Ben üzüldüm bu duruma?

Abim marka giyinen ve zengin takılan biri aşırı bağımlıdır parfümleri cilt bakımlarına kadar bakimlidir herşeyin en kalitesini alır en ufak şeye bile markalasini alır altın yıldız clasikten mont almış 8 bine babamın da giyecek birşeyi olmadığı için almış dolabından giymiş o kadar mont içinden onu almış o da bilmeden ve kac gündür giyiyomuştu sonra abim öğrendi evde delirdi babam işteyken saymadigi beddua aşağılama kalmadı babası değil 1 numaralı düşmanı gibi ağır sözler sarfetti arkasından fakir pis köpek sadakam olsun lan o mont 8 bin kalıba göre şekilleniyor o iri pis vücuduyla ne hale getirmiştir diye neredeyse 1 saat demediğini bırakmadı babama gitti tekrar yenisini aldı sonra babam da emekli polis aynı zaman da hastane de güvenlik olarak çalışıyor fakir değil borçlardan sıkışık az önce geldi söyledim niye giydin ki dedim giymem bidaha veririm dedi ama abim almaz zaten tiskinir giymeye bidaha abim diyor ki sordum bak montun var mı diye sordum yok dedi dolabima girip girip herşeyimi alıyor diye arkasından demediğini bırakmadı babamın yüz veriyoruz istediğini girip alıyor bu ne diye bağırdı neler saydı siz olsanız giysin ister miydiniz babanız
Ben üzüldüm bu duruma?