Sevgilim her kavga ettigimizde bana agıza alınmayacak agır küfürler edip hakaretler ediyor o.. rspu , o.. çocugu, a. Kodugum , köpek , kahpe falan gibi laflar daha çok var bide agzına sıcarım diye tehdit ediyor ama kavga dışında hep beni çok sevdigini söylüyor ayrılmak istedigimde aglayıp yalvarıyor barışmak için neden böyle yapıyor yani 4 yıllık sevgilim ama gerçekten seviyor mu sevmiyor mu napmalıyım ayrılmalı mıyım anlamadım yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılBence çok iğrenç bir durum. Bir kaç kere böyle kişilere rast gelmiştim. Ağza alınmıyacak şeyler söylüyorlar ve bu çok itici geliyo. Benim ailemdeki erkekler maç izlerken genelde dillerini tutamadıklarını bildikleri için bizi odadan cıkarırlar oyle izlerler maçı. Tüm erkeklerde böyle hassas olmalı bu konuda. Yanımızda ağzından çıkan kötü bir kelime için bile yüzü kızarmalı bence bir erkeğin ve bir kızın. Kız olsun erkek olsun küfür kimsenin ağzına yakışmaz. Hele sevdiğine söylüyorsa ben onun sevgisinden süphe ederim...
51 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kavga etsek bile küfür etmemesi gerekir dimi
En İyi Cevaplar
karaktersizse ederde kız hala niye o adamın yanında onu anlamam.
38 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ayrılmalıyım dimi bu durumda yani 4 yıllık sevgilim ama hiç degişmedi ne kadar sevsemde bunlar içime sinmiyor
Soran+1 yılHaklısın bitirmem lazım ilişkiyi ama bir kere bitiricem dedim agladı yalvardı dayanamadım barıştım şimdi tekrar ayrılıcam diyemiyorum ve başıma bela çıkarırsa peşimi bırakmazsa ahatsız ederse diye korkuyorum napıcam
Soran+1 yılNe yaparsa yapsın tehdit bile etse barışmamam lazım dimi
Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. sevmiyor, saygısız, en önemlisi kendisine bile saygısı yok, ama bunun kabahati sende çünkü sana böyle davranmasına izin vermişsin. Bunu ilk yaptığında basman gerekliydi tekmeyi zaten..
29 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ayrılmalıyım dimi bu durumda yani 4 yıllık sevgilim ama hiç degişmedi ne kadar sevsemde bunlar içime sinmiyor
Soran+1 yılHayır mutlu degilim
Soran+1 yılHaklısın bitirmem lazım ilişkiyi ama bir kere bitiricem dedim agladı yalvardı dayanamadım barıştım şimdi tekrar ayrılıcam diyemiyorum ve başıma bela çıkarırsa peşimi bırakmazsa ahatsız ederse diye korkuyorum napıcam
Soran+1 yılEvet haklısın en iyisi bitirmek ne kadar sevsemde üzülsemde ilerde kötü şeyler yaşayıp üzülmektense şiödi üzülmek daha iyi dimi
+1 yılBiz ağır suç işlemiş birine söverken bile tövbe ediyoruz utanıyoruz, sevdiği bir kıza adam küfür ediyorsa ben onun terbiyesinede adamliğinada tüküreyim...
510 Yorumla
- +1 yıl
Elbette
- +1 yıl
ben öyle düşünüyorum ama ayrılıp ayrılmamak sana kalmış...
Soran+1 yılEvet bitirmem lazım ilişkiyi ama bir kere bitiricem dedim agladı yalvardı dayanamadım barıştım şimdi tekrar ayrılıcam diyemiyorum ve başıma bela çıkarırsa peşimi bırakmazsa ahatsız ederse diye korkuyorum napıcam
- +1 yıl
ağlayan yalvaran bir tip hem küfür eden hem ağlayan tam bir aciz tip bence biran önce kurtul ondan...
Soran+1 yılNasıl kurtulucam yani peşimi bırakmazsa napıcam
- +1 yıl
tehdit et sapık mı bu ne peşini bırakmazsa git polise şikayet et zorla olur mu böyle ezdirme kendini.
Soran+1 yılEger şantaj tehdit falan yaparsa diye korkuyorum ama korkarsam hiç bırakamam böyle dimi yani
- +1 yıl
korkarsan yalnızca sen kaybedersin korkmazsan o kaybeder o yüzden korkma bu hayatı sana o vermedi onun zehir etmeye hakkı yok kimsenin yok. Bir hayatın var onuda güzel ve özgür yaşamak senin elinde neden gerçekten mutlu olduğun biri ile birlikte olmayasın hayat senin hayatın kimi yanında görmek istediğinede sen karar ver...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
+1 yılSevgilin hasta sana söyliyim seviyor olsa bile hasta. Yarın öbür gün şiddete de başvurur o kurtul ondan
310 Yorumla
- +1 yıl
Küfür nedir ya kadınlara küfür edilirmi küfür nedir kimseye küfür etmemek lazım onu da geçtim kadın yanı kadın.
- +1 yıl
Konuş onunla sen değiştirmeye çalış onu sevgisine inanıyorsan bırakma ama onu düzeltebilirsin emin ol bu bir yapı değil alışkanlık meselesi
Soran+1 yılNasıl degişecekki 4 yıldır degişmedi bir kere bitiricem dedim agladı yalvardı dayanamadım barıştım şimdi tekrar ayrılıcam diyemiyorum ve başıma bela çıkarırsa peşimi bırakmazsa rahatsız ederse diye korkuyorum napıcam
- +1 yıl
Öyle birşey yapamaz ona bu yüzü verme seviyorsan bırakma. Ama soğuduysan sırf bunun için ona bağlı kalma. Hiç bişey yapamaz sana ailene anlatırsın derdini sana korkudan yaklaşamaz bile
Soran+1 yılEski resimlerimizle yaşadıklarımızla falan şantaj yaparsa tehdit ederse napıcam yani bundan korkuyorum
- +1 yıl
Yapacak birşey yok bir kere ifşa olup üzülmek mi yoksa sürekli onun korkusuyla yaşamak mı?
Soran+1 yılEvet her zaman üzülmektense bir kere üzülmek daha mantıklı
- +1 yıl
Aynen öyle kendini yıpratma sakın gelecegini bitirme. Herşey senin elinde
+1 yılSeven insan sevdiğüne küfür etmez bu gün küfür eden yarın döver seçim senin iki medeni insan gibi konuşun bence öfke kontrolü önemli
212 Yorumla
- +1 yıl
Kesinlikle ediyorsa uyarmana rağmen hakaret uzaklaşmalısın ondan yol yakınken zararın neresinden dönerken kardır
- +1 yıl
Evet ayrılmalın tabiki
- +1 yıl
Polise gidersin dicem bazı hayvanlar ondan da anlamaz ne yazıkki Türkiye de hala kadına gereken önem verilmiyor. Valla yerinde olsam biran önce ayrılırdım ondan
- +1 yıl
Korkmana gerek yok bence çok şiddete meyilli biri mi sana küfür eden hayvan?
Soran+1 yılEger peşimi bırakmayıp rahatsız ederse şantaj tehdit falan yaparsa ve polise gidersem başı belaya girer dimi
- +1 yıl
Girer tabiki ana bence güzellikle konuş anlaşmaya çalış onu istemediğini güzellikle belirt sana eğer yine hayvanca yaklaşırsa burda ona karşı yapabiliceğin birşey yok onunla konuşucak sert abilere ihdiyacın olucak :)
- +1 yıl
Bak sana küfür etmesi demek seni aşağılaması demek hiçbir insan böyle bir muammeleyi hak etmez yol yakınken uzaklaş tehdit filen ederse polise başvur ama delil topla başvurmadan önce ses kayıt mesaj filen ss al :)
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :D
+1 yılbende küfür ederim ama göz göre göre kıskandırırsan hatta tokatta yer, ama böyle küfür etmesi evlilikte büyük sorunlara yok açar, bir insan seviyorsa küfretmez kadın çok haketmedikçe
313 Yorumla
- +1 yıl
aynen canım
Soran+1 yılHaklısın ayrılmalıyım dimi bu durumda yani 4 yıllık sevgilim ama hiç degişmedi ne kadar sevsemde bunlar içi
Soran+1 yılİçime sinmiyor
- +1 yıl
ayrıl bitir canım
- +1 yıl
korkma dene biraz çok sert olmamak şartı ile biliyosun haberlerde neler görüyoruz, baktın pşini bırakmıyor tehlikeli olmaya başladı polise bildir durumu
Soran+1 yılEger polise gidersen şikayet edersen bu durumda başı belaya girer dimi
- +1 yıl
karşındaki kişiye bağlı canım
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
tehlikeliyse diye
Soran+1 yılNapıcam tehlikeliyse nasıl kurtulucam
- +1 yıl
yanıma gelerek ne bileyim ben polise bildir
+1 yılBence hiç kimseye küfür etmemeli
Senin yerinde olsam çok fazla düşünmezdim bu konuda
Sen bir de 4 yıllık kocan olduğunu düşünsene...310 Yorumla
- +1 yıl
kesinlikle bu onun zayıflığını gösterir aciz insanlar bunu yapar.
Kladıkı sevgilisine yuhhhh artık
- +1 yıl
bu saatten sonra daha iyi olacağın sanmıyorum ama karar senin tabii
- +1 yıl
Başlarda biraz sıkıntı olabilir ama daha ciddi sorunlar yaşamaktan sa ilerde bunlara katlanın bence. O yalvarmalara ve özürlere inanmayın bence..
Soran+1 yılİlişki devam ederse ilerde herşey daha kötüye gider dimi
- +1 yıl
Bence bu senin ona katlanma katsayına bağlı ama
bence sevdiği kıza küfür eden biri ilerde karısı olunca şiddet de uygulayabilir.
İyice düşün taşın derim
Soran+1 yılEvet haklısın en iyisi bitirmek ne kadar sevsemde üzülsemde ilerde kötü şeyler yaşayıp üzülmektense şiödi üzülmek daha iyi dimi
- +1 yıl
=))
seni tebrik ediyorum mantıklı düşündüğün için
- Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO ne ya öyle? Ben sevgilime küfür ettiğimi hatırlamam, o da bana etmez. Sanmıyorum sevdiğini.
23 Yorumla
- +1 yıl
Hakaret etmek karşıdaki insanı aşağılamak demektir. Seven insan sevdiğini aşağılamaz.
+1 yıltek sana küfür ediyosa sıkıntı yok ağzı sinirliyken hep bozuksa takma
01 Yorumla
sen hala avut kendini seven insan sevdigine boyle seyler demez
213 Yorumla
Soran+1 yılÖzel görüntülerim yok ama resimlerimiz falan var çekildigimiz bunlarla şantaj yaparsa napıcam kutulma şansım yok mu hiç
Soran+1 yılÖzel görüntü olsa bile bunlarla şantaj yapması tehdit etmesi birilerine göndermesi falan suç degil mi yani böyle şeyler yaparsa kendi başı belaya girer degil mi
Soran+1 yılHaklısın tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Sizi seven insanlar sizin iyiliginizi dusunur size hakaretlerde, tehditlerde falan bulunmaz istedigini yapmadiniz diye kotuleyemez ve oyle bir hakki yok. istemedigin bir sey yaptirmaya kalkarsa yol verin birak ne derse desin agir basli olun sizi seven her turlu halinizle sever zaten
- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa biz sevmeyi bilmiyoruz ya da seninkinin sevgi anlayışı farklıymış.
25 Yorumla
- +1 yıl
evet.
Soran+1 yılayrılmalıyım dimi bu durumda yani 4 yıllık sevgilim ama hiç degişmedi ne kadar sevsemde bunlar içime sinmiyor
- +1 yıl
Saygı olmadan hiç bişey olmaz kardeşim, aşağılamak nedir, ayrıl ayrılma senin seçimin bu insanların tavsiyeleriyle yola çıkma kendi fikirlerin önemli ama çok saçma bir ilişkin varmış bunu belirtmek isterim.
+1 yılsevdiğini söylediği kıza bacım yakıştırması yapan adamdan bir bok olmaz böyle bir karaktersizle devam edip etmeme çelişkisinde kalman saçma bence
18 Yorumla
- +1 yıl
hiçbir şekilde küfür edemez kendisinin ruhu biraz orospuymus
- +1 yıl
sevgi bir yere kadar bence sana bu yakıstırmaları yapan bir insanla dört sene götürmen bile saçma bana göre
- +1 yıl
rahatsız ederse ve bunun dozunu kaçırırsa şikayet edebilirsin diye biliyorum tam bir bilgim yok ama aglayıp yalvarıp hala devam ediyorsa daha önceden bitirmeliymişsin bence
Soran+1 yılEn iyisi ne yaparsa yapsın korkmadan ayrılmam dimi
- +1 yıl
bunlar benim görüşlerim bundan sonrası sana kalmıs
Benim de başıma aynısı geldi kurtara bilirim seni eklemen yeterli
00 Yorumlaçok sevmişde olabilir kafayı yemişde
02 Yorumla
- Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılKırodur seviyor mu bilemem
19 Yorumla
- +1 yıl
Evet bayana karşı küfür etmek büyük kabalık hatta hayvanlıktır kusura bakma
- +1 yıl
Daha önce uyardın mı
Soran+1 yılEvet daha önce uyardım gene yaptı sonra ayrıldım ama agladı yalvardı bidaha yapmıcam dedi özür diledi üzüldüm sevdigim için barıştım ama şimdi gene aynı hiç bişey degişmedi
- +1 yıl
Bence kendini uzun bir süre uzak tut ondan ya tamamen kes ilişkini ya da ders vermek için uzak dur
Soran+1 yılHuylu huyundan vazgeçer mi bilmiyorum sanki geri kazanmak barışmak için degişmiş gibi davranıp ileride gene aynı şeyleri yapacakmış hatta evlenince daha bile kötüsünü yapacakmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
Evlendikten sonra nasıl olsa elde ettim gibisinden daha beterini de yapar hayatını karartma huzurlu yaşamak için bir tercih yap
Soran+1 yılŞimdi ayrılmak istiyorum ama peşimi bırakmazsa bela çıkarsa rahatsız ederse napıcam diye korluyorum
Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Bipolar bozukluk gibi duruyor
11 Yorumla
+1 yılEtmez sevdigi şüpheli adam olsun ona söyle !
110 Yorumla
- +1 yıl
SEN BİR BAYANSIN SEVDİGİSİN (SÖZDE)
numarasını ver bir uyarayım istersen 😊 ama pek sakin değilimdir koç burcuyum ben haberin olsun - +1 yıl
İnsan sevdigine küfür edermi be?
Soran+1 yılHaklısın ayrılmalıyım dimi bu durumda yani 4 yıllık sevgilim ama hiç degişmedi ne kadar sevsemde bunlar içime sinmiyor hem her kavgada küfür ediyor hemde çok seviyorum diyor kafam karışıyor gerçekten
- +1 yıl
Bak söylediği sövdüğü küfürler ağır küfür aptal felan değil ANNENE SÖVÜYOR ANNENE BENİM SEVDİĞİM KIZ ANNEME KÜFÜR EDECEK ONU VARYAAAA ALIR KAFASINI MERMERE SÜRTMEM DİREK GÖMERİM bir erkegin ettiğini sen düşün artık
- +1 yıl
Sevgilime onu yapıyorsam millete naparım
- +1 yıl
Babana söyle karına küfür ediyor de baban onun anasını... 😊 bukadar basit
- +1 yıl
Takip etsene sen beni bir
Soran+1 yılTamam ediyorum
+1 yılasla en ufak kirjci soz etmedim etmem
215 Yorumla
- +1 yıl
olmasi gereken o hem kavga nedir 5dk sonra balim diye sarilir erkek sevdigine yeri gelince haksizda olsa ozur diler affettirir sevdigine kendini sevgisi herseyden ustn gelmeli
- +1 yıl
ayril diyemem vebali buyuk olur bana ama su var kadinlarda uzun iliski surdurme sorunu nolmus 4 yilsa 4 yilda ayni 1 ayda ayni olmuyosa uzatmicaksin cunki onunde hayatinin geri kalani var! duzgun efendi kibar bir erkekle neden sevgili olmassinizki sıkıcigeliyorlar kadinlara ama onlar asla boyle davranmaz🤔
- +1 yıl
o guvensizligi veriosa zaten beraber olma seviosa kararina saygi duymasi gerek senle ya da sensiz senin mutlulugunu istemeli anlamiyorumki olmayin sunlarla
Soran+1 yılNe yaparsa yapsın korkmamam lazım dimi yani tehdit bile etse barışmamam lazım yoksa ömrüm boyunca mahkum kalırım kurtulamam
- +1 yıl
aynen oyle o zaman geri donmicektin hata ettin yapma bir daha ayni hatayi ayril belki sana karsi bazi kozlari olabilir tanimiyorum sizi kotu niyetimde yok ama naparsa yapsin guclu ol!
Soran+1 yılEvet bende bitirmek istedigim zaman peşimi burakmazsa bela çıkarır beni rahatsız ederse tehdit şantaj falan yaparsa diye korkuyorum napıcam böyle yaparsa
- +1 yıl
saygi duymasi gerektigini soyle kendini duzeltnedigini soyle eger seviyorsa ayrilmasi gerektigini soyle boyun egme asla zaten bunu yaparsa onla yurumez asla tehdit nedir sen onun elini bir daha nasil tutarsin zararin neresinden donsen kar sancili olucak ama hatani telafi ediceksin ailen sevgili olduginuzu biliyormu baskicilarmi dindarlarmi ayrica berabr oldunmu ne kadar ileri gittin?
Soran+1 yılYani ailem çok rahat geniş degiller tabi ama baskıcıda degiller sevgili oldugumuzuda biliyolar ve beraber olduk evet 4 yıllık ilişkiydi zaten ama sadece bir kere oldu
- +1 yıl
neyse uzatmayayim ayril kurtul iyi kalpli birisindir bence bakire olmamayida kafana asla takma baska konu hakkindada her zaman danisabilirsin🙃
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim :) yani bu durum ayrılmama engel degil dimi ne yaşamış olursak olalım ayrılabilmek hakkım degil mi
- +1 yıl
tabi hakkin kole degilsin inan uzuluyorum cok iyi insanlar varken boyle tiplerle olup uzulenlere bakore degilsen nolmus esa degilsin degerin dusmuyor senin hala iyi temiz kalplisin ruhun karakterin iyiyse sevmis asik olmus yasamissin takma bunlari lutfen😀🙃
Soran+1 yılTamam haklısın teşekkür ederim :)
+1 yılseven erkek demişsin de o erkeklik mi
46 Yorumla
- +1 yıl
yani sen onu düşünüyorsan o seni 2 defa düşünmesi lazım
Soran+1 yılHaklısın ayrılmalıyım dimi bu durumda yani 4 yıllık sevgilim ama hiç degişmedi ne kadar sevsemde bunlar içime sinmiyor hem her kavgada küfür ediyor hemde çok seviyorum diyor kafam karışıyor gerçekten
- +1 yıl
ayrıl acıma
Soran+1 yılEvet bitirmem lazım ilişkiyi ama bir kere bitiricem dedim agladı yalvardı dayanamadım barıştım şimdi tekrar ayrılıcam diyemiyorum ve başıma bela çıkarırsa peşimi bırakmazsa ahatsız ederse diye korkuyorum napıcam
- +1 yıl
koy tavrını yaparsa milletin içinde bir rezil et çoğu erkek değişmez
Edwr de haddini aşmadan
06 Yorumla
Soran+1 yılYani ayrılmalıyım dimi bu durumda yani 4 yıllık sevgilim ama hiç degişmedi ne kadar sevsemde bunlar içime sinmiyor
Etmez.
27 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendim yaptım diyor hep
Hayır etmem
312 Yorumla
Soran+1 yılYani arayıyor zaten konuşuyoruz ama kavgada hep küfürler hakaretler ediyor işte
Soran+1 yılYani evet birlikte olmuştum ama bu ayrılmam için bir engel mi yani birlikte oldum diye mecbur muyum?
- +1 yıl
Hayır tabikide sonuçta zevk meselesi bu karşılıklı istekle olmuş bununla seni elinde tutamaz sen rahat ol yani şöyle söyleyim açık konuşmak gerekirse canısı olmak istemiyorsan vazgeçmeyi bilmelisin ne öyle hayat kadınıyla mı ilişki yaşıyorsun da küfür ediyorsun bu fantezi falan değil yani bu bildiğin ohh tadına baktım şimdi vazgeçemez rahatlığı
Soran+1 yılEvet haklısın yani bitirdigim zaman ilişkiyi bu nedenle hayatım mahvolmaz dimi
Tabiki sevmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferin ona
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHyr ondan degil. tabikide etmemesi gerekir. ama sana cooook guzel yaranmis
Soran+1 yılNasıl yaranmış neden
Cevap sahibi+1 yılAna avrat gidiyo namusuna dil uzatiyo hala seviyorum diyosun
Cevap sahibi+1 yıl4 olmazsa 44 yillik olsun. ben sevgililerimi bastaci yaptim salak kelimesini birak pislik bile demedim terkedildim ve sen bizim. gibi erkeklere haksizlik yapiyosn. yenisi bulunur elbet ama mutluluk zor...
Cevap sahibi+1 yılOyle birakmayan 10 da 1 . taviz tavizi getirir unutma
Soran+1 yılYani gurur yapar bırakır mı demek istedin
Cevap sahibi+1 yılHyr. bu gidişle sen daha coook burda başlık acarsin :)
Soran+1 yılNeden nasıl yani peşimi bırakmaz mı anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYazismak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri