Hatasına göre değişir
Çok kötü ayrılmadıysak denerdim
Hayır şans vermem hiç bir şekilde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben birine "eski" sevgilim diyorsam dünyayı ayaklarıma serse yine olmaz. O yüzden iliskimi her zaman hemen bitirmeme taraftayim. Gurursuz görülsem bile çabalarım ama ayrilirsak da asla dönüşü olmaz.
Net asla.! Ben de 2. şans yoktur.
Hataya ve duygularıma bağlı.
Cevap
19Cevap
Tamamen hayata bağlı bir durum. Gönül ilişkilerinde tamamen kesip atan biri değilim. Özellikle karşılıklı şekilde hisler sürüyorsa asla yapılan hiçbir hata tek taraflı olmuyor. Birlikte batırıyorsunuz o gemiyi. Kurtarmak size kalıyor tamamen dibini boylamak ta öyle
Kimse ilk şansın değerini bilmez. Herkes ikinci şansın peşinde.
Yaptığı hataya göre değişse de yanlışı affedemem. Hata genelde sonuçlarını tahmin etmeden yapılıyor. Ama yanlış bile isteye yapılıyor.
Kimseye ikinci şans vermem. Hata hatadır yapmasa imiş. Benim kitabımda hata diye bir şey yoktur. Bilinçli yapmak diye bir şey var.
Hatası eğer o kadar da kötü bir şey değilse ikinci şansı veririm
Ama kötüyse asla vermem o insanı tanımam bile
Ufak tefek bir hataysa veririm, diğer türlü veremem kardeşimm
Hayır asla şans vermezdim.
Bir kere aklı başındayken yapılacabilecek büyük bir hataysa umrumda olmaz, affetmem ama ufak şeylerse konuşulup halledilebilir.
aldığı derse bağlı. dersini almamış ve bana geri döndüyse ölümü benim elimden ama hatasını anlamış dersini anlamışsa düşünülebilir
Cevabımı jokerin elindeki kırmızı kart gibi düşün. Öyle beyefendice gösteriyorum kartı ama ha yanlış anlaşılmasın🎳
Yaptığı hata bende birşeyleri bitirmediyse eğer ikinci şansı verirdim.. ama bitirdi ise imkansız
Hata yapmış ve eski olmuş. Bence artık şansı hak etmiyor bu duruma geldiyse.
Vermiyorum genelde bir kere soğumam yeterli neden tekrar başa saralım ki 😅
Büyük hataların telafisi olmaz. Küçük şeyler affedilebilir şansta verilir
Hayır asla vermem. O hatayı yapmadan önce düşünmeliydi.2. şansı hakedemez
Hatasına göre değişir.. 2 . Bir şans hakediyorsa olur
Bende 2 diye bir şey yok 1 şans veririm değerlendirmese iki miki yok yani vermem
Gönül mü eğlendiriyoruz karmaşık geldi bu soru bana
Evet verdim o da aynı hataları yapmaya devam etti, sonsuza kadar çıkmış oldu hayatımdan
Hatasına ve daha önce yapıp yapmadığına bağlı olarak değişir
Hataya göre değişir fakat benim için eski sıfatını kazanmışsa şans vermem biter.
En İyi Cevap