Bir erkek gerçekten aşık olmadığı sadece beğendigi ve arzuladığı bir kadının gözlerinin içine öyle güzel bakabilirmi?

beni gerçekten seviyormu kullanmak mı istiyor anlamadım kalbim seviyor diyor aklımda ama bir yanım yalan diyor sanki hayatında başkasıda var gibi tam emin değilim ama bana nasıl öyle güzel bakıp öyle iltifat ederki başkasına aşık olsa? ya da tek amacı beni oyunamı getirmek inandırmakmı? Peki niye gözleri öyle güzel bakıyor bana neden gülüşümü cok beğendigini hep gülmemi istediğini söylüyor neden bir sorunum olduğunda yardımcı olmaya cakışıyor hep bana iyimisin bir şey olursa sor diyor bu ilgi neden bir erkek sadece onu elde edebilmek uğruna bunu neden yapar? Hiç mi aşık olmaz? Nedir bu duygu arzu duygusu kadını beğendigi için bukadar cabalarmı? Peki ya hayatında başka kadın varsa ve ona aşıksa bana böyle neden davranır? Cok yorucu.. anlamıyorum benden ne istediğini ama kalbimi kırmasından korkuyorum kırıldım da bir yanım deli gibi üzülüyor diğeri ise anlamaya calışıyor

Bir erkek gerçekten aşık olmadığı sadece beğendigi ve arzuladığı bir kadının gözlerinin içine öyle güzel bakabilirmi?