manitam bütün kız takipçilerimi çıkardı büyük , küçük benim için hiç sıkıntı değil. o da aynı şekilde çıkarttı fakat sürekli yeni biriyleriyle tanışma isteği duyuyor. Düşüncelerinizi çok merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benzeri bir durum yarat. Kızlara takip at. Net kızar. Sonra yaptığının anlamsız olduğunu anlat.
konuşsam kalbini kırıcam istemiyorum kalbini kırmak ama bu mekranı anlıyamıyorum bende öyle bi merak yok mesela
İlgi istiyor olabilir
7 24 konuşuyoruz yemin ederim bebek gibi davranıyorum ona
Valla bilemedim ama böyle yürümez. Yürüsün istiyorsa feragat edecek bir şeylerden
teşekkürler
bırak tanışsın o zaman sende onun yaptığı gibi yaparsın sana laf yaparsa da karşılık verirsin madem bu kadar hevesli sal gitsin
onu sıkmak istemiyorum çok hevesli yeni arkadaş edinmede oyunlar da felanda böyle yapıyor ben herkesi sildim
oyunlarda arkadaş edinmek çok keyifli bir şey aslında eğer aldatıyor gibi bir şüphen varsa sevgilinin popon ayrılma ve dediğim gibi sende geri ekle kız arkadaşlarını
ben herkesi sildim diyorum bacım yanlış anlamasın diye seçim yapıcak o zaman ya yeni arkadaşlar edincek sürekli ya da ben kafam da kurmaya başlıycam ben yeni arkadaş edinmiyorum hiçbir kızla konuşmuyorum... aynı hassasiyeti onunda göstermesi lazım
abi o zaman bu konuyu kızla konuşsan sen yapacağını yapmışsın zaten kafanda kurup triplere girip kavga etmek yerine git açık açık söyle içindekileri eğer aynı şeyi yapıyorsa zaten diyecek başka bir şey yok
eyw
yani bu arkadaş edinme merakı
neden var bende yok mesela çok merak ediyorum
arkadaş aslında çok önemli bir şey değil ama işte bazen sevgili gidiyor arkadaş kalıyor ya ondan olabilir insanın yanında arkadaşı olması güzel bir his
hayır yeni insaların halı ortada kime güvenip güvenmiyceiğini bilemiyor insan ben gittim diye hemen arkadaş mı edinsin o gittiğinde bende ediniyim hemen hepte erkek arkadaş ediniyor
senin yaş kaçtı abi
18
bak bence sen düzgün bir dille anlat bunları ona kalbini kırarım diye düşünme çünkü o senin kalbini kırmış kırmaya da devam ediyor bazen haddinden fazla değer vermemek gerekiyor düzgünce konuşun bu meseleyi yoksa bu böyle uzar gider
konuştum kaç defa konuştum. sevgili olduğumuzdan beri kaç defa söyeldim sinir oluyorum diye ona.. hemen de trip atıyor kafayı yemelik trip atmıyorum diyor ama canım değilim yani tanıyorum kızı anlıyorum
belki kızında kötü bir amacı yoktur ki yani bilmiyorum aynı durum benim ilişkimde de var hiç bir kötü düşünce olmadan sadece insanlarla eğlenmek amacımız sevgilinin de amacı budur diye düşünüyorum üzme kendini
tamam olmasın olamaz zaten. Ben aynı şeyi ona yapsam mesela sevgilin aynı şeyi sana yaptı madem ilişkiniz bizimkiyle aynıymış. sevgilin sen gittin diye arkadaş edindi kız tanıştı gülüyolar eğleniyolar sanki 10 yıllık arkadaşmış gibi samimiler şakalar felan
kötü bir durum evet düşününce bilmiyorum gerçekten
BENDE BİLMİYORUM ona söylediğim zamanda bana bi bahane buluyor. onu harbi sevdiğimden hep bunlar yoksa zerre takmam. ne tiribini çekerim ne tavırlarını onu güzel yapan tavırları gülüşü ama böyle yapınca sinirleniyorum ona
çok sevdiğin belli umarım aranızdaki bu sorun çözülür ya
sizde çözüldü mü
bizde çözüldü mü tam emin değilim açıkçası
yani ne yaptın mesela
sorma be abim be
tamam sadece merak etmiştim
önceden çok arkadaşım vardı ama hayatıma biri girince azaltmaya çalıştım ama işte alıştığım için öyle pat diye herkesi hemen silemedim silsem bile başkaları geldi gitti galiba bu konuda ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorum gibi
ben onun için yüz yüze görüştüğüm insanları sildim yüz yüze konuştuğum aynı sınıfta olduğum kişiler hangimiz için daha zor olmuştur sence
şimdi tek taraflı da bakmamak gerek kızla adam akıllı konuşup halledin en yakın zamanda
kızın, arkadaşlarının çoğu sanaldandı ben hergün selam verdiğim insana selamı kestim o yanlış düşünmesin diye benim bu konuda hiçbir sıkıntım yok 1ayda hepsi geçti gitti benim için o tarafımı kesip attım resmen selam bile vermiyorum ona olan sevgimden
kardeşim git sende kızın yaptığını yap boş ver
yok sağol ben almıyım
abi o zaman böyle kendinizi yiyin ne diyim konuşun diyorum yok kızın yaptığını yap diyorum yok hocam böyle olmaz ama haberin olsun üzülmek istiyorsun o zaman sen
onu üzmek yerine kendimi üzüyorumm nadir kişilerdenim
bu kadar konuştun mesela burada anlattın anlattın anlattın kıza neden yazmadın bunları kıza neden söylemedin ya abi zaten kızın aldatacağı varsa aldatır gideceği varsa gider insanları takmayın bu kadar ya sanal olsun reel olsun arkadaş arkadaştır her şey karşılıklı olur ilişkilerde madem sana izin vermiyor kendisi yapıyor sende yapıcaksın tribe girersede hadi ordan çekiceksin basit
10 defa anlattım demiştim bacım. Trip atıyor konuştuğum zaman haksızmışım gibi... sanalla reelın alakası yok arkadaşlık konusun da bu arada. o senin görüşün.
doğru haklısın kızda farklı görüşte olabilir bilemezsin sormadan
kız bir fark yok diyodu ona göre öyle işte bacım sağol düşüncelerin için
eee bi fark yoksa o kızın ben kusura bakma ama kafasına s*cayım
bacım ne ettin
sen ya :D
pardon yanlış oldu cümle bi an kendime sövdüm
sağol bacım yorumların için içimi döktüm iyi oldu
valla keşke kıza dökseydin belki yararına olurdu ama olsun
konuşursam sıkıntı çıkartırım dediğim gibi seviyoruz bacım birini
hocam bi dene sıkıntı çıkarsa gel yaz geri kızın ig ver halledelim
tamam bacım yetti
kaba olma