Aşk İlişkileri 2 ay Eski sevgilimin mezarına gitmek ihanete girer mi? sultan862 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Eski sevgilimin mezarına gitmek ihanete girer mi Eski sevgilimin mezarına gitmek ihanete girer mi? Cevapla 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Inceruhlubirinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Girmeyebilir ama sürekli sürekli olursa da girer, sonuçta geçmişinde olan biri sürekli olmadıkça ihanete girmez bence. 1 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Empati kurunca rahatsız bile hissettirmiyor. Ihanet olamaz ya. Bu arada Allah rahmet eylesin🌷 0 0 Yorumla
weixiaa Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 93% 2 ay Bu soru beni çok üzdü ama sevgilimin sürekli olarak eski sevgilisinin mezarına gitmesini hoş görmezdim, ihanet sayılmaz. Başınız sağ olsun. 0 0 Yorumla
Nazikbirbeyefendi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% 2 ay Hayır sonuçta bir geçmişiniz olmuş onun hatrına gidip bi dua edebilirsin 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 77% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Hayır merhum eski sevgiliniz dahi olsa ihanete girmez !! 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Ölüsünü mikmiyonsa girmez 1 0 Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Hayır neden girsin ki 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok artık git bir Fatiha oku ne olacak 0 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. girmez ölüler konusamaz 0 0 Yorumla
DolapDereliSabriAbi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır girmez. Başın sağolsun. 0 0 Yorumla
Xxxpink Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Bu soru beni biraz üzdü 0 2 Yorumla sultan862 2 ay Neden üzdü Yorumla Xxxpink 2 ay Basın sağolsun Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Girmez 0 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sacmaliyosun 0 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Girmez tabiki 0 0 Yorumla
GüvenilirBiri97 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 89% 2 ay Yooo 0 1 Yorumla GüvenilirBiri97 2 ay EVLIYSEN GİRER... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır, girmez. Başınız sağ olsun.
Girmeyebilir ama sürekli sürekli olursa da girer, sonuçta geçmişinde olan biri sürekli olmadıkça ihanete girmez bence.
Empati kurunca rahatsız bile hissettirmiyor. Ihanet olamaz ya. Bu arada Allah rahmet eylesin🌷
Bu soru beni çok üzdü ama sevgilimin sürekli olarak eski sevgilisinin mezarına gitmesini hoş görmezdim, ihanet sayılmaz. Başınız sağ olsun.
Hayır sonuçta bir geçmişiniz olmuş onun hatrına gidip bi dua edebilirsin
Hayır merhum eski sevgiliniz dahi olsa ihanete girmez !!
Ölüsünü mikmiyonsa girmez
Nekrofiliysen girer evet
Hayır neden girsin ki
Yok artık git bir Fatiha oku ne olacak
girmez ölüler konusamaz
Hayır girmez. Başın sağolsun.
Bu soru beni biraz üzdü
Neden üzdü
Basın sağolsun
Hayır
Girmez
Yok be Fatiha’nı oku gel