• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Enerjilerin yer değişmesi ilişkinin dengesini mi bozuyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
Kadınların daha maskülen, erkeklerin de daha feminen olması ilişkinin dengesini bozar mı?
Enerjilerin yer değişmesi ilişkinin dengesini mi bozuyor?
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, enerjiden kasıt vahşilikten veya erkeğe yüklenen ağır yüklerden ibaret değilse denge bozulmaz yani hatta çok da güzel gidebilir. Dengeli bir ilişki olur hatta. Bu çok derin bir konu yani bu kadar derine girmeyim ama dediğim gibi denge bozulmayıp aksine daha iyiye bile gidebilir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Alpagu16
    Alpagu16 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Maalesef günümüzde feminizmin etkisi ile beraber saçmalıklar çoğaldı. Erkeğin maskülenliği ezilmeye başlandı. Kadın ve erkek aslında tamamlayıcı unsur olması gerekirken bastırılan taraf olmaya başladı. Kadınların bazıları sorumluluk almak istemiyor ama güç bizde olsun istiyorlar bir kere doğa kanunlarına aykırı. Yöneten kimse saygı duymak zorunda, bence dünyanın en büyük yalanı (kanunlar haricinde) kadın erkek eşitliği denen safsata. Erkek dediğin evde huzur ister ilk önce tabii kadınında ihtiyaçlarını gidermek şartıyla.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında feminizmi ünlendiren kadınların geneli de toplum baskısını azaltmak için bu kadar ünlendirdi. Örneğin erkek adam ağlamaz ya da kadın gece gezemez gibi kalıpları yıkarak iki cinsiyeti de mutlu etmek üzerine kurulu. Ama tam tersi daha çok kaybeden taraf oluyoruz. Hani eşittik diyerek kızdan beter trip atan ve kelime oyunlarıyla dişil enerjimizi yok eden erkekler de çoğaldı, bir de “köle miyim ben? Kalksın kendi yapsın” diyerek kocasına kek yapmayı bile gereksiz gören kadınlar çoğaldı. Günümüzde insanlar sevgilisine yapılacak en ufacık jesti kölelik sayar oldu. Bu yüZden de kolay kolay kimse kendini aşka bırakamıyor. Duygularını törpüleyerek iliskiye baslayınca da sağlam olmuyor ve en ufacık kavga da ayrılık oluyor.

Yorumla
    • Alpagu16
      Alpagu16
      +1 yıl

Maalesef kocası için yemek hazırlamayı bile kölelik görenler var. Erkek adam ağlamaz ağlasa bile dağa taşa ağlar göstermez. Hiçbir kadın güçsüz erkeğin yanında bulunmaz. Mesela yasaya bakıyorum, kanun önünde kadının lehine bir çok şey var. Kadın gece gezemez denmesinin sebebi bizim gibi medeniyetten uzak ülkelerde geçerli. Ama kadınlar sosyal medya çıktığından beri erkeğin en zenginini en güçlüsünü arıyor. Hipergami işlenmiş beyinlerine sen ne kadar güçlü olsanda erkek olarak hep daha iyisini arıyorlar. Ee tabi erkeklerde öyle mi diyerek bu tipleri kullanıp atıyorlar maalesef, yıllar önce bir haberde sırf eşi fakir diye terketmiş, sonra eşi zenginleşiyor, kadının diğer zengin olan 2. kocası fakirleşiyor onu bırakıp ona dönmeye çalışıyordu. Ama adam dedi git kocana ve çocuğuna sahip çık dedi eşini istemedi. Şimdi bana söyle ben neden evlenmek isteyeyim? 😊 Bak belki bu dediğim sana cahilce gelecek ama benim kadınım gece gezemez neden mi? ona güvenmediğimden değil etraf sıkıntı ama kız arkadaşları ile birlikte bir yere gidebilir ama karşı cinsle samimi bir şekilde arkadaş olamaz. Ayrıca bazı femenler gelmiş bana tek eşliliği savunuyor, ben en güzel yıllarımı kendimi inşa etmekle geçirirken sen en güzel yıllarını bar köşelerinde onun bunun koynunda geçirirsen bana savunamazsın bir kere kendinle çelişirsin. Ama senin gibi kadınlar tek eşliliği sonuna kadar savunabilir. Düşüncelerini az çok gördüğüm için yazdım bunu

Yorumla
    • Alpagu16
      Alpagu16
      +1 yıl

Mesela yazmayı unutmuşum İstanbul sözleşmesi denen sözleşmeyi okumayanlar bana o sözleşmeyi savunuyor, resmen toplum ahlakını bozmak için yapılan sözleşmeydi. Bize Atatürk'ün verdiği medeni kanun yeterli bence tam uygulanırsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düsüncelerimi desteklemene sevindim ama sonda söylediğin rahatsız etti. Haklı ya da haksız olsun karşındaki, gene de aldatmamalısın onu. Gece gezmeye gelince de gece gezdiği için “aranıyor” diyenlere taş attım en çok. Ya da mesela ben senin evinde ölü bulunsam “orada ne işi varmış” diyenler olur ama ben seni, benim evimde öldürsem bunu diyen pek olmaz. Aslında feminizmi dişil ve eril enerjiyi öldürmeden desteklersek çok güzel bir şey. Düşünsene mesela zencisin diye kömür denmiyor ya da beyazsın diye vampir denmiyor. Ya da ateistsin diye taşlanmıyorsun ya da vejetaryensin diye linclenmiyorsun cünkü feminizm sana değer veriyor. Ama işte fazla abartarak düsünenler ve olayı carpıtanlar var. Bazı erkekler “esitsek sen döv hırsızı” mesela diyebiliyor. Kas gücümüz esit mi? Değil. Ya da ben kocama “bebegi sen yaptın ve ben doğurdum. Görev sırası sen de” diyerek ondan emzirmesini isteyebilir miyim? Bunlar hep hayır cevabına uygun sorular değil mi? Ama işte feminzmi desteklesek de desteklemesek de başaramıyor ve hep linç yiyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O sözlesmeyi okumadigim icin yorum yapmam dogru olmaz.

Yorumla
    • Alpagu16
      Alpagu16
      +1 yıl

Erkek bir kere ihanete uğradı mı benim gibi bir daha aldatmamaya meyilli olmuyor işte, ama ona rağmen kimseyi aldatmadım. Bazı kızlarda hareketleri ve tavırları ile erkeği tehlikenin içine sokuyorlar. Döv hırsızı mantığı çok saçma tabi kadından erkeğin yaptıklarını bekleyemezsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın da aldatılınca ya da kırılınca eskisi gibi sevip sayamıyor. Hatta kadınların geneli daha derin düsündüğü için ÇOĞU size göre daha cok kırılır. Aldatmaman güzel bir şey. Umarım birdaha yaşamazsın.

Yorumla
    • Alpagu16
      Alpagu16
      +1 yıl

Kadınlar duygusal olduğu için kırılır ama bana ihanet edene aynı şekilde karşılık veririm bunu dediğime de kızma benim için hayat artık kısasa kısas umarım bir daha yaşamam dediğin gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karşılık derken? Aldatanı aldatırım mı demek?

Yorumla
    • Alpagu16
      Alpagu16
      +1 yıl

Maalesef kızacaksın ama öyle

Yorumla
    • Alpagu16
      Alpagu16
      +1 yıl

Ama neden? Benim yaşadığım acıyı tatsın diye hissetsin ne olduğunu ama umarım olmaz sağlıklı ve güzel ilişkim olan bir dönemim olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım birdaha olmaz🙂 En azindan önüne geleni aldatmıyorsun. Bazı aldatılanlar öyle yapıyor.

Yorumla
    • Alpagu16
      Alpagu16
      +1 yıl

Umarım dediğim gibi herkesin gönlüne ve aklına göre birisi çıksın

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Evet bence ilişkinin dengesini bozuyor zaten günümüzde artık kadınlar erkek gibi kaba sert bakımsız olmaya başladı. erkeklerde daha nazik olmaya başladı. aslında bu nazik olmak kibarlık gibi değil daha kadınsı olmak gibi buda ilişki de dengeleri bozuyor her zaman bence. yani bu yüzden de bence herkesin bir ağırlığı olmalı ama nasıl seviyorlarsa da öyle olmalılar. zaten kişi eğlenceli ve komik olmayı kadınsı olmaya bağlamamalıdır.

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

Karşı taraftan beklentilerinizin ne olduğuna göre değişir bu, ilişkilerde her şeyden önce uyum önemlidir seviyosanız olduğu gibi kabul edersiniz ilerleyen günlerde sen neden böylesin değişmelisin deme hakkınız yoktur.. her iki tarafta birbirinden kişisel yapi olarak anlıyor ve kabul ediyorsa bence sorun olmaz...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

19

Cevap

• NxTcS
    NxTcS Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl

Karakter sahibi insanlar ise ilk günkü gibi temiz ve huzurlu gider , değişmez ve kimse de değiştiremez 🙏 Küçük detaylarda kaybolmak sözüm sana değil kesinlikle kendini yetişmiş sanan cahillerin işi hayat bildiği gibi gelsin iki 🤍❤️ bir bedende atıyorsa cumlenin sonuna geldik demektir 😁🤲🙏

1
    0 Yorumla
  • Carlosroberto
    Carlosroberto Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkilerde erkek , erkeklik görevini eksik yapar bayanda o eksiği tamamlamaya çalışırsa bunun sonucunda ilişkilerin dengesi otomatik olarak bozuluyo.

1
    6 Yorumla
    • Carlosroberto
      Carlosroberto
      +1 yıl

Erkeğin en hayırlısı, kadına en iyi davranandır." (bk. Buhâri, nikâh 43; Müslim, fedâil 68)

Yorumla
    • Carlosroberto
      Carlosroberto
      +1 yıl

Bu aşşağıdaki ayetleri hadisleri çarpıtan arkadaşa gelsin İslam'da onun dediği gibi bir şey yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@gizli_sığınak
      Umarım sen de bu düşünceye sahip olursun🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçek bir erkek, gücünü eşini ezmek için değil de eşini ezmeye çalışanı ezmek için kullanır 🙂

Yorumla
    • Carlosroberto
      Carlosroberto
      +1 yıl

Gelde anlat ama anlamazlar maalesef.

Yorumla
    • Carlosroberto
      Carlosroberto
      +1 yıl

Bunu dedim diye takipten çıkmış beni çıkarsan çık çokda umrumda.😄

Yorumla
  • Semih4500
    Semih4500 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Tencere kapak misali olur 😂

Nereden bilelim ilişki terapisti miyiz biz 😅😄 buradakilerin %90'ı feminen ve maskülen kelimelerinin anlamını dahi bilmiyorlardır.

Ama benim yorumum genelde zıt kutuplar bir birini çeker. Dengeli bir ilişki olur gibi 🤔

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Geçmiş dönem de ki gibi olmamalı şu an daha dengeli daha olumlu ilişkiler var eskiden kadından itaat beklenirdi hizmet beklenirdi evde oturması beklenirdi erkek ev işine elini sürmezdi şimdi kadın da çalışıyor erkek de ev işini yapıyor bu daha iyi bence

0
    0 Yorumla
  • LimOncuuu
    LimOncuuu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkiler her zaman aktif ve hareketlidir. Denge her zaman oynak 😅 ama bahsettiğin dengelerle sistemli oynanıyor maalesef hepsi bir planın parçası

0
    0 Yorumla
  • kahvelikalp
    kahvelikalp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Aklıma dominant teyze Gönül geldi. 😂 Tuna da ona göre daha feminendi evet. Yanii ilişkisinin dengesi bir noktada bozulur bence bu durumda.

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Dünyanın dengesini bile bozar

0
    0 Yorumla
  • isim_soyisim26
    isim_soyisim26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Bozmaz düşüncesindeyim ama maskulenlesme var bende hormon kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Mhmt488
    Mhmt488 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Dominent gönül ile Tuna geldi direk aklıma 🤣😂

0
    0 Yorumla
  • XxSertaçılıcalıxx
    XxSertaçılıcalıxx Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Denge öyle kolay bozulmaz 😀

0
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Tabiki bozar doğanın kanununa ters

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

farkında olunmasa bile bozuyor

0
    38 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadın itaatkar olmalı, ama itaat edilmeyecek kudrette olanla, ya da öyle gördüğüyle arkadaş ötesi ilişki kurmamalı. kadın her zaman kendisinden üstün erkek ister.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

güç olgunluk zeka... (zeki kadınların işi zor ) erkek sağlayıcıdır sağlamaktan keyif alır kadın ise sevilmekten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Itaatkar falan olmamalı. Eşler çok abartmadan birbirlerinin yaptığı şeylere elbette müdehale edebilir ama tasma takacak seviye de olmamalı. Hele ki "erkeğim yaparım ama kadın itaat edecek ve yapmayacak" diyen gitsin ormanda muz yesin 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

erkeğim yaparım sadakatsizlikle aşağı olmaktır. kadının itaat etmesi gerekir ve bu yüzden kadınların müslüman olmayan erkek ile evlenmesi yasaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kendine varlıklı yakışıklı kusursuz bir adam bulursan itaat etmek senin kanında olacaktır zoruna gitmesin bu kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ormanda muz yiyen adama parayla bile kadın yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadın doğuştan değerlidir erkek doğuşta 0 dır kendisine değer katmak için uğraşır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

erkek bakışa gülüşe tenine yaşına bakar (ki ters orantılıdır yaş büyüdükçe değer azalır )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevdiğim adamı üzmemek için uğraşırım zaten ama sırf parası var diye de secdeye duramam. Ne yani zengin olan ben olsam günde 5 defa bana tapmak için önümde mi eğilecek? Itaat ne demek yaa..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tapınma yanlızca allahadır erkek allahla ters düşerse kadının itiraz hakkı doğar bunu da açıkladım okumuyor musun gibi aptalca bir şey yazmak da istemiyorum ama yani... 👉👈🥱

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah, kafir olanlara, Nuh'un karısıyla ve Lut'un karısıyla örnek getirmededir; ikisi de, temiz kullarımızdan ikisinin nikah altındaydı, derken onlara karşı hainlikte bulundular da o iki temiz kul, hiçbir suretle onları kurtaramadı Allah'ın cezasından ve onlara girin denildi ateşe, girenlerle beraber (tahrim 10)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Itaati günümüzdeki erkekler kadını ezme amacıyla kullanıyor. Kadını el üstünde tutmalısın. Örneğin kadını ağlatarak uyuttuğunda melekler sabaha kadar sana lanet okur. Bunu da ben mi öğreteyim sana? Ya da mesela eşinle küstüğünde o alttan alıp da barısmaya geldiğinde sen ona kabalık yapıp durursan bu da sana günah. Kadının minnoş olması gereken yerler vardır ama erkek de yerini bilecek. Örneğin dinde 4 kadın almanın bile sorumlulukları çok. Masaya meze amaçlı çeşit olsun diye alamıyorsun. Özetle; Dinimiz kadını, kocasına paspas yapmayı emretmiyor. Daha fazla tartismak istemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hz muhammed sav eşlerinin hepsi ona itaat eder ama hepsi el üstündedir bu itaat meselesi mutfak robotu gibi bir şey değil teslimiyet mi diyeyim anlamadım çok yanlış anlıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yerini bilmeyen erkekle işin yok aşağılıktır sana üstünlük koşulunu belirttim ütopik olduğunu düşünüyorsun ben de öyle düşünüyorum o yüzden yalnız ölücem gibi duruyor şu hayatta eşimden daha değerli hiçbir şey yoktur ve ben eşimdem itaat beklerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nezaketten bahsediyorsan erkek de nazik olmalıdır ve bu durumda erkek de kadına itaat etmiş oluyor. Erkek nasıl evi geçindirdiğinde cüzdan olmuyorsa, kadın nazik olduğunda da itaat denmemeli. Bu onu köle gibi yapar. Elbette yerine göre eşimin sözünü dinlerim ama o da dinleyecek. Ben erkeğim, sus falan diyemez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

inşallah seve seve kölesi olacağın bir adam bulur bir ömür huzurlu yaşarsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ibadetin bile fazlası zarar. fazlasının zararı olmayan tek şey imandır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

lan yanlış yere yazdım son suçoruya yanıttı kitap sorusu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben niye köle oluyormuşum? Köleliği güzel buluyorsan sen köle ol karına? Bu kadar kadın düşmanı olduğunu bilmiyordum. Sevdiğim bir üyeydin. Hayal kırıklığısın..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

seve seve gibi çok ciddi ve önemli bir ön koşul koydum beni üzüyorsun sevmeyecceğin bir şey dilemedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadınım için SEVE SEVE canımı veririm iftira atmayalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

E sen niye seve seve köle olmuyorsun karına?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

E sen de köle ol o zaman. Can vermek ayrı bir şey.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bana köle olsun ki ben de ona köle olayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman niye kadın diye belirttin başta? İki taraf da köle olsun dememiştin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadınınki daha makbul daha üstün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen benim sorularıma da görüslerime de gelme olur mu? Konusmana tahammül edemiyorum. Kadın daha cok alttan alsin, kadin daha cok köle olsun diyen ÇÖP fikirli birini dinlemek istemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadın köle olmadan erkek köle olurasa işte tam da bunca insanın sorunun altında attıkları görüş oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzaklas

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

harbi içerledim ayıp ettin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayıbı sen ediyorsun. Git şuradan yoksa kalbini kıracağım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kırdın zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen de kadını basitleştirdin. Aslanın eşi de aslandır. Aslan erkek kadınını altta görmez. Centilmen olmayan erkeklere tahammül edemiyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kılsız Kadınlar Kocalarını Köle Yaparlar ve Köle Karısı Olurlar. Akıllı Kadınlar ise Kocalarını Kral Yaparlar ve Kraliçe Olurlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

akılsız*

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Akıllı erkekler centilmen olurlar ve karılarına “bana itaat et” demezler. Akılsız erkekler de kendilerine köle ararlar ve bahaneleri de kadınlara daha çok yakışmasıdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben de zaten itaat et kadınn demem bu sadece cinsellikte rp için yaşanabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsellikte bile köle yapmaz bir erkek sevdiği kadını. boş ver, uzaklaş sen.

Yorumla
  • POFIDIKSASMRWORLD
    POFIDIKSASMRWORLD Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Bozar bence 🧸😇

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cevabını hepimiz biliyoruz. Bozar tabiisi.

0
    0 Yorumla
  • DallasVegas
    DallasVegas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 91%
    +1 yıl

Kesinlikle bozar

0
    0 Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Bozar

0
    0 Yorumla
  • Ates4870
    Ates4870 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Olabilir

0
    0 Yorumla
  • madina1
    madina1 Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Evet bozulur.

0
    1 Yorumla
    • Carlosroberto
      Carlosroberto
      +1 yıl

Haklısın madina👏

Yorumla
  • I_am_a_MaterialGirl
    I_am_a_MaterialGirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Evet hayatın da dengesinin bozar.

0
    0 Yorumla
  • KurtlarlaKoşmak
    KurtlarlaKoşmak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Evet bozuyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bozar

0
    0 Yorumla
  • Ruhsuz27
    Ruhsuz27 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

% 100 dağılıyor

0
    0 Yorumla
  • murraatttt
    murraatttt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Bozulur

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Enerjilerin yer değişmesi ilişkinin dengesini mi bozuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Enerji Değişim Dönüşüm? 5 cevap verildi
Dişil enerji evliliği nasıl etkiler? 7 cevap verildi
ERKEKTE ERİL ENERJİ DÜŞÜKLÜĞÜ? 6 cevap verildi
Eril ve dişil enerji nasıl dengelenir? 3 cevap verildi
Enerya enerji halka arz? 8 cevap verildi
Evrensel enerji bizi etkiler mi? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨