erkekler hala ilk erkek olmak istiyor . evleniceği kızda ilk aradıkları kriter bu bazılarının . sizce ilk olmak önemli mi ?hiç ilk oldunuz mu ?erkeklere soruyorum .
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. konyalı biriyle 3 sene çıktım ilki oldugumu 2 ay sonra öğrendim oda tesadüfen inanılmaz güzel bişey aşkı hep onla yaşamışsın gibi yaşıycanı zannediyosun ama bir kızın ilk aşkı olarak yaşadığın duygunun aynısını başka bir kızın ikinci aşkı olursan yaşayamıyosun sana aşırı çok sadakatli oluyo sürekli ilgileniyo tribe girmiyo halden anlıyo vs vs çok çok güzle
14 Yorumla
Soran+1 yılee ne oldu o kız sonra
- +1 yıl
hayatımdaki tek pişmanlığım onu kaybetmek oldu bitane yatılı kuran kursunda yurt müdürlüğü yapıyodu benim için kaçkez kendisine gelen görücüleri kabul etmedi ama bizimkisi aşktı biz ünide tanıştık sevdiydik birbirimizi yoksa o bilgisayar okudu ben elektrikçiyim normal hayatta olsa olmaz davul bile dengi dengine ama bizimkisi aşktı daha sonra tartıştık ben ona küfür ettim bita arama mesajda atma dedim tamam dedi 3 ay sonra mesaj attı nasılsın diye cevap vermedim keşke verseydim
Soran+1 yılinanmıyorum yaa çok yazık olmuş
En İyi Cevaplar
Evlenirken ilk olmayı isteyen erkekle, evlenene kadar şu kadar kızı bozdum diye övünen erkek aynı erkek... 20'li yaşlarda ilk erkek olma isteği çok daha fazlayken, 30'lu yaşlarda "bu yaşa kadar birileriyle mutlaka bir şeyler yaşamıştır" düşüncesinden midir bilinmez çok da fazla üzerinde durulmuyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılya illa kız olucak diye birşey yok tabi ama ilk olmak iyi birşeydir diye düşünüyorum ben .
- +1 yıl
Dediğim gibi yaşa göre değerlendirmek lazım... 16-17 yaşlarında herkes ilk olsun ister. 20-25 yaşlarında ilk olsa çok iyi olur, fakat 30 üzerinde de ilk olmak biraz düşündürücü. İnsanlar o yaşta bazı şeyleri doya doya yaşamak isterken tecrübesi sıfır partnerle de 16-17 yaşlarına da dönmek istemezler diye düşünüyorum. Kaldı ki bu devirde 30 yaşına gelmiş ve hiç hayatına biri girmemiş bir insana da şaibeyle bakarım.
Soran+1 yılben 27 yaşındayım gayet güzel ve seksi bulunurum çevremce . hiç ilişkiye girmedim . erkek arkadaşlarım oldu . neden şaibeli olayım çok saçma düşünce . illa vermek mi gerekiyor ne ilginç
- +1 yıl
"Hiç hayatına biri girmemiş" derken cinsel organından bahsetmedim ama sen öyle anlamışsın. İlk kavramı bizim Türk erkeği için sırf cinsellikten ibaret değil. İlk flörtte aynı. Çükü kafa şu: "Biriyle flört etmişse kesin oynaşmıştır". Bunun için dedim 30'u aşmışsa artık pek bakmıyorlar ilk mi değil mi diye. Zira o yaşta mutlaka biriyle çıkmıştır. Çıkmamışsa erkek kadın farketmez ruhsal-fiziksel sorunu olduğu düşünülebilir. Tabi birileri eve zorla kapatmamışsa...
Soran+1 yılilişkiye girmekle bir yerde çay kahve içmek aynı şey mi arkadaşım . senin bekaretle ilgili bir sorunun var sanırım . neyse umarım bakire bir kızla evlenmezsin . zaten senin içinde sorun değil . çocuklarının annesi daha önce başkalaıyla sevişmiş olur umarım
- +1 yıl
Bu kafaya göre bütün dul bayanlar ölsün, abilerinizin-erkek hısımlarınızın becerip becerip şu kadar kızı bozdum diye övündükleri ve tecavüze uğrayan herkesin üstüne birer bidon benzin döküp yakalım..! Çok beddua sever gördüm sizi. Alın benden de bir beddua: Umarım evlenir boşanırsınız, üstüne birini çok sevip sırf defalarca sevişildiniz diye terkedilirsiniz. Öyle ya adamın çocuklarının anası olacak kişi elin herifiyle onlaca hatta yüzlerce defa ilişkiye girilmiş. Size güzel kafalar diliyorum.
Soran+1 yılpuahaha . bekaret önemli benim için . senin için önemsiz olduğu için öyle dedim ama sanırım gücüne gitmiş saydırmışsın . köpeklerin duası kabul olsa kemik yağardı gökten hadi işine .
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
çıkmasına cıkarım ama evlılık asla dusunmem ole kızlarla evlenecegım kız dogru duzgun bı gecmıse sahıp olmalı okadar ım ne derse desın ...hanı devır degstı bılmm ne dıyen erkkler varya nasıl mıgdelerı var karısınn baskasıyla yattgnı bılele bıle neyse amk banane:D
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin cok buyuk bır kısmı evleneceklerı kızların ılkı olmak ısterler. eger kı gercekten cıddı dusunuyorlarsa ama eglenmek ıstıyorlarsa da ılk ya da son cok onemlı degıl nasıl olsa gecıcı dıye dusunurler.
01 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma arkadaş
+1 yılErkekler kızlardan daha cok takıntılıdır. cogu erkek icin soyluyorum bunu.Birçok erkek ilk olmak ister evlenecegi kız için. cünkü evlendikten sonra acaba gecmişte neler yaptı etti diye düşünmek istemez. cogu erkek böyledir. az erkek umursamaz.
10 Yorumlaİlk Erkek Ve ilk Kız olurlarsa başka kişiler aramazlar bence onun hayatındada kimse olmadı benmkindede bu yüzden pek takmaz ama mesela benm hayatımda kimse olmadı onun kinde 4-5 kşi oldu amman zaten onunkinde olmus diye aldatabilrm...
00 Yorumla
+1 yılönemsiz birşey. yobaz bir yerde yaşıyor olabilirsin. kafası bakire olsun bacak arası değil.
040 Yorumla
Soran+1 yılyobazlıkla ilgisi yok . merak ediyorsan caddebostanda oturuyorum şekerim
- +1 yıl
bir kadını göbülden seviyorsan ve karşılıklı ise gerisi teferruattır şekerim.
Soran+1 yıltabi orası öyle . kimseye tercihlerinden dolayı yargılamak bana göre değil . yüz kişiyle yatmış bir kızlada evlenebilirsin sonuçta keraneden bile alan ar saygı duymak gerek
- +1 yıl
uç örneklere kaçmaya gerek yok. sonuç olarak her kadın bir şekilde aşık oluyor çok güveniyor veya istiyor. yarı yolda kalabiliyor veya gençlik hatası yapabiliyor. Biz erkekler her daim bir kadını altımıza alabildiğimize göre bu kadınlarda uzaydan gelmediğine göre, kalkıpta bekaret aramakla yobazlık arasında hiç bir fark kalmaz güzelim.
Soran+1 yılbakire aramak değilki olay hala anlayamamışsın . sadece ilki olmak güzel birşey olur diye düşünüyorum erkek açıısından . yani ahlak toplumsal değerler dışında duygusallık bakımından .
- +1 yıl
aşk olduğu sürece değerlidir. aşk olmadıktan sonra o da önemsizdir.
Soran+1 yılneyse umarım bakire olmayan birinle evlenirsin de rahat edersin ömür boyu
- +1 yıl
sanırım beni anlamadın. Benim bekarete karşı bir duruşum yok. Ben sadece bakir olanla olmayan arasında bir fark yok diyorum. İlki olmak aşıksan hoş gelir. Bunun dışında bir etkisi olmaz.
Soran+1 yıltamam diyorum işte farketmiyorsa senin için bakire olamayan birinle evlenirsin inşş . çünkü bir bakire kızlar bbekaretimizi önemsesin isteriz erkeğimizin . sahiplenmesini bizi isteriz
- +1 yıl
bu saate kadar korudum, bir işe yarasın diyorsun :D
Soran+1 yıltabikide :)önemsesin isterim . daha çok sevsin sahip çıksın kıymetini bilsin . bir kere oluyor bu ikincisi olmuyor yani . benim için önemsiz diyen birinin ilk erkeğim olmasını istemem . allah korusun . o yüzdende diyorum ki senin gibi düşünen erkekler ilk olmasın ki karşısındakini üzmesinler .
- +1 yıl
emin ol buna önem verenler değil vermeyenler mutlu eder :) bir ömür mutluluğuna karşılık bunu tercih etmen ileride seni üzebilir. Ama seçim senin tabii ki. Herşeyden önce seni sen olduğun için sevmeli.Belki zamanla dediğime gelirsin.
Soran+1 yılönem vermeyenleri mutsuz eder kıymet bilmez sende diğerleri gibisin der . ben özel olduğumu hissetmek istiyorum . sadece bekaret için biri sevilmez tabi . ama kıymetimi bilsin korusun sevsin daha çok sevsin isterim .
- +1 yıl
keşke öyle olsalar ama buna önem verenler genelde içi pis oluyor. özgürlüğünü kısıtlıyorlar. vs vs
Soran+1 yılhiç sanmam sahiplemiici oluyorlar .
- +1 yıl
tamam sen öyle inandır kendini arkadaşım.
Soran+1 yılne kandırması yaa . ben bir sürü eerkekle yatayım sonra biri gelsin bana sahip çıksın . hiç sanmam . menfaat evliliği yapıyor çoğu . kimse bu tür kadınla evlenmek istemez . hayret birşey erkek olduğundan şüphe ettim .
- +1 yıl
iyide senin tabuların varsa suç benim mi? bizler yapmasak uzaydan gelip mi alıyorlar bunca kızın bekaretini. Tüm kadınların bir şansı olduğuna inanırım ben. Sen istemeyerek kaybetmiş olsan tecavüze uğramış olsan senin suçun mu olacak peki? Öncelikle herkese insan olarak bakmak lazım. Evlenip bekaretini verdikten sonra bir çok adamla eşini aldatan da var, veya bekaretini ellemeyip anal yolla bir çok kişiyle yatan da var. Mühim olan kafadaki sadakattir. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Soran+1 yılben normal bakirelerden bahsediyorum . herşeyi yapıp bakire olanlardan değil . tecavüze uğramak farklı birşey . kimse tecavüze uğredığı için aşağılanamaz . buna kimsenin hakkı yok . o istemesiz olan birşey . senin neden suçun olsun ki . sen sadece benim için bakire olanla olmayan birdir dedin diye umarım allah sana bakire bir eş nasip etmez dedim kızıyorsun ee hani fark etmiyordu birşey .
- +1 yıl
böyle dedin diye hiç kızmadım. senin bunu beddua olarak değerlendirmen üzdü sadece. Bir insan çok sevebilir çok güvenebilir, belki de uzun süre direnip karşı koyamamış olabilir. Aşk ve arzu bu sonuçta. Bunlara karşı kat'i bir yargıda olmanı hoş bulmadım sadece. Elbetteki bakir bir bayanın vereceği farklı duygular olacaktır. Ama bu teminat değildir. Aile korkusu ile bakire kalıp evlendikten sonra bodoslama gidenlerde var. Bu nedenle ben ölçüt olarak görmediğimi belirttim. Çılgın bakire seni :D
Soran+1 yılvalla gayette kızdın . ben beddua etmedim ki . eğer önemsemiyorsan ölesini al dedim . aşk ve arzu geçici şeyler . bir kadınla her gün aynı yatağa giriyorsan bir süre sonra ilk günkü gibi bir ilişki bekleyemezsin . bu böledir erkek için . o yüzden evlilik için farklı duygularında olması kanısındayım . cinsellikte bir yere kadar . evlilikte aşk güven sadakat duyguları önemli . birde ilk olmak her zaman heyecan vericidir bir erkek için . önemlidir . erkeğin hası zaten başkasıyla birlikte olmuş kızı
Soran+1 yılistemez . çocuklarının annesi olucağı kişinin temiz bir geçmişi olmasını bekler . bu şekilde evlilikler sağlıklı olur . diğer türlüsü görüyoruz işte boşanmalar aldatmalar vs vs . bakire evlenen kızlar aldatıyormuş peh peh yüzde kaçı acaba . ona bakarsan bakire olmayıp evlenen kadınlar daha çok aldatıyor .
- +1 yıl
yav he he :) anlaşılan fazla araştırmamışsın. Haklısın deyip geçiyorum. AKP li seçmen gibi sabit fikirlisin :) sana saygı duyar ve konuyu noktalarım.
Soran+1 yılçünkü birliktelik yaşamış arkadaşlarım var . hiç biride ilk erkeğini tam anlamıyla unutamadı başkalarınla çıkmalarına rağmen . seneler geçmesine rağmen . bunlar gerçek bir kadın olarak yazıyorum evlenselerde hep zihinlerinin bir köşesinde ilkleri duruyor
- +1 yıl
bu tip takıntılar kısa terapilerle atlatılabiliyor, şu da var, güvenip ortada kalmış bir kadına büyük bir aşkla sahip çıkan bir eş e de körü körüne aşık olup sevgi veren kadınlar da az değil :)
Soran+1 yılhiç sanmıyorum . sever tabi ama ilki gibi olmaz . ben çok gördüm . körü körüne bağlanamaz kimse ilk erkeği dışındaki erkeklere acı ama gerçek . çünkü insan genelde ilk erkeğine aşık oluyor .
- +1 yıl
bu çoğunlukla takıntı oluyor. Fakat kalmıyor. dediğim seçeneğe uygun profiller de senin dediğin kişilerin sayısı kadar var. göreceli bir durum
Soran+1 yılhiç görmedim . e tabi sana unuttum diyecek unutamadım diyecek hali yok ya :)
- +1 yıl
ya onların ağzından duyarak inanmıyoruz ki, biz kadınları farkında olmadan çok sınarız. İlk aşkları ile ilgili birşeyi tesadüfen görmelerini sağlar tepkilerini ölçeriz. Deneriz test ederiz haberleri olmadan. Ve duruma göre karar veririz. bir çok arkadaşımın mutlu bir evliliği var. ve eşleri tapıyor. bir çoğu da bakir değildi.
Soran+1 yılsen öyle san . taptıklarına inanmak istiyorsunuz çünkü . insan görmek istediğini görür ama ortada gerçekler var . çoğu piskiyatrist benim gibi düşünüyor . bir sürü araştırmalar var . senin sınamaların nedir ki . ortada bilimsel gerçekler var . ilki aşktır ikincisi zorumluluktur . ee adam bırakıp gitmiş ne olcaktı kadın tabikide yeni birini bulup ona bağlanmaya çalışcak . ama geçmişini asla unutamayacaktır . kadınla erkeğin farkı bu . biz ilklerimizle yaşıyoruz . sizin gibi değiliz .
- +1 yıl
ergen yaşlar için doğru olabilir. fakat kadın dostlarım eşleri ile konuşmadıkları şeyleri paylaşabiliyorlar. senin dediğin gibi olanlarda var fakat unutmuş olup şimdiki eşlerine deli gibi aşık olanlar daha çok. ve bana yalan söylemezler en samimi sırdaşlarım bunları söyleyenler.
Soran+1 yılinsan kendine bile itiraf edemiyor bazı durumları . sana mı itiraf edicekler . komik olma . burda bana bazı şeyleri ispat etmek için zorluyorsun kendini . gerçekler bunlar ister kabul et ister etme ister inkar et inanma . ama maalesef gerçekler bunlar . ben bir kadınım unutuyorsun sen bizi anlayamazsın . ilkler her zaman özeldir bizim için ve unutulmaz . beynimizin köşesinde her zaman vardırlar
- +1 yıl
bana biraz sen takıntı yapmışsın gibi geliyor. henüz bekaretini korurken, kaptırmışlar adına kesin yargılar veriyorsun. fakat benim anlattıklarım da birebir bu durumun içinde olan kadınlar ve senden yaşça da büyük ve tecrübeliler. senin dediğin kesinlikle yanlıştır demiyorum ama benim anlattığımında oldukça çoğunlukta olduğunu bilmelisin.
Soran+1 yılya ne takıntısı . ben yaşadıklarımı söylüyorum arkadaşım . kimse ilkini unutamaz . inanmazsan inanma . alla alla ya ne tuhaf insansın . sana anlatıyorlarmış sen aşk doktoru musun . neyi sana anlatıyorlar . ilk bana dokunan ilk öpen erkeği bile unutamadım ben ilk erkeğimi mi untucam . ben kendimden biliyorum . bir sürü arkadaşımdan biliyorum . sen neyi biliyorsun .
- +1 yıl
yahu bir tek senin mi arkadaşın var ya da tek kadın sen misin ya da bakire değil misin artık? herkes sen gibi olmak zorunda çok sağlam bayan dostlarım var,evlisi var bekarı var. % 90 ı diyebilirim ki ilk erkeği ile evli değil. genç yaşta yaşamışlar birşeyler. senin düşüncen tam bir ergen düşüncesi. lise aşkına hala aşık olmak gibi birşey. senin dediklerini yoksaymıyorum zaten, ama tek sonuç o değil diyorum. bir o kadar da diğer sonuç var diyorum.
Soran+1 yılsen öyle inanmak istiyorsun neyse senle tartışmayacağım bile . kimse ilkini unutamaz . ilki terk ettiği için başkasını bulur evlenir . senin evli dostlarında ilginç kocalarıyla ilişkilerini sana anlatıyorlar . ilginç tabi bu tarz şeyler . evli olup ilişkilrini başkalarına anlatmaları . haklı çıkmak için kıçından sallıyorsun . tamam sen bakireyle evlenme . bakire olmayanlar seni sevsin tapsın bize ne alla alla ya .kendini kandır
- +1 yıl
ben bildiklerimi biliyorum. inanmak zorunda değilsin. biz yobaz insanlar değiliz. sizin abuk subuk kurallarınız biz de geçerli değil. kadın erkek eşittir bizde ve her konuda tartışbilir. sokaktan geçenle sohbet etmiyor kimse. güven esasına dayalı kalıcı dostluklarda herşey paylaşılabilir. ama senin kafan basmaz böyle şeylere. o nedenle çok zorlama kendini. illaki düşündüğün şey doğru çıksın diye iftira atıyorsun sallama bilmem ne diye. herkes sen olmak zorunda mı? bu ülkede akıllı kadınlarda var
Soran+1 yıliyi tamam deliklerle evlen banane ya . off ne sıkıntı yaptın . git sev sevil tapıl .
- +1 yıl
kadına olan saygın bu kadar :) umarım evlenmeden delinmezsin.
Soran+1 yıldelinmem merak etme sen
ilk olmak tabikide önemli sen burayı avrupa ya da amerika zannediyosun galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılönemli değil diyen bir erkeklerde ar baksana yorumlara
Soran+1 yılyok ben öyle biri değilim zaten
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. 100 de 1 kere oldum gerisi hep yalan.. kimse öyle anlattığı gibi değil boşver bunları düşünme hayat senin..
00 YorumlaNe konuda ilk ? Kizlar daha once sevismisse bile genelde zevk almayi bilmiyor. Birlikte olmaktan gercekten zevk aldigi, teninin uydugu ilk erkek olmayi onemli bulabilirim. Bu da abazalik ve seks cahilligi oranlarina bakildiginda zaten yuksek ihtimal.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılHic umrumda olan birsey degildir. Zaman değişiyor artik, herkesin cinsel ozgurlugu var
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yüz kişiyle yatan bir kızdan ev hanımı çok iyi olur
- +1 yıl
Sen zaten fikir almak icin degil kendi dusunceni dogrulamak icin sormussun .
Benim icin benden snrasi bana olan sevgisi saygisi onemlidir
Soran+1 yılyoo benim düşüncem değil . ben namus ahlak kavramları dışında ilk olmanın özel olduğunu düşünüyorum . duygusallık açısındanda öyle .
- +1 yıl
Seven herzaman duygusaldir.ben ilki oldugum kizlarin tecrubesizliginden bunaliyorum. Herseye karisip herseye trip yemek hosuma gitmiyor. O kizz neden senle konusuyor. Kimlen yemek yiyorsun neredesin neden yaninizda kizlar var . Bunlar olgun bir iliskide olmammasi gereken seyler. O yüzden olgun tecrubeli kisileri tercih ederim.
Soran+1 yılsen hiç ilk oldun mu ki
- +1 yıl
Duygusal olarak bircok kez , zaten bu saydigim sebeplerden ötürü yurumedi.
Cinsel olarakta 2 defa
Soran+1 yılne oldu o kızlara
- +1 yıl
Biri yaz askiydi zaten onun icin bir problem degildi kafa olarak böyle seyleri onemsemeyen bir kizdi, digeride okuldan bir arkadasti su anda tip okuyor ingilterede arada hala gorusuruz, olurda ayninsehirde yakalarsak birbirimizi ya da benim yurt disina gittigim zamanlarda vaktimiz varsa gorusurz gezeriz vsvs
- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılumrumda değil seviyim yeter ilk diye sevinenleri gördüm gülüyorum bir çoğuna ön sağlam daaaa :))
06 Yorumla
Soran+1 yılherkese genelleme yapmak bence biraz kıskançşığa giriyor . arkasının sağlam olmadığını nerden biliyorsun ki
- +1 yıl
kesinlikle genelleme değil gördüm dedim ya bildiğim yani
Soran+1 yılbir kaç kişiyi gördün diye herkes öyle zannetmek çok saçma . sanırım zügürt teselisi bir tür olabilir
- +1 yıl
Bu kadar cok usteledigine gore
Soran+1 yılvalla kerdeşim ben namusumdan eminim allahda görüyor zaten . senin gibi aciz biz kul inansa ne olur inanmasa ne olur . önemli değil yani
- +1 yıl
sen yazdiklarimi nerenle okuyosun bilmiyorum ama neyse devam etmiycem
+1 yılevet bir kaç defa ilk olma deneyimi yaşadım. ama önemli değil benim. ben şu zamana kadar bir sürü şey yaptım. eşiminde yapmasını isterim. öldüğü zaman pişman olmasın tatsın o da her baldan
00 YorumlaBaskasiyla sex yapmis kizla evlenemem psikoloji iste:)
Ilk olayi cok onemli degil sevgili olma acisindan00 Yorumlaerkeğin ilk ilişkisiyse kızında ilk olmasını istemesi doğal.
yani karşılıklı00 Yorumlaen önemlisi zaten ilk erkek olmak erkekler sevgililerinin başka erkeklerle olduklarını kanullenemez sinir olurlar sonuçta namus davası
10 Yorumla
+1 yılYar dediğin İstanbul gibi olmalı , fethi zor,Fatihi tek olmalı ...
00 Yorumla
+1 yılilk olmak önemlidir tabikiii ha bu güne kadar cıktım hiç bir kızın ilki olmadım
00 Yorumlagenelde erkekler evleneceklerin ilk olmasını ister ama kendisi asla ilkle kalmamıştır çok nadir Allah korkusuyla yaşayanlar hariç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk olmak önemlidir tabi kim istemez de onunda senin için ilk olması gerekmez mi? aksi halde karşıdakine büyük haksızlık olmaz mı? istediğiniz kadar arayın herkes hakkettiği ile evlenir açık ve net...
00 YorumlaKafanı yastıga koydugunda ve o yanındayken baska bsy dusunmemem gerekıyor bence
00 YorumlaHiç olmadım ama olmak isterim bende
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih