Beş aylık evliyim arada kavgalarimiz oluyordu haberim olmadan bosanma davası açmış çok üzgünüm bu süreçte bı bayan olarak herkesi araya koydum barışalım konuşalım diye benimle ve ailemle iletişimi yok zaten de aracılarla da konuştuğu yok oysaki biz severek evlendik severek aldı beni ailem yarı yardımcı oldu her konuda ama iyilik bilmedi yuvam dagilmasin dedim çok uğraştım ama ben çırpınışlarım görülmedi. Ama şunu diyorum ağlama gözlerim mevlam kerimdir.🤲🤲bu beş aylık sürede ne yaşandı da bu böyle haberim olmadan bu kararı aldı bı insanı tanıma evresi olur depti devirdi herşeyi ben ne yapmalıyım sizce bu süreçte çok yoruldum beynim fikirlerim ruhum çok yorgun ben bunları haketmedim yaa 😭
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocuk yok ki şükret. Yuvada yok ortada istemiyor zorlama. Bak hayatına.
Çok acı bir durum bı yanım kız bı yanım gelin hayallerim vardı olmadı
Bence yolun başı ve her şey çok güzel olacak
Amin inşallah yuvasını toplar inşallah diyecwm ama onda o kadar düşüncede yok ki ana baba ne derse o
Ortada yuva yok, neyi toplayacak? Sen neden ayrılmak istemiyorsun? Seni istemeyen adama bu kadar yapılman onursuzluktur
Ben onu seviyorum aslında yuvamız dağılmasın istiyorum ailesi fitlemese böyle olmazdı diyorum
İyi sen öyle demeye devam ed.
Çok üzgünüm ne diycegimi bilmiyorum
Dengesiz birine denk gelmişsin. Dava açmakla boşanma olmaz hemen.
Ya öyle de adam gelgit akıllı ana babası ne derse onu yapiyo
Netmis kararı avukatı diyo
Ana banasinin sözünden çıkmıyorsa niye evlenmiş... Mahkemede boşanmak istemiyorum dersin boşanma olmaz.
Ya adamda bı arama bı mesaj olmaz mı yok yani üzülmüyor mu hiç acaba evini ozlemiyor mudur
Öylesi evlilik nedir sorumluluk nedir bilmeyen kişi belli ki.
Diğer taraftan yazabilirsin daha rahat konuşuruz
Allah böylelerine bı daha evlilik nasip etmesin inşallah
Allah belasını versin öyle canım
Bende sevgilim tarafından seninkine benzer bir şey yaşadım çok kırgınım Allah yardımcımız olsun
Beni de terketti böyle. Ben ona hayatımı vermiştim. Allah çektklermi görüypr
Ben kendi eşimden bahsediyorum. Beni terketti benim eşim de bu şekilde.
Allah yardımcın olsun
Zor bir durum bizi yarı yolda bırakanlar da yarı yolda bırakilsin
Beni mahvetti. Ailesi de beni sevmiyordu onlara uydu. Birbirlerni doldurdular iyice. Ne sucum var ne günahım. Kalbimdeki acıyı sen anlarsın. Beni yarı yolda bıraktı hem de mahvedip. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim canım yanıyor
Allah bildiği gibi yapsın oğlunun yuvası yıkılıyor kayınvalide olamamis kadın da hiç umursamiyo Allah ta kendi kızında görsün inşallah
Benmkinin kızkardeşi de evli. Biz boşanırken hayırlısı olsun diyor bakalım kendi kızı boşanırken de hayırlısı olsun diyebilecek mi
Belki de sogumustur yani o kadar kavgadan sonra ama en azından seni çekip konuşması gerekirdi bu kadarını hak etmemissin
Gerçekten çok üzgünüm
Adam her yerden engelledi
Kusura bakma ama gerçekten bencil biriyle evliymissij
Pisliğin teki ya
boş ver önünde ki insanlara bak artık
Bu adam bu şekilde ne yapmaya çalışıyor başka birini bulduğu için mi bana böyle yapıyor
Büyük ihtimal aldatiliyorsun
Paspal biseydi sessiz sakin bir tipti
Sessizden korkacaksin demek ki sende bulamadığı biseyi baskasinda bulmuş ne diyim
Vallahi benim gibi sabırlı Yuva yıkmak istemeyen birini kaybetmeyi göze aldıysa hangi kadına giderse gitsin o kadını idare edemez
Bu saatten sonra kabul etsen bile sen içinden çıkmaz o acı yinede sen bilirsin
Biliyorum haklısınız
boş ver sen temiz kadınsın karşına çıkar daha iyileri
la boşa gitsin ne üzülüyon sana adammı yok
Emeklerime üzülüyorum ailem bunu hiç istemediler sevdiremedi kendini aileme de yüzüm yok şimdi
nerden buluyonuz böyle ö k üzleri
Üzüldüm ama
Bnde çok üzgünüm hiç haketmedim bunları
Dertlesebilieiz istersen