Ben şu ana kadar hayatıma giren bütün kızları aldattım inanılmaz zevk ve haz veriyor o yakalanma korkusu ve buna rağmen gizli gizli kurbanınızın arkasından iş çevirmek off bayılıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öbür tarafta hesap vereceksiniz hakkına giriyorsunuz insanların duygularıyla oynuyorsunuz
Zevk alıyorum tatlım cehennemde yanarsam da yanarım sanane
Hayır kaçırdığın şeyin önemine bağlı bir durum aldattığından daha önemlimiydi benim degil
İyice mala bağlamışsin
Kadınlar kafa beyin bırakmadı bende onların nasıl erkek sevdiğini anlamak zor oldu ama ağzı laf yapan çapkın kardeşim erkek istiyorlar bunu çözdüm. Aşık olan kadını kullanmak basit bir iş
Erkek işini bilsin yeter ki birde siz aşık olun olaylar kolayca hallediliyor zaten sjsjjs
Kardeşim ne lan xyavşak demiştim
Onlar da seni aldatıyordur. Bu da zevk veriyor mu?
Umrumda mı sence onların ne yaptıkları?
Aşık rolü yapıp çoğuyla seks yaptıktan sonra kapıyı gösterdim
Sebep? F*ckbuddy olmak isteyen kızlar da var. Tek derdin seks ise onlarla yapsaydın. Niye kalp kırdın?
Beni bu hale getiren kızlar yüzünden kalp kırdım
Evet istesem fbuddy veya eskortlarla da yapabilirdim veya clublara giderdim ama ben özellikle sevgili olarak bir kızın canını acıtmak istedim canım öyle istedi
Seni kıranları kırmak yerine masumların canını yakarak güçlendim sanıyorsun ama karmasıyla biri de seni üzecektir.
Kızlar da aşık olunca nefislerine hakim olsunlar vermesinler o zaman. Sizin duygusal zaafınız olduğunuzu bilmiyoruz mu sandınız
Cinsellik nasıl bizim zaafımızsa duygu aşk sevgi de sizin zaafınız
Boş yapma. Erkekler de sevip üzülebiliyor. O kizlarin ahını aldıktan sonra bir kız da seni kendine bağlayıp da orta da bırakmaz mı sanıyorsun? Neyse, yaşayıp gorunce beni hatirla
Niye seni de mi yoksa kullanıp attılar sjsjsj
Hedef şaşırtman gerçeği değiştirmeyecek
Kızım sizde beyninizi kullanın kendinizi kullandırtmayın siz beyinsizseniz bizim ne suçumuz var beyinsiz insanı herkes kullanır
Asıl sen beynini kullan ki tek derdin seks ise f. ckbuddy ile olmasını akıl et. Kızlar ne bilsin? Her erkek ona kullanma amacıyla yaklaşmaz. Sevgilisine cidden aşık olup da seks yapsa da evlenen erkekler var. Her erkek senin gibi olsa zaten güvenmezler
Seks yapmayın madem kullanılmak istemiyorsanız evlenmeden
Ne alaka? Evlendikten sonra değişen erkekler de var. Bunun önünü bakire kalarak kapatamayız. Siz adam olun.
Sen zaten büyük ihtimal bakire değilsin
Konu ben değilim. Haksız çıkınca sürekli ergen gibi lafı bana çekeceksen hiç tartışmayalım. Kul hakkı almakla ilgilen sen hadi iyi günler.
@playboyberkay bir gün gelir biri de senin duygularınla oynar, ondan sonra görürüm seni yavrucum, daha bir kızla nasıl konuşulacağını bile bilmiyorsun 😒😒😒🧠🧠🧠👎👎👎
Püü şerefsizler
Öyledirim evet maşallah bana
zavallılık
Yok kanka zevk meselesi
hastalık
Bence değil
tedavi olunuz
Sen sadık kal da gör bak kızlar sana ne yapıyor
evleneceğim kadını seveceğim yalnız..
Dostum maalesef çok üzüleceksiniz ilerde beni hatırla üzüldüğünde
kaliteli bir üzülüş, aciz bir zevkten daha iyidir
Üzülmek istiyorsan bu kafayla devam et dostum hayatına o zaman iyi günler
Erkek adam üzülmez üzer
Çok mu feminensin
Maskülenizmin esaslarından biri de kadına değer vermektir onu ezmek değil.
Zayıflara hükmetmek değil, zayıfları güçlendirmektir erkeklik
Maskülen erkek kadına sert davranır beta feminenler ise hanımcı olur değer verir ve kadında sıkılır başka adamlara gider haberin olsun
Kadına sert davranmak erkeklik değildir.
Kadına değer vermek hanımcılık ise ne mutlu bana. Kadın güzelliğin, estetiğin ve narinliğin vücüd bulmuş halidir. Erkek ise o narinliği koruyacak gücün simgesidir.
Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır, diğerleri kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin görelilik kuramına.
Devam et aga sen böyle çok şey kazanırsın aynen
kazanma derdinde değilim, hakikate göre davranıyım yeter
Tamam sen efendi masum hanımcı iyi çocuk olarak kal
iyi günler
Çok üzecek kızlar seni yazık sana iyi günler
üzülürsem döner yerim knk jhfejkfekjkjf
İyi halt ediyorusn
Aslında eskiden bende çok söverdim aldatanlara ama kızlar beni bozdu özeleştiri yapmak gerekirse
Şunu anlamanı isterim her kız aynı değil karakter meselesi
Her kız aynı değil laflarını karnımız tok her kız aynı değilse farkınızı göstermelisiniz gerçi bu saatten sonra benim için fark etmez karşıma hangi kız çıkarsa çıksın aldatılmaya mahkumdur
Ne halin varsa gör ne diyeyim ama birgün seversen birini anlarsın senin şimdiye kadar olduğun kızlarla eğlendiğin çok belli bı kızı sevdiğinde görürüm seni😒
Sevmem üzülmek istemiyorum üzmek istiyorum sadece