Aşk İlişkileri Seven bir erkek neden kızın yaptıği yorumu siler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tane adam yoruma seven insan sever demiş sonra brn adama seni sktilermi dedim oda baktim he yorum yapışımda sildi Güncellemeler+1 yıl Diledim eğer yatmiyorsa Güncellemeler+1 yıl Yorumlar yazdım Seven bir erkek neden kızın yaptıği yorumu siler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dediğin normal birsey olmadığı için silmiş olabilir 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Onunkidw normal değil Yorumla Soran +1 yıl Benim sucum terbisiz. Laf eden o suçlu ola benim Yorumla RealistPasa +1 yıl Her ne olursa olsun bence hoş bisey degil bir bayana yakışmıyor silmesi normal çevresi tarafından hoş karsilanmaz😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi oda kufur edi * Yorumla Soran +1 yıl Oda dedi herhalde sana yakismiyor kufur etme Yorumla RealistPasa +1 yıl Etsin o kendisinin kalitesini gösterir Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla RealistPasa +1 yıl Aynen öyle bayana küfür yakışmıyor hem nezaket herzaman iyidir Yorumla Soran +1 yıl Abi haklı degilmiyim Yorumla RealistPasa +1 yıl Ya haklı olsan bile küfür bayana yakismiyor Yorumla Soran +1 yıl tamam üfff etmem bir daha Yorumla RealistPasa +1 yıl 😂etme Yorumla Soran +1 yıl Eee yaptığim diğer yorumları niye sildi o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ben bunun gonlunu nasil alcam Yorumla Soran +1 yıl Uykum kaçtı Yorumla RealistPasa +1 yıl Ozur dinleyebilirsin en basit şekilde Yorumla Soran +1 yıl Dinlermi Yorumla Soran +1 yıl Nerden Yorumla RealistPasa +1 yıl Yani nereden iletişim sagliyabiliyorsan oradan konusabilirsin Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yazdığın normal değil de ondan. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Abla sus ya zaten sevdiğim bana kustu. konusmuyor Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Ya boş ver takma kafana. Siniri geçtiği zaman konuşmaya başlar. Yorumla Soran +1 yıl Abla ya ben özur diledim bir tane yaptî geride inu gizledi Yorumla Soran +1 yıl Ama ben seviyorum onu Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Sen yapman gerekeni yapmışsın. Seviyor ise, zaten döner. Boşuna kendi kendini yeme. Yorumla Soran +1 yıl Offfff Yorumla Soran +1 yıl Desem seni seviyorum Yorumla
ImperialTurcicum Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl edepsiz oldugun için silmiş 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Ama oda edepsislik yapti benim sucum vvar burada oda ayni laffi kullandi seven insan sever diyor Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl edepsizliğin oldugu yerde ki aşk sahici değildir Yorumla Soran +1 yıl Benmi edepsizim abi Yorumla Soran +1 yıl Abi bak iyi düşun seven insan diyo... yapar sen anla Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl yukarıda soruda yazdıgınız etik ilkelere uymuyorerkeğin de edepsizlik yaptıgını siz söyledinizo halde ikinizde edepsiz olanlar kategorisine giriyorsunuz Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl seven insan edepsiz davranmaz sevdiğine karşı Yorumla Soran +1 yıl Baska bir arkadaşiydi kendi degildi Yorumla Soran +1 yıl Sensin edepsiz ulan erkek değilmisin be anca birinizi koruyun Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl arkadaşı ise bunun sizle bir alakası olmadıgını düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Bana dedi ama Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl üslübunuzu koruyun, yukarda yazdıgınız şey ahlaka aykırı kimseyi korudugum yoktur Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşiı Yorumla Soran +1 yıl Yuru git yav sevdigimuz insanla aram bozuldu offfffffff Yorumla Soran +1 yıl Of şimdi ida afedermi biliyorum Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl peki gidiyorum iyi geceler dilerim Yorumla Soran +1 yıl Uyamiyorum ki Yorumla Soran +1 yıl Cevap. Vermiyor abi Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl Ne diyorsunuz gidin dediniz hala yazıyorsunuz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dediğin normal birsey olmadığı için silmiş olabilir
Onunkidw normal değil
Benim sucum terbisiz. Laf eden o suçlu ola benim
Her ne olursa olsun bence hoş bisey degil bir bayana yakışmıyor silmesi normal çevresi tarafından hoş karsilanmaz😂
İyi oda kufur edi *
Oda dedi herhalde sana yakismiyor kufur etme
Etsin o kendisinin kalitesini gösterir
Demi
Aynen öyle bayana küfür yakışmıyor hem nezaket herzaman iyidir
Abi haklı degilmiyim
Ya haklı olsan bile küfür bayana yakismiyor
tamam üfff etmem bir daha
😂etme
Eee yaptığim diğer yorumları niye sildi o zaman
Ben bunun gonlunu nasil alcam
Uykum kaçtı
Ozur dinleyebilirsin en basit şekilde
Dinlermi
Yani nereden iletişim sagliyabiliyorsan oradan konusabilirsin
Yazdığın normal değil de ondan.
Abla sus ya zaten sevdiğim bana kustu. konusmuyor
Ya boş ver takma kafana. Siniri geçtiği zaman konuşmaya başlar.
Abla ya ben özur diledim bir tane yaptî geride inu gizledi
Ama ben seviyorum onu
Sen yapman gerekeni yapmışsın. Seviyor ise, zaten döner. Boşuna kendi kendini yeme.
Offfff
Desem seni seviyorum
edepsiz oldugun için silmiş
Ama oda edepsislik yapti benim sucum vvar burada oda ayni laffi kullandi seven insan sever diyor
edepsizliğin oldugu yerde ki aşk sahici değildir
Benmi edepsizim abi
Abi bak iyi düşun seven insan diyo... yapar sen anla
yukarıda soruda yazdıgınız etik ilkelere uymuyor
erkeğin de edepsizlik yaptıgını siz söylediniz
o halde ikinizde edepsiz olanlar kategorisine giriyorsunuz
seven insan edepsiz davranmaz sevdiğine karşı
Baska bir arkadaşiydi kendi degildi
Sensin edepsiz ulan erkek değilmisin be anca birinizi koruyun
arkadaşı ise bunun sizle bir alakası olmadıgını düşünüyorum
Bana dedi ama
üslübunuzu koruyun, yukarda yazdıgınız şey ahlaka aykırı
kimseyi korudugum yoktur
Arkadaşiı
Yuru git yav sevdigimuz insanla aram bozuldu offfffffff
Of şimdi ida afedermi biliyorum
peki gidiyorum iyi geceler dilerim
Uyamiyorum ki
Cevap. Vermiyor abi
Ne diyorsunuz gidin dediniz hala yazıyorsunuz?
Küfür ettigin için olabilir mi.