Merhaba uzun bir ilişkiye başlayacağım gibi duruyor yani en azından ikimiz de başta bunu istiyorduk fakat gün geçtikçe her sabah kalktığımda onu bu kadar sevebilir miyim emin olamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Merhaba uzun bir ilişkiye başlayacağım gibi duruyor yani en azından ikimiz de başta bunu istiyorduk fakat gün geçtikçe her sabah kalktığımda onu bu kadar sevebilir miyim emin olamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Kendinden emin değilsin ve bu durumun farkında olman öncelikle güzel bir şey bence ona da bunu kibar bir dille söyle ve zamana bırakalım gibisinden düşüncelerini dile getir bence çünkü temelleri belirsizlikler üzerine kurulan ilişkilerin sonu hiç iyi bitmiyor.
Cevap
5Cevap
Duygularından emin değilsin. Karşı tarafı incitme de ne yaparsan yap
Sen emin olana kadar o sana bağlanmış olursa işler zora girer
Belli olmaz karda yururken elinin usudugunu gorup cikartir eldivenini verir iste ozaman yanarsin. Hic belli olmaz
Böyle yap anlarsın
İçinde bir şüphe varsa zaten aşık değilsindir ve çok fazla sevmiyorsundur
Senin duygularını biz mi yönetelim ya nasil bi yardim istiyorsun
Kararsız kalmak begenmemektir..
Böyle düşünüyorsan bile aranızda o elektrik yok demektir
neden emin değilsin
Uzun zamandır arkadaşımdı fakat ilişkiye başladığımızda aramızdaki uyumun beklediğim gibi olmadığını farkettim ve bunun uzun vadede bizi yaralayacağından kendi açımdan da sevgimi zedeleyeceğinden korkuyorum
Şuphe kötü bir virüs
Bunları ona da söyle bence
Seversin
Duyma...
En İyi Cevap