Öncelikle iyi bayramlar. 4 gündür çok kötü hastaydım ve benden hoşlanan yakın erkek arkadaşım bana baktı. İlk günü kahve içmeye evime gelmişti ama beni kötü görünce yanımda kalmak istedi. Ben çok istemesemde evine git desem de çok ısrar ettiği için tamam kal dedim. O günün gecesi ateşim 39,5 çıkmış. Soğuk duş aldırmış üstümü değiştirmiş sonrasında her saat başı ateşimi kontrol ediyordu. Çorbalar yemekler yaptı. Kısacası annem gibi ilgilendi. Nasıl teşekkür edebilirim? 2 gündür saat başı ateşimi ölçüyor rahat bir uyku bile uyuyamadı. Şu an daha iyiyim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
elleri cennet görsün
op başına koy
hoşlanan erkek arkadaşım derken gaymisiniz
Ben değilim o öyle
duşa falan soktu diyorsun bir şey olmadımı o sırada
bide senden hoşlanıyorsa niye arana mesafe koymuyorsunki eğer aktif gay ise sıkıntı olmasın
Kanka canım mısın mk ne olabilir hastayım. Böyle şeylerde öyle şeyler düşünecek birisi bile değil...
Kanka ne olursa olsun yakın arkadaşım
canım mısın değil derken ne demek istiyorsun anlamadım
Tamam
peki niye m a l diyorsun
Banyo olayına sinirlendim
kusura bakma ben sadece sordum yani gay birinden ben olsaydım şüphelenirdim
He yok kankam biz şey gibiyiz yani çok çok yakın arkadşaız ama aramızda bir şey yaşanması imkansız.
o zaman tamam sen benden hoşlanıyor dediğin için dedim
Tamam kankam kusura bakma biraz sert çıkıştım
benim anlamadığım şu yakın arkadaşız diyorsun ama senden hoşlandığını biliyorsun nasıl yani
Açıldı bana
nasıl açıldı ve sonrasında ne oldu özel değilse anlatabilirmisin
Uzun yani
yok özele gelmek istemiyorum üstü kapalıda anlat istersen
Ya anlatırım ama çok uzun bir sürü olay filan
anlat sıkıntı yok
Ya yakın arkadaştık ama ben de ona karşo gariptim. Ben normalde homofobik birisiym ama ona karşı bir şey diyemiyordum. Onunlayken çok eğleniyordum filan. Sonrasında bana benden hoşlandığını söyledi. Başta ark bitirecektim ama bitiremedim. Çünkü yapamadım yani. Hislerim yok ama onun yakındayken kendimi iyi hissediyordum. Etütte çok erkek vardı hepsiyle de yakındım ama ona karşı daha yakındım. Bazen zorba oluyordum ona karşı ama gene de bana katlanıyordu. Çocuğun beni saf sevgisi ile hoşlandığından emindim. Aramızda öpüşme vb bir şey yaşanmadı zaten istemem böyle bir şey heteroyum ben ama garip bir ilişkimiz var onunla. Kopamıyoruz.
bu hoşlanmak değil bence yakın arkadaşlıktan öte dostluk senin açından ama arkadaşının açısından nasıl acaba seni ne yönden seviyor acaba
Benden deli gibi hoşlanıyor. Aşk ve sevgi arası
aşk ve sevgi derken
Kanka nasıl bir kız erkekten hoşlanıyorsa onun da bana karşı duygulsrı var
aşk ve sevgi derken kusura bakma yanlış anlama cinsel anlamda bir şey hissediyormudur acaba
Hissediyor bana önceden teklif etti ama ben istemedim
nasıl teklif etti
Alkollüydük oral yapmak istedi ama ben istemedim.
benim anladığım şu sen onu dost olarak görüyorsun ama o seni cinsel anlamda olarak görüyor bu senin için sorun değilmi
Kanka hoşlandığın kişi ile ister istemez cinsel şeyler istersin. O da hoşlandığı için ister ama ben istemediğim için kararlarıma ve isteklerime saygı duyuyor
ama yinede onun sana olan sevgisi normal arkadaşlık değil ilişkiden dolayı değilmi
Yani arkadaşız yakınız sarılıyorum, öpüyorum el kol hareketleri yapıyorum ama bazen ister istemez ben çok ileriye gidersem o beni uyarıyor mert yapma kendimi kötü hissediyorum falan diye. Yani
O da benim ona jarşı hislerim olmadığını bildiği için ileriye gidersem rahatsız oluyor.
ileriye gitmekten kastettiğin ne ki
Ya öyle düşün iki hetero çok yakın arkadaş bazen sevgili gibi el kol şakası yapar ya insanlar baEn hatta gizli geyler filan der. Onun gibi düşün.
tamam nasıl ileri gidiyorsun ne yapıpta gidiyorsun
Çok yakın davranınca
tamam onu anladım ne yapıyorsun yani onu merak ettim
Belden sarılma yanaktan öpme filan. Kanka dışarıdan bakınca sevgili gibiyiz sadece benim ona hissim yok
tamam bunlar yakın arkadaşlar arasında arada sırada olur
He işte bunlar
peki yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum sadece merak ettim sorabilirmiyim
Sor
birbirinizin şeyini gördünüzmü veya yan yana çıplak şekilde duruyormusunuz
Gördük knk
peki o sırada bir şey oldumu (merak ettiğim için soruyorum kusura bakma lütfen eğer rahatsız ediyorsam söyleyebilirsin)
Olmadı. Yazın bodrumda 2 ay beraber kaldık özel filan yoktu. Birimiz banyodayken diğerimiz tuvalti filan kullanabiliyordu ya da birisi tuvaltteyken girebiliyorduk
Bizim aramızda hep şu anlayış var onun eşyası benim benim eşyam onun gibi
peki neyse soruda yazdığın şeylere geliyim arkadaşın seninle çok iyi ilgilenmiş kusura bakma sakın yanlış anlama senin için söylemiyorum bunu başka birisi başkasının vücutunu ellemekten iğrenir ama arkadaşın seni duşa sokmuş kıyafetlerini değiştirmiş çok iyi ilgilenmiş senle
Evett yani o iğrenmez ama işte çok yakın ark olduğumuz için. Aynı şey ona olaa ben de yaparkm? Sen arkadaşına yapmaz mısın
bilmiyorum yani erkek arkadaşımın vücutunu elleyip duş aldırmaktan iğrenirdim örnek olarak koltuk altına ve genital bölgesine elim deyicek iğrenirdim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!