Cinsel Yaşam Gece uyudun mu diye mesaj atan erkeğin amacı nedir? Eceses Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bunun altındaki mana nedir ne amaçla yapıyosunuz erkekler Gece uyudun mu diye mesaj atan erkeğin amacı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. amacı sapıklıktır 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cem yılmaz abimiz güzel anlatmışhttps://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g&ab_channel=CemY%C4%B1lmaz 0 1 Yorumla Kratos07 1 yıl Yazanesi aşağıda bunun Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Belli yani seksek yapmak istiyor seks konuşmak istiyor Aslında Uyudun mu diye mesajı sana atmıyor aşağıdaki atılıyor 0 0 Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yokluktayım gel demek herhalde ya da seninle konuşmayı özledim 0 2 Yorumla Eceses 1 yıl Aramızda öyle bi iliski yok sadece arkadasım aslında Yorumla ceminc 1 yıl O zaman biraz azmış Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Birisi gece azgınlığı ile yazarBirisi de beş dakika daha fazla konuşabilmek için :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gece onu yöneten beyni değil başka yerleri gece gece o mesajı atması ondan😂😂 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Gece gece ne yapılır seni istiyordur.. 2 2 Yorumla Eceses 1 yıl Ama sadece arkadaşız.. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ne farkeder yavaştan yavaştan yaklaşıyor..Ateş ile barut hiç bir zaman yan yana durmaz.. Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 903 cevap paylaştı. Hadi hadi yeme bizi biliyorsun anlamını 😂 0 2 Yorumla Eceses 1 yıl Valla bilmiyorum söylesene (süpheli) Yorumla SkrErd37 1 yıl Emin misin son kararın mı cidden mi harbi mi gerçekten mi söyleyim mii fkdkdld Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hal hatır sormak için 0 2 Yorumla Eceses 1 yıl Bu saatte mi hahsjdjd Yorumla PijamalıWampirr 1 yıl Evett ne varki saatte bak bende sana bu saatte dostça yazıyorum tamamen arkadaşça Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Daha önce yakınlaşma oldu mu 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Tavla oynamak istiyordur. 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yüksek ihtimal cinsellik 0 0 Yorumla
Bir-Yaz-Esintisi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kesin paça çorbası içelim dicek 😂 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Doğru tahmin ediyorsun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Uyumadıysan pompa 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Can sıkıntısından 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik istiyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
amacı sapıklıktır
cem yılmaz abimiz güzel anlatmış
https://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g&ab_channel=CemY%C4%B1lmazYazanesi aşağıda bunun
Belli yani seksek yapmak istiyor seks konuşmak istiyor Aslında Uyudun mu diye mesajı sana atmıyor aşağıdaki atılıyor
Yokluktayım gel demek herhalde ya da seninle konuşmayı özledim
Aramızda öyle bi iliski yok sadece arkadasım aslında
O zaman biraz azmış
Birisi gece azgınlığı ile yazar
Birisi de beş dakika daha fazla konuşabilmek için :)
Gece onu yöneten beyni değil başka yerleri gece gece o mesajı atması ondan😂😂
Gece gece ne yapılır seni istiyordur..
Ama sadece arkadaşız..
Ne farkeder yavaştan yavaştan yaklaşıyor..
Ateş ile barut hiç bir zaman yan yana durmaz..
yazı işleri :)
yazıhanesi aşağıda onun :D
Hadi hadi yeme bizi biliyorsun anlamını 😂
Valla bilmiyorum söylesene (süpheli)
Emin misin son kararın mı cidden mi harbi mi gerçekten mi söyleyim mii fkdkdld
Hal hatır sormak için
Bu saatte mi hahsjdjd
Evett ne varki saatte bak bende sana bu saatte dostça yazıyorum tamamen arkadaşça
Uyuyup uyumadığını anlamak 😅
Kontrol etmek istiyor
Yanıyorum itfaiye yok manasında.
Konuşmak istiyordur. Bir tür ilk mesaj
Daha önce yakınlaşma oldu mu
Azıyorlar ondan
Tavla oynamak istiyordur.
Yüksek ihtimal cinsellik
Azgınlıktan yazılan mesaj hahahah
Ben uyumadim da
-cem yılmaz 😂
Kesin paça çorbası içelim dicek 😂