• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Aşk İlişkileri

Evlilik sözleşmesi güvensizlik mi, tedbir mi?

LieDünyam
LieDünyam Takip Et
Xper 7 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
49
Yapay Zekaya Sor
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Evet bir manipülasyon daha. Bence sen nafakanın da taciz tecavüz iftiralarının da her şeyin de farkındasın ama yine de sinsi bir şekilde manipülasyon yapıyorsun. Çünkü çakalsın, erkek düşmanısın ve toksiksin. Seni takipten çıkardım. Muhtemelen nafaka almak için evlenmeyi düşünen feminist bir kızsın. Evlilik sözleşmesini güvensizlik mi diye sorman dahi, böyle düşünmesen dahi, sorman dahi aşırı bir toksiklik , toxic femininity ve cinsiyet ırkçılığı barındırıyor. Ben senin erkek düşmanı biri olduğunu daha paylaştığın ilk konudan anlamıştım. Sen narsistsin. Üzgünüm senin gibi bir kızla asla sevgili olmak istemezdim.

0
    4 Yorumla
    • LieDünyam
      LieDünyam
      +1 yıl

Ben neden erkek düşmanı olayım ki?

• Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

Çok net erkek düşmanısın. Senden soğudum. Açtığın konuları da gördüm. Hepsinde sinsi manipülasyonlar gizli. Erkek haklarını savunan konular açtığını da hiç görmedim ne hikmetse.

• LieDünyam
      LieDünyam
      +1 yıl

Hahaha tamam soz erkekler icin guzel bir bence yazacam

• Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

İnşallah. Bak bu görüşün, cümlen çok hoşuma gitti. ❤ En azından bir yakınlaşma yaşabiliyorsun erkeklere, erkek haklarına karşı. Bu çok hoşuma gitti. Yemin ediyorum duygulandım, yutkundum. Erkek haklarını savunan kadınları çok seviyorum. Umarım sen de onlardan biri olursun. Madem açacaksın ve ben bunu biraz olsun teşvik ettim. Senden ricam taciz-tecavüz iftiraları, 2 milyon tane süresiz ömür boyu erkeğin nafaka mağduru olması sorunsalı, 3 milyon erkeğin evinden atılmış olması ve kadın beyanı esastır gibi sorunları tek tek paylaşman olacaktır. Ayrıca erkeğe şiddet ve erkek cinayetleri konusuna da değinmeni, erkeğe şiddetin sosyal medyada meşrulaştırılmaması, eee kadınlar da erkeklere şiddet uyguluyor o zaman bu erkekler de hak ediyor gibi cümlelerle meşrulaştırılmaya çalışılmaması gibi şeyler söyleyerek güzel bir konu açmanı bekliyorum. Dört gözle. Umarım benim kalbimi kazanacak, yüreğime su serpecek, tüylerimi diken diken yapacak bir konu açmayı başarırsın. Sadece şu cümlen bile " tamam soz erkekler icin guzel bir bence yazacam" gözlerimi doldurdu, yemin ediyorum. Keşke maskülist bir kız olsan. Sana sarılırdım sıkı sıkı ❤❤❤

Kapat

En İyi Cevaplar

• Geceaykadarparlak
    Geceaykadarparlak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle tedbir, yanlış anlaşılmaması gereken bir şey. Hatta evlilik sözleşmesine her gün bana gülümsüycek mesai kaldığı zamanlarda benle ilgilenmedigi için ilk tatilde sinemaya gitme cezası gibi şeyler yazabilirsiniz. tamamen size kalmış büsbütünüyle olay. Bence olması gerekli ve iyi bir şey iki taraf içinde. Mutlu ve güzel şeylerin aksine kötü şeyler de olabilir boşanma gibisinden çünkü neyin olduğu belli olmuyor bu yüzden onları da şimdiden ne olursa diyip her şeyi büsbütünüyle yazıp çizmek mantıklı geliyor. Yani yorumlarda çoğu evlilik sözleşmesini kötü nitelendirmiş. Evlilik sözleşmesi örneklerine bakın. Kadın, adama kahvaltı konduğunda yardım edilecek. Her şey birlikte yapılacak. Bir kişinin arkadaşlarıyla işi olursa diger kişinin bir + sı olacak oda arkadaşlarıyla buluşma hakkı elde edecek. Ve bunu çoğaltabilirsin böyle çok güzel şeyler var sözleşme adına. Bence Kesinlikle evlilik sözleşmesi olmalı çok ta iyi bir şey.

1
    0 Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Merhaba, ben bunun bir tedbir olduğunu düşünüyorum yani kadınlar biraz da olayı eşitlik ve erkek açısından bakacak olursa aslında erkeklere hak verecekler yani düşünün zaten ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve hemen hemen tüm yük erkeklerin üstünde. Hep güçlü durmak zorunda ve özellikle maddi konularda hep bir finansman sağlamak durumunda. O zamana kadar çalışmış didinmiş ve yarın bir gün ayrılık olduğu zaman da elindekiler uçup gidecek yani ayrılığın bedelini manevi olarak ödemesinin yanı sıra maddi olarak da fazlasıyla ödeyecek. Ama kadın kaldığı yerden hayatına devam ediyor genelde. Onun için evlenmeden önce böyle bir sözleşmeyi doğru buluyorum ama evlendikten sonra tabii ki birlikte kazanılan şeylerin yarı yarıya bölüşülmesi taraftarıyım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

0
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Benim içinde eşim içinde uygun olurdu. Aşk varken her şey güzel fakat aşk bitince her şey güzel olmuyor bazen yangın yerine dönüyor o muhteşem aşk

Ve sonra mal mülk savaşları başlıyor. Benim kazandığım malı mülkü ayrıldığım birine neden vereyim. Çok saçma bir durum. Ayni şekilde eşimde bana neden versin. Bence saçma bir durum. Evliyken kazanılan mulkler zaten eşlerin ve ortak fazlasını istemek bana göre adil değil.

Bugün eşimden ayrılsam onun tek hır iğnesini istemem tenezzül etmem. Fakat çoğu kadının gözünü para hırsı bürüyor. Bence evlilik sozlesmesi yapılmalı.

4
    2 Yorumla
    • LieDünyam
      LieDünyam
      +1 yıl

Olgun kadının düşünceside fikirleri de ayrı olur tabii.

Yorumla
    • Süleyman1688
      Süleyman1688
      +1 yıl

peki boşandıktan sonra erkek kazandığı mülkü neden eşiyle paylaşmak zorunda kalıyor? sonuçta kendisi kazanmış.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

65

Cevap

• Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

Gördüğüm en saçma şeylerden biri. Aynı evin içinde beni en kötü uykumda bile gayet rahat öldürebilecek birine canımı emanet ediyorum da parami mi esirgeyecegim

1
    2 Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Öldürürse hapse gider canın da bir yerde sigortalı

Yorumla
    • Geceaykadarparlak
      Geceaykadarparlak
      +1 yıl

Sen hangi açıdan baktın ki sözleşmeye? Evlilik sözleşme örneklerine bak çok güzel şeyler var. Tamamen kötü düşünce psikolojisiyle cevap verdin sanırım. Kötü bir şey asla değil. Sözlesmeye kahvaltı birlikte hazırlanacak. Çoraplar kirler sepetine atılacak bir yerde görülürse ceza olarak diğerki gün çamaşırları o makineye atacak. Gibi şeyleri çoğaltabilirsin yani çok güzel aslında ama konu farklı yerlere gitmiş sanırım.

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.

Her ikisi de bence gerekiyor mu hayır çünkü gerçekten değer veren bir insan mal varlıklarının karşıdaki kişiye kalmasından endişe etmez

0
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

inanki buna olumsuz bakan ben şu an çok mantıklı ve gerekli diyorum

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.

Evlilik sözleşmesi ne amaçla olursa olsun, önüme getirene yedirir gönderirim

0
    4 Yorumla
    • KutsalBöcük
      KutsalBöcük
      +1 yıl

Hadi yaaa ::D adam enayimi birikimi gelsin sana yedir sin :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Asıl o benim birikimimi yemesin, benim kimsenin parasına ihtiyacım yok, eh benimle evlenecek adam da bu yönümü biliyordur, acaba boşandıktan sonra tek kuruşunu ister miyim¿

Yorumla
    • KutsalBöcük
      KutsalBöcük
      +1 yıl

Evlilik sözleşmeyi evlendikten sonrasını kapsıyor gerçi

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Ondan sonrası için konuştum zaten

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Büyük bir mal varlığına sahip kişiler için bir gereklilik ve tedbir

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.

Evlilik sözleşmesi çok saçma bir şey güvensizlik tabi ki de insan güveniyorsa neden tedbir almak istesin ki? yani bu saki aşk değil de takımların birbirine transfer etmesi. gibi sözleşme imzalıyorlar ya da filmlerde oynarken imza atıyorlar gibi.. bu yüzden de ben oldukça saçma buluyorum

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Bütün sülalen ömrün boyunca çalışmış. Büyük bir mal varlığı elde etmiş. Daha sonra hayatına biri girmiş. Hangi insan ister ki sonradan gelen birini malına ortak etmeyi. Düşünce sığ gibi görünse de bana göre mutlak yapılması gereken bir sözleşme. İlk kavga boşanan binlerce insan var.

3
    0 Yorumla
  • Oskar_38
    Oskar_38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.

Evlilik sözleşmesi "ben seninle birlikte olacağım ama senden sıkılınca başımı ağrıtmaman için kendimi garantiye alıyorum." demenin kibar söylemi. Filmlerden vs. insanlara empoze edilmiş saçma sapan bir şey. Zaten o filmlerle zenginlerin hayatları göze hoş gösterilmesi yüzünden günümüz evlilikleri sallantıda. Kadının sarsmadığı evliliği erkek, erkeğin sarsmadığı evliliği kadın en ufak bir bahane ile öyle güzel sarsıyor ki...

0
    0 Yorumla
  • Khrysopelea
    Khrysopelea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 94%
    +1 yıl

Evlenmeyin kardeşim para pul hesabına gireceksin madem. Sahtekarsınız. Çıkar uğruna kendini satan her bir birey de sahtekar ve ahlaksız. Sahte ilişkiler üzerine kurulan evlilikler para hırsı için, karşıdakini sömürmek için.. Anlamıyorum ki ne diyeyim.

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

ben güvensizlik olarak görüyorum güven olmadığı evlilikler de böyle bir şey olabiliyor
    özellikle maddi kaygılar gözetildiğin de

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Guvensizlik olarak gorurum. Ayni yataga yatacagimiz hatta daha ileri boyutlari yapacagimiz kisiyle para neden mevzu olsun. O zaman cinsellik anlasmasi da yapalim. Cinselligi sevmeyen bir suru kadin var. Evlenince birlikte olmayacağız diye sozlesme imzalayalim? Hangimizin işine gelir bu? Arkadas gibi evlilik mi olur? Para hesabini ev arkadasinla yaparsın karinla kocanla degil. Hayat ortakligi imzasi atıyoruz. Iş ortakligi imzası degil.

1
    0 Yorumla
  • Yorgunbeyyy
    Yorgunbeyyy Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Apacik aptallık. Evlenirken herkes iyi günde kötü diye nikaha evet diyorda ekstra sözleşmemi yapıyor. Vay garip insanoğlu bu hallere de dusebiliyor. (Paranın malın mülkün de adı batsın ayrıca)

1
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.

Tedbir ve dahası olması gereken... Devletin bunu zorunlu hale getirmesi lazım, bunun güvenle ilgisi yok, herkes olası durumda ne olacağını bilmeli. Yoksa adaletin kapısında sürünmek ve doğru sonuç alamamak çok daha kötü...

0
    0 Yorumla
  • mühendissbiraşık
    mühendissbiraşık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Kesinlikle saçma sapan bir şey diye düşünüyorum... insan hayatına yoldaş olacak biriyle devam eder.. bunun sözleşmesi de kalp ile olur kağıt ile değil.. güven ve merhamet duygusu da mührüdür zaten bu sözleşmenin...

0
    0 Yorumla
  • RealistPasa
    RealistPasa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Evlilik sözleşmesine bence gerek yok fakat naylon ilişkilerde önemli

1
    0 Yorumla
  • EVLİBİRAKREPKADINI
    EVLİBİRAKREPKADINI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Bence bu zamanda tedbir ama iki tarafı da mağdur etmeyecek sekilde hazırlanmalı cocuk olursa nafaka bağlanmalı bu ve buna benzer iki kisiyi de uzmeyecek maddelerle olusturulursa bence çok mantıklı

0
    0 Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Güvensizlik olduğunu düşünüyorum tedbir neye karşı kime karşı tedbir birine karşı bunu zaten düşünmek güven olmadığınin göstergesi güvenmeyen de neden o kişi ile evlilik yoluna girer ki..

0
    0 Yorumla
  • BurakTaş08
    BurakTaş08 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Tam bir güvensizlik. Başka bir açıklaması yok. Sevdiğin biri ile evleniyorsun ve hemen ortaya mal'a ortak olunması. Amaç hemen para için evlenmek geliyor ve bunu kabul edenlerin % 85'i de kadın. Yani kandınlar para için evlenilmemesi gerekir. Siz kadınsınız, parayı o kadar düşünmek gerekmiyor. İnşallah beni anlamışsınızdır. İyi günler

0
    0 Yorumla
  • Yzlmm
    Yzlmm Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Birbirimize güvenmiyoruzun yazılı beyanı. Çünkü bugün iyi olabilirsin ama yarını bilmediğim için kendimi garantiye alıyorum demek oluyor

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    +1 yıl

Cok guzel bir uygulama tedbir erkek veya kadin evlenmeden mal edinsin evlenince eşi ortak ayrilinca yarsini al oyle sacmalikmi olur

0
    0 Yorumla
  • NonUnendless
    NonUnendless Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

İkisi de değil. Evliliğin kendisi bir sözleşme zaten. Olayın romantik kısmından dolayı tamamen romantizmden ibaret olduğu sanılıyor.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bı taraf çok varlıklıysa talep edebilir bence. Bu konuyu boşanmadan sonra istismar eden de çok.

0
    0 Yorumla
  • __SimonDiyorKi__
    __SimonDiyorKi__ Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.

Evlendikten sonra hatun kişisinden böyle bir talep gelse, yanlış tercih yaptığımı düşünürdüm kesinlikle.

0
    0 Yorumla
  • POFIDIKSASMRWORLD
    POFIDIKSASMRWORLD Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Evlilik Sözleşmesi; güvensizlik ve cidden çok ayıp bir şey. Ben çok yanlış buluyorum 🧸🤕

1
    0 Yorumla
  • Nisan54
    Nisan54 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Güvenmediği için tedbir alıyor yani ikisi de

0
    0 Yorumla
  • DenizinKızı0
    DenizinKızı0 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

İster tedbir ister güvensizlik olsun konusu açılırsa kağıtla evlensin çünküm ben yoğum.🤗

0
    0 Yorumla
  • KaranlıkMYHEART
    KaranlıkMYHEART Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Güvensizlik evet ama. Bir de şu yönde bak. İnsan kardeşine bile güvenemiyor ki

0
    0 Yorumla
  • Matmazellz
    Matmazellz Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Tedbir ama isteyen güvensizlik anlasın çünkü ben bile kendime güvenmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • isim_soyisim26
    isim_soyisim26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

İhtiyacım yok zaten her zaman kalkmıyor aletim. Sadece zorlarsam. Ölmüşüm yaşlıyım ben

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Aslında gerekiyor bence. Artık evlenilen insana bile güven kalmıyor

0
    0 Yorumla
  • birminikprincess
    birminikprincess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Bence yapılması lazım paragöz kadınları önler en azından.

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Bana teklif etse ben kabul ederim 😂 ama sonra gelip benden 1 kuruş istemeyecek 😂

0
    0 Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Tedbir alma fikri olusan biriyle zaten evlenilmemeli.

0
    0 Yorumla
  • _Moonflower-
    _Moonflower- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 85%
    +1 yıl

Güvensizlik bence. Evlilikte böyle şeyler olmamalı.

0
    0 Yorumla
  • GiZLiZEVKLi
    GiZLiZEVKLi Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

herkes kendini düşünmek zorunda tedbir sadece imzadır?

0
    0 Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Güvensizlik. Ortada bir evlilik varsa sonsuz güven de olmalı.

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Erkekler icn tedbir güya kadınlar icn güvensizlign kanıtı İş anlaşması

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Gerekli olması gereken bir şey boşanırken maddi manevi yıpranmayı azaltır

0
    0 Yorumla
  • Kaptan_Cousteauu
    Kaptan_Cousteauu Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hem güvensizlik hem de ahlaksızca evlenirken boşanacağını dusunurmu insan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

hayatta öz babana bile güvenmeyeceksin. varlıklı olup evlilik sözleşmesi yapmayan malın önde gidenidir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evlilik sonsuz mutluluk vaadetmiyo sozlesme sart

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Güven verilir zaten
    Seven kişinin bu imzayı atmak için yalvarması lazım bana göre

0
    0 Yorumla
  • olricizmir
    olricizmir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 75%
    +1 yıl

Avukat eşliğinde yapmalısın

2
    0 Yorumla
  • Whatıce
    Whatıce Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Yok yahuu yapsın Sözleşmeyi ne olacak 😊Sanki o yokken sokakta mı yaşıyoruz da onun malına parasına ihtiyaç duyalım Reis

0
    0 Yorumla
  • withpeakme
    withpeakme Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yakında kiralık aşkta meşrulaşır, kira sözleşmesi yapılır diye korkmaya başladım. Saçma sapan bir durum…

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ay gina geldi neden normallestiriyosunuz sorarak ya ne evlilik sozlesmesi , neyden bahsediliyor yahu bir de soru soruyorsunuz.. Sana normal gelmeyen kimseye gelmez..

1
    8 Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

@Geceaykadarparlak böyle şeyler yazılmaz yazılırsa geçersiz olur avukat eşliğinde doğru olan neyse o yazılmalı ekstra şeyler ekleniyor belki ama bunlar olmadığı kesin😅

Yorumla
    • Geceaykadarparlak
      Geceaykadarparlak
      +1 yıl

@Hayatgercek hayır elbette bunlarda var. Sözleşme diyince kötü şeyler gelmesin aklınıza iyi şeyleri de yazabilirsiniz ben çok gördüm güzel şeylerin eklendiğini ve hepside çok güzel internetten bak kesin bende yapacağım diyeceksin.

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

@Geceaykadarparlak ben karşı değilim zaten ama bunları yazmak komik olur, adaletin eline düşünce başına gelecekleri yaz yeter...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@DELİKANLIPRENSSSS Allah razı olsun yaa vala delircem bjr de uzerime geliyor

Yorumla
    • DELİKANLIPRENSSSS
      DELİKANLIPRENSSSS
      +1 yıl

@Bisidicemsana ablacim bir günah falan mi işledin ALLAH bunu çikardi karşına senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@DELİKANLIPRENSSSS 😂🫣🫣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@DELİKANLIPRENSSSS ulan arkadaşsiniz gelip burada goy goy yapiyonuz

Yorumla
    • DELİKANLIPRENSSSS
      DELİKANLIPRENSSSS
      +1 yıl

Neyyyyy iyi günler

Yorumla
  • BALVİSKi
    BALVİSKi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Tedbir ve güvencedir evlilikte olsa özel alanlar saglanmalı

0
    0 Yorumla
  • Superior32
    Superior32 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu devirde yapmanın mantığı çok fazla bence

0
    0 Yorumla
  • gizli_sığınak
    gizli_sığınak Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.

güzelsin makyajın çok kötü düzelt

0
    2 Yorumla
    • LieDünyam
      LieDünyam
      +1 yıl

Emredersiniz 😂

Yorumla
    • gizli_sığınak
      gizli_sığınak
      +1 yıl

cansın

Yorumla
  • Yaso9597
    Yaso9597 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.

bana göre güvensizlik.

0
    0 Yorumla
  • ClementineBB
    ClementineBB Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110 , eic 72%
    +1 yıl

tedbir bence yapılabilir yani

0
    0 Yorumla
  • JildaKys
    JildaKys Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 65%
    +1 yıl

İkisi de değil karaktersizlik

0
    0 Yorumla
  • Zindanadasi
    Zindanadasi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Güvensizlik neden olsun normal şeyler

0
    0 Yorumla
  • natıkıhayvan
    natıkıhayvan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Avm07
    Avm07 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

İkiside oluyor normal olarak

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

popişin yemiyorsa evlenmeyeceeksin arkadaş

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Güvensizlik

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Gerekli bence

0
    0 Yorumla
  • Furious-A
    Furious-A Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik sözlesmesi maddelerini bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Aşk evliliği olduktan sonra para mal mülk yalan 🤥

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik sözleşmesi güvensizlik mi, tedbir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik sözleşmesi güvensizlik mi, tedbir mi? 212 cevap verildi
Evlilik sözleşmesi güvensizliğin sebebi midir? 42 cevap verildi
Evlilik sözleşmesi ilişkiyi zedeler mi? 37 cevap verildi
Evlilik sözleşmesi yapılmalı mı, yapılmamalı mı? 129 cevap verildi
Evlilik sözleşmesi mutlaka yapılmalı mıdır? 66 cevap verildi
Sözleşmeli evlilik güven duygusunu zedeler mi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aklınız karışır mı?
  • Çok sevdiniz mi?
  • Şekeriniz düşer mi?
  • Okuduğunuz kitapta cinsellik, kan, vahşet gibi unsurlar bulunması sizi rahatsız eder mi?
  • Sizce ten rengim nedir? Beyaz mıyım?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyor sunuz?
  • Kilo alınca mağazada kıyafet denemek size de işkence gibi geliyor mu?
  • Başarılı biri misiniz?
  • Aşk kolay mıdır?
  • İdrar tahlili verir misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨