorumla
    • dickhead
      dickhead
      +1 yıl

Bu kafaya göre bütün dul bayanlar ölsün, abilerinizin-erkek hısımlarınızın becerip becerip şu kadar kızı bozdum diye övündükleri ve tecavüze uğrayan herkesin üstüne birer bidon benzin döküp yakalım..! Çok beddua sever gördüm sizi. Alın benden de bir beddua: Umarım evlenir boşanırsınız, üstüne birini çok sevip sırf defalarca sevişildiniz diye terkedilirsiniz. Öyle ya adamın çocuklarının anası olacak kişi elin herifiyle onlaca hatta yüzlerce defa ilişkiye girilmiş. Size güzel kafalar diliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

puahaha . bekaret önemli benim için . senin için önemsiz olduğu için öyle dedim ama sanırım gücüne gitmiş saydırmışsın . köpeklerin duası kabul olsa kemik yağardı gökten hadi işine .

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

20

Cevap

• HASTA07
    HASTA07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

çıkmasına cıkarım ama evlılık asla dusunmem ole kızlarla evlenecegım kız dogru duzgun bı gecmıse sahıp olmalı okadar ım ne derse desın ...hanı devır degstı bılmm ne dıyen erkkler varya nasıl mıgdelerı var karısınn baskasıyla yattgnı bılele bıle neyse amk banane:D

0
    0 Yorumla
  • alperturan
    alperturan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 44%
    +1 yıl

erkeklerin cok buyuk bır kısmı evleneceklerı kızların ılkı olmak ısterler. eger kı gercekten cıddı dusunuyorlarsa ama eglenmek ıstıyorlarsa da ılk ya da son cok onemlı degıl nasıl olsa gecıcı dıye dusunurler.

0
    1 Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Genelleme yapma arkadaş

Yorumla
  • sevgifırtınası
    sevgifırtınası Takip Et
    Master Yaş: 48
    +1 yıl

Erkekler kızlardan daha cok takıntılıdır. cogu erkek icin soyluyorum bunu.Birçok erkek ilk olmak ister evlenecegi kız için. cünkü evlendikten sonra acaba gecmişte neler yaptı etti diye düşünmek istemez. cogu erkek böyledir. az erkek umursamaz.

1
    0 Yorumla
  • noyan999
    noyan999 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

İlk Erkek Ve ilk Kız olurlarsa başka kişiler aramazlar bence onun hayatındada kimse olmadı benmkindede bu yüzden pek takmaz ama mesela benm hayatımda kimse olmadı onun kinde 4-5 kşi oldu amman zaten onunkinde olmus diye aldatabilrm...

0
    0 Yorumla
  • bluevistabodrum
    bluevistabodrum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

önemsiz birşey. yobaz bir yerde yaşıyor olabilirsin. kafası bakire olsun bacak arası değil.

0
    40 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yobazlıkla ilgisi yok . merak ediyorsan caddebostanda oturuyorum şekerim

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

bir kadını göbülden seviyorsan ve karşılıklı ise gerisi teferruattır şekerim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabi orası öyle . kimseye tercihlerinden dolayı yargılamak bana göre değil . yüz kişiyle yatmış bir kızlada evlenebilirsin sonuçta keraneden bile alan ar saygı duymak gerek

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

uç örneklere kaçmaya gerek yok. sonuç olarak her kadın bir şekilde aşık oluyor çok güveniyor veya istiyor. yarı yolda kalabiliyor veya gençlik hatası yapabiliyor. Biz erkekler her daim bir kadını altımıza alabildiğimize göre bu kadınlarda uzaydan gelmediğine göre, kalkıpta bekaret aramakla yobazlık arasında hiç bir fark kalmaz güzelim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakire aramak değilki olay hala anlayamamışsın . sadece ilki olmak güzel birşey olur diye düşünüyorum erkek açıısından . yani ahlak toplumsal değerler dışında duygusallık bakımından .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

aşk olduğu sürece değerlidir. aşk olmadıktan sonra o da önemsizdir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neyse umarım bakire olmayan birinle evlenirsin de rahat edersin ömür boyu

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

sanırım beni anlamadın. Benim bekarete karşı bir duruşum yok. Ben sadece bakir olanla olmayan arasında bir fark yok diyorum. İlki olmak aşıksan hoş gelir. Bunun dışında bir etkisi olmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam diyorum işte farketmiyorsa senin için bakire olamayan birinle evlenirsin inşş . çünkü bir bakire kızlar bbekaretimizi önemsesin isteriz erkeğimizin . sahiplenmesini bizi isteriz

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

bu saate kadar korudum, bir işe yarasın diyorsun :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabikide :)önemsesin isterim . daha çok sevsin sahip çıksın kıymetini bilsin . bir kere oluyor bu ikincisi olmuyor yani . benim için önemsiz diyen birinin ilk erkeğim olmasını istemem . allah korusun . o yüzdende diyorum ki senin gibi düşünen erkekler ilk olmasın ki karşısındakini üzmesinler .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

emin ol buna önem verenler değil vermeyenler mutlu eder :) bir ömür mutluluğuna karşılık bunu tercih etmen ileride seni üzebilir. Ama seçim senin tabii ki. Herşeyden önce seni sen olduğun için sevmeli.Belki zamanla dediğime gelirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önem vermeyenleri mutsuz eder kıymet bilmez sende diğerleri gibisin der . ben özel olduğumu hissetmek istiyorum . sadece bekaret için biri sevilmez tabi . ama kıymetimi bilsin korusun sevsin daha çok sevsin isterim .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

keşke öyle olsalar ama buna önem verenler genelde içi pis oluyor. özgürlüğünü kısıtlıyorlar. vs vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç sanmam sahiplemiici oluyorlar .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

tamam sen öyle inandır kendini arkadaşım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne kandırması yaa . ben bir sürü eerkekle yatayım sonra biri gelsin bana sahip çıksın . hiç sanmam . menfaat evliliği yapıyor çoğu . kimse bu tür kadınla evlenmek istemez . hayret birşey erkek olduğundan şüphe ettim .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

iyide senin tabuların varsa suç benim mi? bizler yapmasak uzaydan gelip mi alıyorlar bunca kızın bekaretini. Tüm kadınların bir şansı olduğuna inanırım ben. Sen istemeyerek kaybetmiş olsan tecavüze uğramış olsan senin suçun mu olacak peki? Öncelikle herkese insan olarak bakmak lazım. Evlenip bekaretini verdikten sonra bir çok adamla eşini aldatan da var, veya bekaretini ellemeyip anal yolla bir çok kişiyle yatan da var. Mühim olan kafadaki sadakattir. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben normal bakirelerden bahsediyorum . herşeyi yapıp bakire olanlardan değil . tecavüze uğramak farklı birşey . kimse tecavüze uğredığı için aşağılanamaz . buna kimsenin hakkı yok . o istemesiz olan birşey . senin neden suçun olsun ki . sen sadece benim için bakire olanla olmayan birdir dedin diye umarım allah sana bakire bir eş nasip etmez dedim kızıyorsun ee hani fark etmiyordu birşey .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

böyle dedin diye hiç kızmadım. senin bunu beddua olarak değerlendirmen üzdü sadece. Bir insan çok sevebilir çok güvenebilir, belki de uzun süre direnip karşı koyamamış olabilir. Aşk ve arzu bu sonuçta. Bunlara karşı kat'i bir yargıda olmanı hoş bulmadım sadece. Elbetteki bakir bir bayanın vereceği farklı duygular olacaktır. Ama bu teminat değildir. Aile korkusu ile bakire kalıp evlendikten sonra bodoslama gidenlerde var. Bu nedenle ben ölçüt olarak görmediğimi belirttim. Çılgın bakire seni :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

valla gayette kızdın . ben beddua etmedim ki . eğer önemsemiyorsan ölesini al dedim . aşk ve arzu geçici şeyler . bir kadınla her gün aynı yatağa giriyorsan bir süre sonra ilk günkü gibi bir ilişki bekleyemezsin . bu böledir erkek için . o yüzden evlilik için farklı duygularında olması kanısındayım . cinsellikte bir yere kadar . evlilikte aşk güven sadakat duyguları önemli . birde ilk olmak her zaman heyecan vericidir bir erkek için . önemlidir . erkeğin hası zaten başkasıyla birlikte olmuş kızı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

istemez . çocuklarının annesi olucağı kişinin temiz bir geçmişi olmasını bekler . bu şekilde evlilikler sağlıklı olur . diğer türlüsü görüyoruz işte boşanmalar aldatmalar vs vs . bakire evlenen kızlar aldatıyormuş peh peh yüzde kaçı acaba . ona bakarsan bakire olmayıp evlenen kadınlar daha çok aldatıyor .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

yav he he :) anlaşılan fazla araştırmamışsın. Haklısın deyip geçiyorum. AKP li seçmen gibi sabit fikirlisin :) sana saygı duyar ve konuyu noktalarım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çünkü birliktelik yaşamış arkadaşlarım var . hiç biride ilk erkeğini tam anlamıyla unutamadı başkalarınla çıkmalarına rağmen . seneler geçmesine rağmen . bunlar gerçek bir kadın olarak yazıyorum evlenselerde hep zihinlerinin bir köşesinde ilkleri duruyor

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

bu tip takıntılar kısa terapilerle atlatılabiliyor, şu da var, güvenip ortada kalmış bir kadına büyük bir aşkla sahip çıkan bir eş e de körü körüne aşık olup sevgi veren kadınlar da az değil :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç sanmıyorum . sever tabi ama ilki gibi olmaz . ben çok gördüm . körü körüne bağlanamaz kimse ilk erkeği dışındaki erkeklere acı ama gerçek . çünkü insan genelde ilk erkeğine aşık oluyor .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

bu çoğunlukla takıntı oluyor. Fakat kalmıyor. dediğim seçeneğe uygun profiller de senin dediğin kişilerin sayısı kadar var. göreceli bir durum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç görmedim . e tabi sana unuttum diyecek unutamadım diyecek hali yok ya :)

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

ya onların ağzından duyarak inanmıyoruz ki, biz kadınları farkında olmadan çok sınarız. İlk aşkları ile ilgili birşeyi tesadüfen görmelerini sağlar tepkilerini ölçeriz. Deneriz test ederiz haberleri olmadan. Ve duruma göre karar veririz. bir çok arkadaşımın mutlu bir evliliği var. ve eşleri tapıyor. bir çoğu da bakir değildi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen öyle san . taptıklarına inanmak istiyorsunuz çünkü . insan görmek istediğini görür ama ortada gerçekler var . çoğu piskiyatrist benim gibi düşünüyor . bir sürü araştırmalar var . senin sınamaların nedir ki . ortada bilimsel gerçekler var . ilki aşktır ikincisi zorumluluktur . ee adam bırakıp gitmiş ne olcaktı kadın tabikide yeni birini bulup ona bağlanmaya çalışcak . ama geçmişini asla unutamayacaktır . kadınla erkeğin farkı bu . biz ilklerimizle yaşıyoruz . sizin gibi değiliz .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

ergen yaşlar için doğru olabilir. fakat kadın dostlarım eşleri ile konuşmadıkları şeyleri paylaşabiliyorlar. senin dediğin gibi olanlarda var fakat unutmuş olup şimdiki eşlerine deli gibi aşık olanlar daha çok. ve bana yalan söylemezler en samimi sırdaşlarım bunları söyleyenler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

insan kendine bile itiraf edemiyor bazı durumları . sana mı itiraf edicekler . komik olma . burda bana bazı şeyleri ispat etmek için zorluyorsun kendini . gerçekler bunlar ister kabul et ister etme ister inkar et inanma . ama maalesef gerçekler bunlar . ben bir kadınım unutuyorsun sen bizi anlayamazsın . ilkler her zaman özeldir bizim için ve unutulmaz . beynimizin köşesinde her zaman vardırlar

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

bana biraz sen takıntı yapmışsın gibi geliyor. henüz bekaretini korurken, kaptırmışlar adına kesin yargılar veriyorsun. fakat benim anlattıklarım da birebir bu durumun içinde olan kadınlar ve senden yaşça da büyük ve tecrübeliler. senin dediğin kesinlikle yanlıştır demiyorum ama benim anlattığımında oldukça çoğunlukta olduğunu bilmelisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ne takıntısı . ben yaşadıklarımı söylüyorum arkadaşım . kimse ilkini unutamaz . inanmazsan inanma . alla alla ya ne tuhaf insansın . sana anlatıyorlarmış sen aşk doktoru musun . neyi sana anlatıyorlar . ilk bana dokunan ilk öpen erkeği bile unutamadım ben ilk erkeğimi mi untucam . ben kendimden biliyorum . bir sürü arkadaşımdan biliyorum . sen neyi biliyorsun .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

yahu bir tek senin mi arkadaşın var ya da tek kadın sen misin ya da bakire değil misin artık? herkes sen gibi olmak zorunda çok sağlam bayan dostlarım var,evlisi var bekarı var. % 90 ı diyebilirim ki ilk erkeği ile evli değil. genç yaşta yaşamışlar birşeyler. senin düşüncen tam bir ergen düşüncesi. lise aşkına hala aşık olmak gibi birşey. senin dediklerini yoksaymıyorum zaten, ama tek sonuç o değil diyorum. bir o kadar da diğer sonuç var diyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen öyle inanmak istiyorsun neyse senle tartışmayacağım bile . kimse ilkini unutamaz . ilki terk ettiği için başkasını bulur evlenir . senin evli dostlarında ilginç kocalarıyla ilişkilerini sana anlatıyorlar . ilginç tabi bu tarz şeyler . evli olup ilişkilrini başkalarına anlatmaları . haklı çıkmak için kıçından sallıyorsun . tamam sen bakireyle evlenme . bakire olmayanlar seni sevsin tapsın bize ne alla alla ya .kendini kandır

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

ben bildiklerimi biliyorum. inanmak zorunda değilsin. biz yobaz insanlar değiliz. sizin abuk subuk kurallarınız biz de geçerli değil. kadın erkek eşittir bizde ve her konuda tartışbilir. sokaktan geçenle sohbet etmiyor kimse. güven esasına dayalı kalıcı dostluklarda herşey paylaşılabilir. ama senin kafan basmaz böyle şeylere. o nedenle çok zorlama kendini. illaki düşündüğün şey doğru çıksın diye iftira atıyorsun sallama bilmem ne diye. herkes sen olmak zorunda mı? bu ülkede akıllı kadınlarda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iyi tamam deliklerle evlen banane ya . off ne sıkıntı yaptın . git sev sevil tapıl .

Yorumla
    • bluevistabodrum
      bluevistabodrum
      +1 yıl

kadına olan saygın bu kadar :) umarım evlenmeden delinmezsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

delinmem merak etme sen

Yorumla
  • tayff
    tayff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

ilk olmak tabikide önemli sen burayı avrupa ya da amerika zannediyosun galiba

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önemli değil diyen bir erkeklerde ar baksana yorumlara

Yorumla
    • tayff
      tayff
      +1 yıl

onlar beni ilgilendirmiyo çok istiyosan öyle bir erkekle evlenirsin ilerde aldatıldıgındada aglar aglar durursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok ben öyle biri değilim zaten

Yorumla
    • tayff
      tayff
      +1 yıl

bu iyi bişey o zaman :)

Yorumla
  • Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 45%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

100 de 1 kere oldum gerisi hep yalan.. kimse öyle anlattığı gibi değil boşver bunları düşünme hayat senin..

0
    0 Yorumla
  • rrrsssttt
    rrrsssttt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Ne konuda ilk ? Kizlar daha once sevismisse bile genelde zevk almayi bilmiyor. Birlikte olmaktan gercekten zevk aldigi, teninin uydugu ilk erkek olmayi onemli bulabilirim. Bu da abazalik ve seks cahilligi oranlarina bakildiginda zaten yuksek ihtimal.

0
    0 Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.

Hic umrumda olan birsey degildir. Zaman değişiyor artik, herkesin cinsel ozgurlugu var

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın yüz kişiyle yatan bir kızdan ev hanımı çok iyi olur

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Sen zaten fikir almak icin degil kendi dusunceni dogrulamak icin sormussun .

Benim icin benden snrasi bana olan sevgisi saygisi onemlidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yoo benim düşüncem değil . ben namus ahlak kavramları dışında ilk olmanın özel olduğunu düşünüyorum . duygusallık açısındanda öyle .

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Seven herzaman duygusaldir.ben ilki oldugum kizlarin tecrubesizliginden bunaliyorum. Herseye karisip herseye trip yemek hosuma gitmiyor. O kizz neden senle konusuyor. Kimlen yemek yiyorsun neredesin neden yaninizda kizlar var . Bunlar olgun bir iliskide olmammasi gereken seyler. O yüzden olgun tecrubeli kisileri tercih ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen hiç ilk oldun mu ki

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Duygusal olarak bircok kez , zaten bu saydigim sebeplerden ötürü yurumedi.

Cinsel olarakta 2 defa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne oldu o kızlara

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Biri yaz askiydi zaten onun icin bir problem degildi kafa olarak böyle seyleri onemsemeyen bir kizdi, digeride okuldan bir arkadasti su anda tip okuyor ingilterede arada hala gorusuruz, olurda ayninsehirde yakalarsak birbirimizi ya da benim yurt disina gittigim zamanlarda vaktimiz varsa gorusurz gezeriz vsvs

Yorumla
  • felakettin
    felakettin Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.

umrumda değil seviyim yeter ilk diye sevinenleri gördüm gülüyorum bir çoğuna ön sağlam daaaa :))

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkese genelleme yapmak bence biraz kıskançşığa giriyor . arkasının sağlam olmadığını nerden biliyorsun ki

Yorumla
    • felakettin
      felakettin
      +1 yıl

kesinlikle genelleme değil gördüm dedim ya bildiğim yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir kaç kişiyi gördün diye herkes öyle zannetmek çok saçma . sanırım zügürt teselisi bir tür olabilir

Yorumla
    • felakettin
      felakettin
      +1 yıl

Bu kadar cok usteledigine gore

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

valla kerdeşim ben namusumdan eminim allahda görüyor zaten . senin gibi aciz biz kul inansa ne olur inanmasa ne olur . önemli değil yani

Yorumla
    • felakettin
      felakettin
      +1 yıl

sen yazdiklarimi nerenle okuyosun bilmiyorum ama neyse devam etmiycem

Yorumla
  • animeciçocuk
    animeciçocuk Takip Et
    +1 yıl

evet bir kaç defa ilk olma deneyimi yaşadım. ama önemli değil benim. ben şu zamana kadar bir sürü şey yaptım. eşiminde yapmasını isterim. öldüğü zaman pişman olmasın tatsın o da her baldan

0
    0 Yorumla
  • turcomosa
    turcomosa Takip Et
    +1 yıl

Baskasiyla sex yapmis kizla evlenemem psikoloji iste:)

Ilk olayi cok onemli degil sevgili olma acisindan

0
    0 Yorumla
  • soldier32
    soldier32 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

erkeğin ilk ilişkisiyse kızında ilk olmasını istemesi doğal.

yani karşılıklı

0
    0 Yorumla
  • zebani74
    zebani74 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

en önemlisi zaten ilk erkek olmak erkekler sevgililerinin başka erkeklerle olduklarını kanullenemez sinir olurlar sonuçta namus davası

1
    0 Yorumla
  • zürafadili
    zürafadili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Yar dediğin İstanbul gibi olmalı , fethi zor,Fatihi tek olmalı ...

0
    0 Yorumla
  • ankaralim2
    ankaralim2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

ilk olmak önemlidir tabikiii ha bu güne kadar cıktım hiç bir kızın ilki olmadım

0
    0 Yorumla
  • toygur34
    toygur34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

genelde erkekler evleneceklerin ilk olmasını ister ama kendisi asla ilkle kalmamıştır çok nadir Allah korkusuyla yaşayanlar hariç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ilk olmak önemlidir tabi kim istemez de onunda senin için ilk olması gerekmez mi? aksi halde karşıdakine büyük haksızlık olmaz mı? istediğiniz kadar arayın herkes hakkettiği ile evlenir açık ve net...

0
    0 Yorumla
  • Crazymen
    Crazymen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Kafanı yastıga koydugunda ve o yanındayken baska bsy dusunmemem gerekıyor bence

0
    0 Yorumla
  • wrongdoer
    wrongdoer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Hiç olmadım ama olmak isterim bende

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ilk erkek olmak önemli midir ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek için ilk olmak önemli mi? 27 cevap verildi
Erkeklerin ilkleri önemli midir? 20 cevap verildi
Birinin ilki olmak erkekler için NEDEN önemli? 13 cevap verildi
Erkekler için ilk olmak neden bu kadar önemli? 71 cevap verildi
Erkekler için ilk olmak neden bu kadar önemli? 66 cevap verildi
Bir erkegin ilki olmak kiz için önemli midir? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Göğüslerimde omuz ve kollarımda çatlaklar var rengi beyaz bu kötü mü erkekler için?
  • Kendi elimle yaptığım çikolatalı kek sizce nasıl olmuş, beğendiniz mi?
  • Sizce kadınlar kafada mı kuruyor yoksa hissediyor mu?
  • Boşandıktan sonra hisleriniz nasıl değişti, bu süreçte en çok ne zorladı ve ne rahatlattı?
  • İyi geceler arkadaşlar bişe sormak istiyorumda sizin unutkanlık seviyenizin üst sınırı nedir mesela🤦‍♀️😅 ?
  • Bu kıyafetlerden 2 tane seçer misiniz alıcamda?
  • Sizce huzuru bozan şey endişe mi fazla düşünmek mi?
  • Beddua edince karşı tarafa bildirim gitseydi iyi olmaz mıydı?
  • Kaç ciddi ilişkiniz oldu tahmin edeyim mi?
  • Senin için bir insanı gerçekten farklı ve değerli kılan, sıradan bir günde yaşadığın o küçük an neydi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨