Tamam azılı düşman gibi de olunmaz ama arkadaşda kalmak biraz zor gibi duruyo
2 ay
Eşler birbirinden ayrıldıktan sonra arkadaş kalması sizce doğru mu?

Tamam azılı düşman gibi de olunmaz ama arkadaşda kalmak biraz zor gibi duruyo
doğru ya da yanlış olması bizi ilgilendirmez. arkadaş kalabildilerse tebrik ederiz. naptıkları kimsenin sorunu değil. herkes işine kendi hayatına baksın
Düşünüyorum da evlenmişim ve o adamla anlaşamayıp boşanmışım. Niye hala hayatımda parazit gibi dolaşmasına izin vereyim ki. Zaten olmamış yani olduramamışız, birbirimize iyi gelmemişiz. Ne gerek var? Cocuk varsa onun hatırına iletişim kurulur ama gerekli hallerde. Onun dışında hayır
Arada bir çocuk yoksa arkadaş kalmak bana saçma geliyor. Neden hala hayatımda tutayım, başka hiç mi arkadaşım yok benim, ona mı kaldım..
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
17Cevap
Evlilik bitiminde özellikle çocuk sahibi bir çift ayrılıyorsa asla hayattan çıkarmak gibi bir durum söz konusu olamaz ve bana göre de arkadaşlık zorunludur. Çocuklar için iletişim ve gerektiğinde bir araya gelme durumlarını normaldir. Onun dışında çocuk yoksa hiçbir şey kalmaya da düşman olmaya da gerek yok
Arada çocuk varsa iyi geçinip arkadaş olmak zorundalar doğru olan bu. Çocuk yoksa ve zoraki olarak aynı ortamlardaysalar da evet dostane olmaları avantaj olur. Ama onları bağlayan ortak hiçbir şey yoksa hayır yani arkadaş olmaları hatta görüşmeleri bile gerekmez.
Eski sevgi eski eş arkadaş kalınmaz ! Kaldım diyen ya yalan söylüyordur ya karşı tarafla birbirini hiç sevmemiştir. Bunu bende deneyimledim. İster istemez geçmiş sürekli gündem de oluyor ona bir arkadaşa yaklaşır gibi yaklaşmıyorsun. Ha arkadaşta kalabilir ama dediğim gibi iki tarafında hissi olmamış olacak.
Yav arkdaş kalacak kadar iyi anlaşıyodunuz madem neden ayrıldınız? Saçmalık, arkdaş falan kalınmaz.
Süpersin 👍
darptan ya da aldatmadan dolayi ayrilmadiysam benim için sorun yok boşanmaya giderken bile kahvaltimizi yapar hatta adliye cikisi yemek bile yiyebiliriz. Ayrilirken düşmanlaşan magarasindan çikmamis hayvan oglu hayvandir ya da maymunlarca buyutulen hayvan oglu hayvandir.
Eski sevgiliden arkadaş olmaz ama eski eş ile duruma göre değişkenlik gösterir eğer çocuk varsa çocuk için sürekli iletişim halinde olup çocuğa bisey yansıtmamak çok onemli
ortada çocuk varsa çocukları hatırına iki medeni insan gibi ayrılıp gereğinde gerek çocuğun mevzuniyeti veya özel günlerinde arkadaş gibi davranmalı. onun dışında çocuk yoksa eğer biraz zor sanırım...
Cocuklar icin irtibatta kalinmali, arkadas olmak degilde söyle diyim ayrildiktan sonrada hala anne baba olduklarini unutmasinlar. Ve asla cocuga senin anan böyle senin baban böyle diye manipulasyon uygulamasinlar iyi gecinsinler ki cocukta iletleyen zamanda saglam bir karektere sahip olsun
Bence doğru değil. ama herkesin kendi kararıdır bence yani anlaşıyorlarsa düşman değillerse kalabilirler.
Arada çocuklar varsa saygıyı yitirmeden görüşülmeli ama arkadaş olunamaz gibi yaaa
Çocukları yoksa iletişimde kalmalarının bir anlamı da yok
arada çocuk varsa arkadaş gibi kalmak güzeldir, Yoksa canı cehenneme.
Arkadaş kalmak anlamsız gibi. Yani kalinabiliyorsa ne ala da ben kalamam.
2 tarafında yeni hayata adaptesi için, asgari düzeyde iletişim olmalı.
Arkadaş gibi kalırsa seks veya başka şeylerde istek devam eder
Evet tabii ki dost kalabilenler var yani anlaşmalı bir şekilde ayrılıyorlar birlikte geçinemedikleri için ayrılık Sonrasında da düşman olmuyorlar Hatta dediğim gibi dost kalabilenler de var
yok bence hiçde doğru değil. ayrılmışlar ilişki bitmiş
Evet arkadaş kalmak en sağlıklısı bence. Hele bir de çocuklar varsa.
Eğer çocuk varsa belli bir görüşme olabilir ama bu istismar edilmemelidir belli bir arada mesafe olması gerek onun dışında arkadaş kalınmaz sevgilisi olabilir
Sevgili durumunda arkadaş kalınmaz asla ama
Çocuğun falan varsa düşman bile olsan bunu cocukalara asla yansitilmamalı
En İyi Cevap