Sevgilim bana ev kiraladı, kendi oturduğu ev var ama yanlış anlarım diye yaptı bunu ona nasıl teşekkür etmeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılDisarda cok romanatik sakin bir restorana rezervasyon yaptir sik bir elbise giy ve birlikte yemek yiyin sonra gezilcek guzl yerler varsa gezinn. Vermek falan aklindan geciosa bence ilk etapta yatma yani hani o sen bana ev aldin al bende sana kendimi veriom fln. Cok sik romantik ortamda yemek bence cok guzel olur :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sakın sana ev tuttu diye seni kullanmasına harcamasına izin verme de nasıl teşekkür edersin et ! insanlar iğrenç gerçekten umarım kötü bir durumla karşılaşmazsın kardeşim !
45 Yorumla- +1 yıl
Arkadasım cinsellik ihtiyac değildir demişsin de cinsellik te bir ihtiyactır. Biraz daha arastırma yapmalısın bu konuda.
Cinsellik sadece biyolojik bir ihtiyaç değildir. Duygusal ve zihinsel tatmin için de gereklidir.
Bugüne kadar yüzde 76'sı erkek yüzde 24'ü kadın 1580 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre, Türkiye’de erkeklerin % 70’i cinselliğin çok önemli olduğu konusunda hemfikir. Hatta bu rakam son çalışmalarda % 90’a kadar çıkıyor.
ASAD’ın son araştırmasına göre erkeklerin % 93’ü ile kadınların % 81’i ilişkilerde cinselliğin çok önemli olduğunu düşüyor.
Cinselliğin hayat kalitesi üzerine çok büyük bir etkisi var.
Güzel ve içten bir teşekkür yeterli.
Seni eve atmak yerine saygısını, sevgisini gösteriyorsa bu şekilde, sanırım en güzeli ona içinden geldiği gibi sevgini ve değer verdiğini göstermek en büyük hediye olacaktır bayan.
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg70 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar ucuza gitme, araba ve yatta iste.
525 Yorumla- +1 yıl
hahah şerefsiz ya :D
- +1 yıl
ucuz değil ki ya bir eve ben de veririm :D:D
- +1 yıl
vay anasını artıladım. adam doğru demiş bunu düşün bak mutlaka soran.
- +1 yıl
Ahahaha kahkaha attım :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
157Cevap
Haksızlık etmek istemem ama, sevgilin ya çok tipsiz ya ağır abazan. İnsanlar kendilerine ve ailelerine ev tutarken maddi olarak bunalıma giriyorlar, sevgiliye ev tutmak çok acayip bir şey.
Ha bir de sevgilin evli olabilir haberin yoktur, ya da evli değildir ama amaçları farklıdır. Çünkü bu tip sevgili için tutulan eve garsoniyer denir.
Mesela zengin bir iş adamı evli, ama başka kadınla ilişkisi var, o ilişkisini kimseye yakalanmadan halletmek için alakasız bir yerde genelde 1+1 studyo daire tutar ya da 2+1 genelde site de olur bu tip evler. Kadın orada hayatını geçirir, adamda arada bir gider seks yapar.
Bence ya çok safsın, ya da dalga geçiyor olmalısın
ya erkek arkadaşında eksiklikler var ya da seninle dalga geçiyor.
Büyük konuşmayım ama Adriana Lima gibi hatun gelse ev tutmam.36 Yorumla- +1 yıl
cevabınıza atladım için özür dilerim peki çok aşıksanız yinede tutmazmısınız ev?
- +1 yıl
Hayır tutmam tabi ki, neden tutayım? evi yok mu kızın?
Ayrıca bir kız içinde hakaret gibi bir şey bu.
Sanki kız kendi başına geçinemiyorda, bir erkeğin kendisine ev tutmasına muhtaçmış gibi...
Kimsenin hayatına müdehale etmem, benim kıza aşık olmam yeterli değil ayrıca, kızında bana aşık olması lazım ki, aşık olan kız sevgilisine saçma sapan masraflar çıkarmaz.
Bu gün bir ev kirasına 1 aile geçiniyor, kıza ev tutucağıma, o parayla zeki ama ailesinin maddi durumu iyi olmayan başarılı olabilecek bir çocuğun eğitim masraflarını karşılarım.
Kız arkadaşa ev tutmak nasıl bir şımarıklıktır...
Soran+1 yılBikere hiçbir eksiği yok sevgilimin, seviyorum ama beni kendi oturduğu memlekete kendisi getirdi ve ev konusunu da kendisi açtı, ben onun için geldim ama yanında kalamazdım herkes yanlış anlıycaktı bunu sorun ederken bir anda kiralamaktan bahsetti çok sevindim ben de.. Sırf kendi yaşadığı memlekette yaşayayım ve kimseye muhtaç olmayayım diye tuttu eksiklikle ne alakası var bunun anlamıyorum ki seviyor beni ben de onu seviyorum sevmese 3 4 senesini harcamazdı bana dimi?
Soran+1 yılmalatya
- +1 yıl
Teşekkür ederim dostum güzel örnek vermişsin tecrübe edicem.
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılEv hediyesi olarak çift kişilik yatak ta aldımı :D www.modayenimoda.com/.../...tak-modeli-550x378.jpg
10 Yorumla
+1 yılEvi tuttuysa bir anahtarda ondadır bence bu sorunun cevabını bildiğin halde soruyosun
183 Yorumla- +1 yıl
Kız değilim ben maviler erkep pembeler kız 4 olmuşsun hala neyin ne olduğunu bilmiyosun -_-
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevdiği bir yemeği yap, güzel bir sofra hazırla. Fazlasıyla güzel bir teşekkür olur.
*iç ses* Onun için bir şeyler yaptığını bilmeli.20 YorumlaAmca Baba yarısıdır bir evin LAfı mı olur =)
galeri2.uludagsozluk.com/324/nuri-alco_413063.jpg61 YorumlaNeden herkes önyargılı yorum yapmış? Güzel bir geleceğiniz olur umarım. Kek börek yapıp verebilirsin. Evde tek kalmanız uygun değil, ev dışında buluşmanız ümidiyle.
20 Yorumla
+1 yılBir hediye alabilirsin, sonuçta onunki kadar büyük bir hediye alamazsın şimdilik.
Bir saat al mesela, akşama yemek hazırla birlikte yiyin ve film izleyin.
Adamın niyeti bozuk olsa kendi evine çağırırdı seni zaten diye düşünüyorum.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. zengin çocuğuysa etmene gerek yok parayla herseyi yapabilceklerini düşünürler ama calısan emekci birisiysen bir candan sarılma bir yanaktan öpüş dünyaları ona verebilir...
11 Yorumla
Soran+1 yılzengin değil kendisi de kirada oturuyo
o elbet sana gelecek yatıya o zaman edersın teşekkür :D
9310 Yorumla- +1 yıl
++1
- +1 yıl
Romeoooo yaptın yine yapıcagını :DFGHJ
- +1 yıl
Çok iyi ya :D Çok fenasın moruk :D
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam asla kabul etmezdim. Calisir kendim tutardim. Zaten tek kisisin 1+0 bir ev bile yeterdi idare ederdi en azindan ama kolayiniza geliyo boyle olmasi
00 Yorumla Sevgilin sana ev tutmamış günü birlik evlerden gına gelmiş oda aylık kiralamış :)))
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünlük ev kiralamaktan daha ucuza gelmiştir sana ev tutmak. . Teşekkür ederim ev tuttuğun için askim dersin ama önemli olan senin ne tuttuğun
72 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir sofra hazırla özel bir gece olsun güzel romantik bir film al beraber izleyin sarılarak uyuyun güzel romantik ve sade bir teşekkür
00 YorumlaGece koynundayken teşekkur edersin ama yatağin gicirtisini kontrol et yoksa komşular polis çagirir :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılaman ne sapıksınız ya
Soran+1 yılkesinlikle fake değil
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılvay be ballı sevgili bulmuşsun:)))
şimdi sitedeki kadınların çoğu kıskanacak seni:D01 Yorumla
Soran+1 yılDimi:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendin niye tutmadın onun tutmasına izin verdin?
01 Yorumla
Soran+1 yılkendisi çağırdı beni oraya kmseyi tanımıyorm ondan tuttu o
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMetresi ilan etmiş resmen :d ev tuttu vs saniyor :D
14 Yorumla
Soran+1 yılgit bee
- +1 yıl
Nesini git, dost aci söyler.
Arkadaşlarina söyleme çevrene vs valla millet dötüyle güler sana kıza bak metres hayati yaşıyor sevgilim bana ev tuttu diye birde sevindiyor derler :D
Soran+1 yılkes yaa tanımıon etmion boş boş yazmaa
- +1 yıl
Eleştiriye tahamülün yksa ne diye soruyorsun o zaman. ben fikrimi söylüyorum sana!
+1 yılsana ev kiraladıysa zaten tesekkürünü çoktan almıstır :) biraz sen oturursun kirada birazda baskası :) al gülüm ver gülüm dünyası :)
00 Yorumladoğalgaz su elektrik aidat nolcak onları da ödiyecek mi. p
02 Yorumla
Soran+1 yılblmem
+1 yılyanlış anlarsın diye ev tuttuysa ödüllendir derim ben. direk kendi evine çağırsaydı verme derdim de adam gitmiş ev tutmuş l*n ver gitsin anasını satayım sonrada oda taşın boşuna kira şey olmasın.
00 YorumlaTeşekküre gerek yok bence ona sürekli teşekkür etmişinki tutmuş :)
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgili sevgiliye ev tutar ileriye dönük fantazileri vardır.. Sen kendini birine borçlu hissedeceksin ve bazı şeyler için gardını düşüreceksin.. Geleceği görmemek imkansız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılO evi senle daha iyi ilişkiye girebilmek için tutmuş görünüş onu gösteriyor. Evi senin üstüne yapmamış bak. Evi kiralamış. Yani senden sıkılınca emeline ulaşınca evin kirasını ödemez sende çıkmak zorunda kalırsın. Verdiğinle kalırsın.
00 Yorumla Hahahah yatiyaa cagr o anlar :)) al sana tesekkur de ver :))
30 Yorumla
+1 yılGarsoniyer deniyor ona, e artık bol bol yatıya gelir sende iyi bir efor harcarsın. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgelsin ben almadan biraz zor gelir
- +1 yıl
Ooo adam babasının hayrına mı ev kiraladı sana?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil olsa ev tuttu diye vereceksin. Madem vercen niye ev tutturdun be adama masraf yaptirdin yazik masraf yapmasaydi bari yanlis anlarim diyeymis aklini kullan daha fazla yanlis anla diğer kizlarla denk gelme diye ayri tutmuş bu sana
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kız yok hayatında komşularına kadar tanıyorum onu
İllaki söyleyelim istiyosun dimi sanki ne cevap geleceğini bilmiyosun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Eee araba da aldimi almadiysa olmaz bak ucuza kapatmis konuyu ayip ayip senin bir araba kadar hormetin yok mu
00 Yorumla
+1 yılakşama güzel bir sofra hazırla. yeni evde romantik dakikalar ve sonrasında sıcak saatler...
00 Yorumla
+1 yılZaten sen ver diye tutmuş o evi. Evli mi sevgilin? Vererek TSK edebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Metres misin bu arada sen sevgilisi ev tutan kız?
+1 yılkadınlık gururu?
neyse ya nasıl biliyorsan öyle yap.00 Yorumla
+1 yılLafın kısası en doğru cevap o isteyecek sende paşa paşa vereceksin
20 Yorumlagizliden sorduguna gore bunun dogru olmadigini sende bilihorsun asdfgsdgddgds
31 Yorumla- +1 yıl
Cesareti yoktur
Ayrı bir evde değil, yanında kalmak istediğini söyleyerek tabii ki :D
11 YorumlaBence sen kabul ederek tesekkur etmissin o da yarin sana eder takma kafana
10 Yorumla
+1 yılSevgilin komsularindan cekiniyo heraldeki baska bir yerde ev tutmuş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yanlış anlamıyım diye başka yerde tuttu
- +1 yıl
Ben sevgilinin sana ev tutmasini yanlış anladim. Kusura bakma durumunu yasantini aile durumunu bilmiyorum. Evlenin tek bir evde mutlu yasayin niye böyle yapmiyorsunuz su anda?
a m k bütün tv gençlik dizilerini yasaklıycaksın bu ülkede, kızlar zaten cahil zaten özenti, hepten olyolar böyle salak ondan sonra
02 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=JpGtQiEXRhc
... bu armağan et
00 Yorumla Akşam yemeğe çağır, midesi bayram etsin. Sonra da sevişin.
20 YorumlaSevgilin ne amac ile tuttu evi ben onu anlayamadim daha
00 YorumlaAkşam eve yemeğe çağır evin konforunu hissetmesi için birkaç gün sende kalsın :D
00 YorumlaO sana ev tutmuş sen de onunkini tut, karşılığını vermiş olursun :-)
20 YorumlaHemen taşın kaçırma. SGK, maaş ve aylık akbilde bağlasın sana.
10 Yorumla''Bana ev kiraladığın için sana teşekkür ederim'' diyerek edebilirsin, bunudamı biz söyleyelim..
00 Yorumlao sana yakında Rica ederim dicek :D çooook yakında :D
02 Yorumla
Soran+1 yılneden desin durup dururken
2 qün ewinde kalsın ve koynunda yatır :) zaten ondan tutmustur emin ol :)
13 Yorumla
Soran+1 yılsadece yatacaksa tabi olr:)
Soran+1 yıl:)))
İtalya da çok güzel bir eyalet vardır bilmem bilirmisin VERONA :D
00 Yorumla
+1 yılSenin tutabileceğin ve onu mutlu edecek birşey biliyorum ;-)
00 YorumlaTeşekkürü yatakta verirsen zamanla soğur ve kirayı ödeyemiyorum kendine kalacak yer bul der.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılev değil sanırım o garsoniyer diyorlar galiba, zaten ev tutacak duruma geldiyseniz çoktan sende birseylerden feragat etmişsindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır birşey yapmadık
+1 yılMuhtemelen defalarca tesekkur etmek zorunda kalacaksin ama sonuc olarak sende bunu iatedigin icin sikinti yok
20 Yorumla
+1 yılSordugun soruya bak kiraladigi evde bir kere ver oda mutlu olsun
00 YorumlaFazla dusunme sonunda bir sekilde edeceksin tesekkurunu
00 Yorumlao çocuk bence yanlış anlama diye değil adama helal olsun cin gibi seni böyle düşündürüp güvenini sağlayıp sonrasını boşver :D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen zaten metres olarak ona teşekkürlerini iletip şükranlarını sunuyorsun ya , daha ne yapasın?
00 Yorumla
+1 yılSenin gururunu kırmamak için güzel birşey yapmış bu arada onu tebrik ediyorum. Ona küçük bir hediye bile alman onu mutlu edecektir.
00 YorumlaAkilli gecinen safsin bacim ev kiralattim keyfime bakarim diyonda o senin tadina bakcak haberin yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeden nasıl yapıcak onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılO evde seni çoook şaaapar boşa tıtmadı o evi ilkkez sanada tutmadı o evi
06 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama anhtar bende ben istemeden napacak bana
Cevap sahibi+1 yılYedek anahtar var akıllı ol satar seni
Soran+1 yılyoo anhtr üstndeyken açsn bakalm aaçablyosa:)
Cevap sahibi+1 yılValla çok güveniyorsun bence sana ev tutmasındaki sebeb nedir acaba
Soran+1 yılseviyo ortada kalmıyım diye tuttu tbiki
Cevap sahibi+1 yılTamam neyse beni pek ırgalamaz umarım senin düşündüğün gibi olur
+1 yılbir aksam cagir yemek hazirla iki kadeh de sarap koy icin sevisin... :)))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUcuza gitmişsin tatlım evi alsaydi hakederdi hediyeyi !
02 Yorumla- +1 yıl
Kirasi 1000 liradir gunlugude 33 liraya gelir:)
- Devamını Gör (144)
Devamını Gör(189)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem