Güncellemeler
+1 yıl
Falcı engeller kalkacak demişti kaldırdı fakat engelleme sakın o yazacak demişti seni seviyor demişti emin ol demişti doğru müdür?
Güncellemeler
+1 yıl
Engellesem bile yazar mı fake hesaptan? çünkü hesabına bakıyorum arada olmuyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engeli kaldırmak bana göre karşı taraftan mesaj bekliyorum demek hem engeli kaldırıp hemde yazmam ya ben
Bu mesajı ne için bekliyor? belki bu bir yem? Twitterdan birşeyler yazmıştı saçma sapan benim hakkımda atıp tutmuştu belki savcılığa verecek selam naber yazsam? Ki ortada bir şey yok kötü mesela onun yazmama nedeni nedir ki
Ki 2 sene önceydi bu olay bana atıp tutması genelleme yaptı beni kastettiğini düşünüyorum
Yazmak istemiyordur engel yerindede gorunmeni istemiyordur
Haklısın ancak öyle biri engel kaldırmaz kolay kolay
Nerden biliyorsun kararları hayatını değiştirdi belki de
Bu da doğru yani
Seni oltaya almak için
Hm nasıl bu sonuca vardın?
Kızların geneli ilgi manyağıdır. Boşluğa düşmüş olabilir veya elindeki ona ilgi vermeyebilir. Senin yerinde olsam tepkisiz kalırdım
Tepkisiz kaldım arada engelledim açtım 2 ay engelli kaldığı oldu yazmıyor aga yazması için ne yapabilirim?
Engel listesini temizlemiştir senle alakası yok
Fake hesaplarınkini kaldırmamış diğer hesaplarınkini kaldırmamış engelledikleri hala duruyor emin misin bizim arkininde öyle beni kaldırmış bence
Facede çıkmıyordu şimdi çıkıyor
Çünkü engellenen listesinde seni görmek istemiyordur ben öyle yapmıştım
Öyle miymiş sanmam engel listesine bakımiyordur bile bir amacı vardır peşinden koşturmak için bile olabilir
Oda bir ihtimal tabi
Sence bu bana aşıktı bir aralar hüngür hüngür ağlardı ciddiyim bu bir sinyal olabilir mi
Yeşil ışık yakmış olabilir kardeşim yürü
Bir ara ters tepti arkadaştan yazdırdım ama işte o yüzden yazmıyorum o neden yazmıyor dersende o bana yazar kafasında hala
Senin yazmanı bekliyor
Senin yazmani beklemiştir belki
ne kadar sure gecti aurilali?
Ayrılık değil aşıktı ben üzdüm galiba onu 5 yıllık bir süreç 6 aydır yazmadı arada engelledim ben kaldırdım
esevmiyormusun onu, ondan mi istemedin?
Bağlamak istemiyorum buraya arada geliyor aynı üniversitede sınıfta okuduk ancak o kız başka şehirde buraya geliyor arada
kac yasindasiniz? 5 senedir nasil taniyorsun?
5 sene önce oldu 2 sene aşk ilişkisi sürdü araya girdiler bizim öğrenciler ben aramızı yapacaklar sanarken binbir laf ettiler ve sonuç hüsran oldu kızı üzduler
Ben mesela duygusal toy zamanlarimda, trip atmak icin engellerdim ama seviyorsam en fazla bir kac haftaya engeli kaldirirdim. Yazmasini istemiyorsam bitirdiysem engel aylarca kalabilirdi. Ama hayatima bu surecte biri girdiyse engeli kaldirirdim, cunku erkek arkadasim telefonumu katistirip engelle kismina bkip , kim bu nedesin isterdim. Yani uzun bi sure gectiyse, etkek arkadas bulma ihtimali de var...
Ama olgun zamanlarimda ayrilsam bile kimseyi engellemedim. Cocukluk gibi geldi engellemek bana. Hatta ayriligin hemen arkasindan listeden de cikarmiyorum, bir sure bekliyor 2-3ay, ortalik durulunca sessizce cikariyorum.
Bu durumda olgunlasip, onemsemeyip engeli kaldirmis olabilir..
Ama şu da var, belki senin yazmani istiyordur, o sebeple engeli kaldirmistir..
v4ya kiz cok uzulup utandiysa, belki ancak kendine gelebildi. unutmaya calisti olanlari, ve unuttu kendine yapilanlari. Engeli kaldirdi.
Bu ihtimal var işte ama yazmıyor aga işte yazmasını nasıl sağlarım?
sen soyleyince baktim engelledigim var mi diye.. varmis😂😂 kaldirsam engeli yanlis anlarlar bu durumda belki.. kalsin oyle..☺️
saglamamalisin bençe.. bekle. eger senin icin bilerek engeli kaldirdiysa, senden ses cikmayinca yazar.
Falcı da öyle dedi falan filan engelleme sakın demişti ama gene engelledim çünkü sürekli bakıyorum hesabına
Sen yaz diye
Emin misin çünkü gerçekten engeli kaldırmaz kolay kolay beni savcılığa vermeye kalkmasın:d? Neden engellemistiki o zaman?
Yaz diyedir. Neden engellediğini sana sormak lazım. Seni ne dıye savcılığa verecek? Süreklı yazıp rahatsızlık mı verdin daha önceden
Pek sayılmaz ama üzdüm onu istemeden bana kırgındı
Garanti sen yaz dıye açmıştır başka sebebi yok yazma sende djkdks
Bu sefer o yazmıyor. d kısır döngü
Yazmazsa yazmasın. Geçmiş gitmiş yazsada hayır gelmez emın ol.
Hatta yerinde olsam tam zamanı ben engellerdim onu
O da var sevse yazar engellesem bile fake hesaptan yazdırır dimi?
Aynen öyle
Akıllandim sanırım inşallah öyledir 😀 akillanmisimdir
Senden bekliyordur
Gururuma yediremiyorum engellemisken arkadaştan yazdırdım onu terslemisti
boş ver ergen ne yaptığını bilmeyen muhtemelen ilgi açı bi kız
Öyle zamanla olgunlaşıyor işte engeli kaldırdı falan :D 5 yıl sonra
Bu seferde sen engelle yapana yapacaksın
Kafamda kentsel dönüşümler :d ben şöyle iyi birisini bulsam varya evlenmiştim çoktan gerçi o ne kadar iyi orası tartışılır
Aman bu devirde yok be sen onu engelle sana gelen fake hesaplar kesin odur kabul et ama yazarsa o taklaya düşme peşinden koşsun 😂👌 hakedene hakkını vermezsen haksızlık olur😂
Fake hesaplardan eklediğim oldu hm siliyim engelleyim en iyisi
Kendimi ifşa etmiyom gotu kalkmasın diye ha
Yoo engelleme sadece kızı kendı hesabından engelle gelen ıstekleeride kabul etsın bu yaptıgının farkındayım anca uzaktan bakarsın artık mesajı verecek ona boş ver umrunda olmasın 5 senedir senin gıbı bırını bulamayınca dönmüş kürkçü dükkanına izlesin uzaktan
Bu konuda oldukça haklısın aramızda kalsın kullandılar kullandılar onu konuscam yani şimdi kesin öyle oldu en çok seveni arıyor halk arasında gerçek aşkı 😀
Aynen öyle reis aynısını birebir yaşadım hak edeni süründür
Engellemek birisini senle konuşmak istemiyorum kesinlikle benle Muhattap olma demek değil mi? O zaman benle iletişimi tam kesecek?
Ne yaşadın knk ki?
Ya yanlış anlama güzel kızsın çirkin değilsin neden böyle bir şey başına geldi ki?
Kessin hırs edip gene bakar bırak öyle olsun peşinden koşsun galeye alma
Neler yaşamadık be ask hayatım 💩💩💩 benım
Anlat istersen özelden merak ettim çok
Engellesem bile fake hesaptan yazar dimi
Yazar o başkası gibi adım kadar eminim bunlar böyleler😂
İstek at gızlısın
Ne zaman baba mezara girince mi? 7 ay oldu yazmadı engeli kaldırdı da
İşte amacı da bu zaten sana düşündürmek umit ettirmek
Peki fake atarsa bana ümit ettirip başkasıyla muck muck yapıyorsa ki evlilige falan giderse biz zarar alacaz?
Konuşmayacan dedik ya fakeyle sadwce ısteklerı kabul etcen izleyecek ama ulasamayacak
Aga sen böyle saf olursan seni ayakta üterler
Saf miyim ya? ki öyle erkeklerle çok işi yok herşeyi gizli adı bile gizlemiş değiştirmiş çok ilgi vermesinler diye De fake istekleri kabul etmedim kötü mü yaptım ki? neden saf dedin ya :(
Viscos varya foto galerisi açsam mı ordan baksa?
Aga ben bişi demiyom ne istersne onu yap ama o gacı fena bi gacı saman altından su yürütür senide ayakta uyutur dediklerinden sonra şeytan bile güvenmez ama senin içinde güvenme isteği var be
Birde merakı giderse hiç yazmaz o da var fotolarimi gorcek herşeyimi
Yav yazmasın zaten ya s**ktir et
Güven isteği yok ama beni benden iyi tanıyor ağa sıkıntı orada işte kartları çok açık oynadım ki yapacağım bu engelliycem son son heryerden belki anonim chat uygulaması açacam ordan yazsın nasıl?
Haklısın bu konuda fazla zorluyorum kendimi karşı taraf hiç sadece anca engeli kaldırsin o kadar. d
İyi oruçlar bu arada
Ag Allah aşkına başlicam şimdi senin exinede sanada ya bı umut görünce koşmayın koşmayın kız seni kullancak dıyom engelle dıyom no muhattap diyom
Öyle yaptım
Hele sonunda
sen yaz
Hayır yazmıştım bir yerleri kalkmıştı engeli kaldırdı peşinden koşmayınca
olsun
Kanka bu zor seçim bana yazma dediler sordum aileme
Sen sor diye:)
He knk öyle mi olmuş ya?
hee:)
Peki knk