Evet uzun zamandır konuştuğum birisi var gece üçte leyla uyudun mu diye mesaj atmış herkes farklı düşünmüş ama o an cevap verdim konuyu oralara çekmek istese cekmezmiydi yani bilemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHemen fesat anlamaya gerek yok. Benim konuştuğum çocukta durup dururken bakayım sana yazmıştı. Benim de garibime gitti durup dururken ne alaka diye ısrar edince de özledim seni seni düşünüyordum da demişti. Gece vakti aklına gelmişsindir sohbet etmek istemiştir o da.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne alaka alllah aşkına niye her şeyi cinselliğe çekip duran bir toplumda yasiyoruz ya adam belki canı sıkıldı belki bişey aklına geldi uykudan uyandı belki rüya gördü belki gün içerisinde kafasını meşgul eden şeyler var içi sıkkın. Yani uyudunmu diye sorması illa hadi gel biseyler yapalım anlamına mı geliyor ayrıca geliyorsa nolcak yani bu mevzu bukadar niye abartiliyor
00 Yorumla
Niyet önemli de onu anlamak için de müneccim olmak gerekiyor ama böyle bir mesaj için doğru yanlış olduğunu söylemek ne kadar doğru olur onu da bilemeyiz kim bilir belki de her zaman seninle konuşmaktan mutlu oluyordur.
00 Yorumla
Bence olur neden olmasın? Merak etmiştir, belki konuşmak istiyordur, rahatsız etmek istemediği için uyudun mu diye sormuştur. Ben de sevdiğim kıza uyudun mu diye mesaj atarım uyumadım derse bir sevinirim çünkü sabahlarız.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGündüz vaktinde yazmayan isim vardı bahaneleri ne sığınan her gün gece vakitlerinde yazan erkekten olmaz maalesef. Ama zaten her vakitte size yer bulabiliyorsa gece ansızın bile yazsa özlemiş olabileceğini düşünebilirsiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz bence
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için ülkemizin günlük yaşam saatleri geçerli değil misal. Bazen sabah 4'te yatıyorum yani o dediğin saat benim için akşam demektir. Veya gece 12 gibi uyanıyorum ki bu durumda da o saat benim için sabah oluyor. Ayrıca konuyu da oraya getirmemiş yani sadece uyanık mısın diye düz sormuş.
https://youtube.com/shorts/-xrT-0oIL8g?feature=share
Özetle hem uyanık olunan saatler kişiye göre değişir, hem de (muhtemelen de Cem Yılmaz yüzünden*) o lafın adı çıkmıştır. Sonuç olarak sadece senin uyanık olup olmadığını öğrenmek istediği için yazıyor ve bir başka bir niyeti olmaması gayet muhtemel.30 Yorumla Burada da bu sorunun cevabı yaşla alakalıdır Yani gidip 18 yaşındaki ergen bir insanı işte evlenmemiş bir insanı bu yolu çizemezsin ama her şeyi görmüş yaşamış acı tatlı bir süreç zaten atlatmış ama evliliğe de hiçbir inancı kalmamış Sadece sevgili yaşamı hayatına atanmış 35 yaşından sonrakiler için ki cevaplar aşsâğıda zaten belli ediyor bu çok harika bir duygudur Sevdiğim beni istesin gece kaç olursa olsun uyandırsın beni ama beni istesin diyelim ki o mantıkla aradı olsun bu sürece girmek de maalesef neyse sustum...
10 Yorumla
+1 yılErkekler, siz kızların düşündüğü kadar basit yaratıklar değil. Yani gece 3'te 20 30 kıza uyudunmu diye mesaj atmışımdır. Bunlar iş yaptığımız veya farklı şekilde; o an aklıma gelen birşeyi karşıya iletmek için yazmışımdır. Artık zaman kavrami kalmadı ve insanlar birbirine her saat yazabiliyor.
10 YorumlaBak tatlım bir kere üslup denilen şey var o saate yazması asla uygun değil ikinciside eğer bir erkek seni gerçekten sevmiş aşık olmuş olsaydı asla ama asla ciddi bir yola girmeden önce bu konuları açmaz hele ki siz daha yeni yeni flört ediyorsanız sakın o yollara düşme unutma erkekler zoru sever kolaya kaçan erkekte adamım diye gezmesin bi zahmet. beni dinle o saatte yazarsa sana cevap verme sabah olunca uyuyordum dersin 1 2 kere böyle devam etse zaten artık geceleri yazmaz sana bu arada eğer bu kızı sevmiyorsa hadi ordan olup gitsin ayşeye fatmaya bak canım o konuları açmak isterse tavrını koy ortaya emin ol bu kızdan olur der
16 Yorumla- +1 yıl
sen hastasın he
- +1 yıl
@johnnyepp ne zaman yazdı?
- +1 yıl
@johnnyepp heee anladım 💪💪💪
- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıldiyelim ki seninle seks yapmayı hayal ettiği için yazdı o mesajı, ne kötülük var bunda? başka kıza yazsa daha mı iyi? ne güzel seni istiyor işte.. daha önce ilişkim olan bir kız bana aynı saatte uyudun mu yazsa gayet de hoşuma gider 😉 ne güzel benimle sevişmekten hoşlanıyor veya benimle olmayı istiyor diye düşünürüm..
16 Yorumla- +1 yıl
Belki dertleşecekti yani kötüye çekmemek lazım insan gibi sormuş uyudun mu diye. Ah biz sevgili bulamıyoruz bunlar bulupta bunuyor
- +1 yıl
Dimi ama :)
- +1 yıl
Tek ona yazdığı ne malum. Kim uyanıksa diye 4 5 kişiye yazıyor da olabilir
- +1 yıl
ne yapıyor canım bu, gece uyuyan nöbetçi var mı diye kontrol eden asker değil ya 😁😁
- +1 yıl
sevişmekte bir çeşit dertleşmedir.. hem kötü de değildir.. bizim kızlara ne zaman sevişmek desen hemen kötü bir şey gibi tepki koyuyorlar..
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Geceleri uyku problemi çekiyor olabilir.
Yasa o gece uykusu kaçmış olabilir.
Uyanıksan iki çift laf edek seninle diye mesaj atmış olabilir..
Zaten öyle cinsel bir düşüncesi varsa geceyi beklemez.
Gündüz de yapacağını yapar hiç merak etme..00 Yorumla
+1 yılYa şimdi konuyu oraya çeksene olacak çekmesin olacak Sen kazansın o kadar kazandığın yok mu veya işte ona dur diyecek kadar şeyin yok mu yani insanlığın yok mu Çok saçma konuşuyorsunuz ya oraya çeksem olacak çekmese Ne olacak ne yapacak sana yatağına gelip de s****** mi Allah Allah ne ne
00 Yorumla
+1 yıl56 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
😁😁😁👍
- +1 yıl
Umarım cevap olmuştur aklıma direk bu sahne geldi 🤣
- +1 yıl
bence süper olmuş 😁
- +1 yıl
Eyvallah 😊
+1 yılOlur olmasinada nekadar uzun süre olur onu bilemem uyumayanlar genelde uyutmaz gece ne derdi olablrki uyumamak için ayrıca hem gunduz sabah uyandırsan gunaydin aşkım mesajı atsa fenami
00 Yorumla
+1 yılsevgiliyi niye yapiyorsunuz siz? 18 yasindan kucukse okey bel alti muhabbeti olmamali ama reşit iki insan sevgili olduysa bunlar gayet normal. ha sevmezsin evlilik şartı koymussundur kendine kafanda. ya da ciddi iliskide bunlari dusunmek istiyorsundur bunu sevgiline soylersin baktin hala seni rahtsiz ediyor zorluyor bunun adı cinsel tacizdir? ayrılırsın. o niyetlede yazabilir buna senin tepkin nedir? o onemli
00 YorumlaÇok dusuncelidir o, sırf sen uykusuz kalma diye merak edip uyudun mu diye kontrol etmek için mesaj atıyordur. İnsanlığın ölmediğin hâlâ nabzinin attığının kanıtı bunlar. Al koy eve besle🙄😇
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar için saatin bir önemi yoktur aslında ben kendimden biliyorum kimseye gece 3 te uyudun mu yazmam ama bence uyku tutmamış seninle konuşmak istemiş öte yandan dediğin gibi konuyu oraya çekmek istememiş bu da ya çekinmiştir ya da gerçekten bunun için yazmamıştır demektir ama bilmeniz gereken en önemli şey şu erkekler zaten her zaman cinsellik düşünür
00 Yorumla
+1 yılDediğin gibi çekmek isterse ederdi zaten bence böyle düşüncelere kapılıp ön yargılı davranıp ona tavır alma bu tür cinsel muhabbetlerden uzaksan veya şu an için erken olduğunu düşünüyorsan ne zamanki konusunu açıp o yöne çekerse o zaman tavrını alırsın hoşuna gitmezse.
00 Yorumla
+1 yılBende zamanında düşünürdüm.. kazaya karışdıydı sevdiğim kız yerimde duramadım.. lokma geçmedi boğazımdan ama sonunda tek öğrettikleri kimse için değmez miş..
00 Yorumla
+1 yılGece üçe kadar başka bir kızla konuşup da.. sonra vicdan yapıp o anda sana mesaj mı yazdı ki acaba..
33 Yorumla- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
Aynen vicdan yapmıştır biraz da ona yazayım adaletsizlik olmasın demiştir
+1 yılYazişmanın akısında.. sen sessiz kaldıgın için yazdıysa elbette masum olabılır..
Durduk yere gece vaktı o tarz bi mesaji masum görmem.00 Yorumla
+1 yılSadece bu cümleyle olur mu olmaz mı bilemeyiz. Zamanla yaşayarak o kişiyi tanıyarak öğrenebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKötü yere çekmediyse sıkıntı yok.
Sen yine de dikkatli ol... :)
Mesela ben o saatte mesaj attıysam? Onu özlediğimdendir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın. İlla cinselliğe kayan bir konu olmak zorunda değil ki. yalnız kalmış uyumadan önce konuşmak istemiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Gece üç ne hiç mi kişisel alana saygı yok. Geç saatte atılan hiçbir gereksiz mesaja cevap vermek zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yıluyudun mu mesajından nerelere çekmişsin ya. uyuyamamıştır sıkılmıştır seninle konuşmak istemiştir yazmıştır
00 Yorumla
+1 yılCem Yılmaz geldi aklıma uyudun mu ben uyumadım da 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Olmaz genelde konuşmanın sonu başka yerlere gider bence.
00 Yorumla
+1 yılKızlarda uyudun mu diye mesaj atıyor. Burdan ne anlam çıkaralım yani?
00 Yorumla
+1 yılYahu biz manita bulamıyoruz bulupta bunamayın yeter be
00 Yorumla
+1 yılOlmaz kuzum cinsellik istiyorsan olur ama diğer türlüsü olmaz
00 YorumlaHayır cevabi verdikden sonra ustunde nee var diyen erkekden olmaz jsjsjsjsk
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum bi erkek cinsellik düşünüyor diye o erkekten olmuyor denilemez ne de olsa
00 Yorumla
+1 yılGece üçte ülke siyasetini konuşcak hali yok kesin bir iş var :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılSıradan muhabbet de etmek istemiş olabilir ama diğer mezvu daha yüksek istimal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cekse bile senle çekmicekte ayseyle fatmaylami cekecek😂😂😂
00 YorumlaBende çok alırdım o kişiden mesajı 11 de gece atardı veya 10 buçuk gibi 12 1 gibi hep atardı ben sesini duyup uyanırdım biliyor musun ondan geldi diye güzel bir heyecan verici bir şeydi ama artık atmıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk denen kutsal şey, bu ergen çocukların elinde oyuncak olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılYa yine saçma faydasız kız sorusu uyundun mu içi kötü olan insanın her kelimeyi tehdit diye algılar senin gibilerin aşkı her zaman kısa sürer
00 Yorumla
+1 yılyani yazsın ne olmuş isterse günaydın yazsın sadece kendinizi bu tür basit şeylerle mutlu etmeyin sonra birden ilgi keserler ararsınız doğal davranıp karşılık beklemeden hareket etmek en iyisi
00 Yorumla6 şubatta meydana gelen depremden dolayı çok şeyler unuttum hatta 2 yıldır kullandığım telefonumun şifresini unuttum ve telefonumu sıfırladım bunun nedeni ne olabilir?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen belli olmaz biraz zaman geçsin konuyu oraya çekerse ondan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün konuyu oraya çekmemiş ama yarın veya başka bir gün çeker
00 Yorumla
+1 yılyahu Ramazan ayındayız yani o saatte mesaj atsa ne olur işte uyumadıysan konuşmak istiyor ne saçma saçma sorular😂
10 Yorumlakankm bir ERKEK uyudunmu? demez. ERKEK sevdiğine alnından öpüp Allah rahatlık versin hissiyatı verir.
00 Yorumla
+1 yılEn azından merak eden erkek. Saka maka ya allahim hayirlisini çıkarsın Ben umudu kestim. Siz kesmeyin
00 YorumlaGece 3 ten sonra mesaj atıyorsa bel altiyla düşünüyordur
00 YorumlaBence gece bir erkeğin mesaj atması hayra alamet değil, gündüzler çuvala mı girdi?
00 Yorumla
+1 yılkonuyu oraya çekmek isteyen öğlen 3 te de çeker
00 YorumlaOlurr balgibi olur mukemmel olur adam gibi olur
00 YorumlaOluru var Niye olmasın
00 Yorumla
+1 yılGece 3te ne alaka hzhzhzh
00 Yorumla
+1 yılOlur olur bal gibi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılDiğer flörtler uyuyunca sıra sana anca gelmiştir😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCanı sıkılıp yazmıştır belki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılUyudun mu yazmış. Ne olmuş yani!
01 Yorumla- +1 yıl
Ama zamanlama garip. Gece saat 3 e kadar kadar ayakta durmuyorsan
+1 yılÇekerdi gizli üye leyla😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılIçinden gelen sesi dinle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGece o saatte yazma nedeni neymiş peki?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdilik hayır galiba
00 YorumlaUyku tutmamış olamaz mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etmiştir seni
00 Yorumla
+1 yılparanoyak olmuşsun sen
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem