Ben utangaç birisiyim ve birine para ödetme gibi bir durumdan hoşlanmıyorum. Ama bunu ne zaman yapsam yanımdaki normal erkek arkadaşlarım bile bozuluyor ve dikkat ediyorum erkekler genelde hesabını ödediği, bir şeyler aldığı ağır tabirle parasını yiyen kadınları tercih ediyorlar. Bunun sebebi ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDoğru olanı iki tarafta hesap ödemeli ne sadece erkek ne sadece kadın ne sadece erkek davet etmeli bir yerlere ne de sadece kadın eşit olmalı eğer eşitlik bozulursa orada sorun var demektir. Ne demek ya erkek adam hep hesabı öder. Kadina hesap ödenen erkek erkek değildir. Bunu diyene yat altıma da göstereyim sana ne kadar erkeğim demeli. Bunu hakediyorlar. Lan sen kimsin ki erkekliği bununla bagdastirip sorguluyorsun. Kimse kusura bakmasın bir erkeğin parasını yiyen kadına da ben kadın demem. Bana sürekli hesap ödeten kadın basit kadındır benim gözümde. Ben onun parası ile zengin olmam. Burada ki amaç kadına hesap ödetmek değil ki erkekler hesap ödemekten gocunmazlar. Onlarda emek verildiğini görmek isterler. Karsisinda ki kadın onun için bireyler yapıyor mu hep istemek ya da almak yerine bunu görmek isterler. Ben sürekli elimi cebime atacağım emegimi karşımdaki kadın için harcayacagim ama o cebinde akrep olacak. Bana emek vermeyecek benim için birsey yapmayacak kusura bakma öyle kadın senin kötü gününde yanında olmaz. Bugun paran vardır yanında olur yarın paran bitince gider. Bir kadın ince düşünebiliyorsa o kadından güzel eş olur. Dusunceli kadınlar değerlidir. Bencil ve düşüncesiz hep bana diyem kadınlardan ne köy olur ne kasaba. Kadin hesap ödesin diyen yok ama ben emegimi kalkıp onun için harciyorsam Bana hesap ödemesin ama o da emeğini benim için başka birsey de olsa da harcasin. Ben bilmiyormuyum emegimi başka şekilde harcamayı yemeyi onun için harcayacagima başka şeyler için harcarım. Niye yapiyorun çünkü seviyorum değer veriyorum. Ben yapıyorsam karşımda ki kadında bir zahmet yapsın benim için de aynısını bir parfüm alsın ne bileyim küçücük bir kalem dahi alsa o bile anlamlı buradaki amaç o da emeğini büyük küçük demeden senin için harcıyor mu görmek. Zaten bunu yapıyorsa bir kadın hesap odemesin erkek öder. Bundan da gocunmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO parasını yiyen kadın olayı değil bende sevmem aslında bı kadına hesap odetmeyi benim şahsi görüşüm biz erkekler kadınlara göre daha kolay kazanç elde ederiz veya şöyle diyeyim her işi yaparız ya da parasız kalabiliriz ama bı kadın kalamaz daima biseyler ihtiyacı vardır o yüzden parası cebinde dursun isteriz
00 Yorumla
Herkes yediğini içtiğini ödemeli ya da sırayla olmalı gurursuz kadınlar yediğini içtiğini ödemez öyle kadını sevende parasını yedirir yatağa ne zaman atarım diye hesap etmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılBen asla yanımdaki kadının hesap ödemesine izin vermedim vermem, kadına hesap ödeten erkek benim gözümde erkek değil rezil biridir, kadın parası yiyene adam mı denir
070 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin yanında sen hesap ödersen erkek olan erkek bunun altında ezilir senden uzaklaşır., karı parası yemek için can atan kendini erkek sananlardan bahs etmiyorum.
- +1 yıl
Senin gibi kızlara para yedirenede biz * uğruna vatanı satar diyoruz kardeşim
- +1 yıl
Bizde karı kız parası yemeye tenezzül edene adam demiyoruz
- +1 yıl
Ona zaten adam denmez senin gibilerede hem adam hem erkek denmez ama bankamatik çok denir şu yazdığın yorumla yedirmeye devam kardeşim 😂
- +1 yıl
Tamam şampiyon sensin, yazdıklarımı bu kadar üstüne alınıpta incinme. Bak senden başkası senin gibi atlamadı yaptığım yorumun üstüne
- +1 yıl
İşte ben ne kadar malca düşündüğünü gösterdim diğer erkekler adına sana max bankamatik shshhs
- +1 yıl
La aptal gece gece beni daha fazla uğraştırma, sen ne saçmalıyorsun gece gece neyi göstersin mal. Söylediklerim seni incitip deli etti ki böyle atladın, cahilce yorumlar yapıyorsun. Anlaşılan karı parası yemek için can atan bir mahlukatsınki bu kadar zoruna gitti de cevap yazdın, işine gücüne git cahil cahil mal mal yorum yapmayı bırak gece gece
- +1 yıl
Kudurdu max bankamatik Qr la çekebiliyozmu para o özellikte yüklendimi sana kardeşim shshhs
- +1 yıl
Anlaşıldı senin para için yapmayacağın şey yok iki kelimenden biri para bankamatik. Gözüm oğlancı değilim var git işine, hadi iyi geceler
- +1 yıl
Tamam bankamatik komisyon kaç kesiyosun başka banka kartı sende geçiyormu shshsh
- +1 yıl
Güya kendince laf soktuğunu sanıyorsun ama emin ol kendini rezil edip aptal durumuna sokuyorsun ama sende bunun farkına varıcak zekanın olmadığını görüyorum. İstersem şu yazdıklarını silememmi sanıyorsun ve ya seni engelleyemezmiyim sanıyorsun bunları yapmıyorum çünkü bu yorumları okuyanların senin ne kadar aptal ve rezil biri olduğunu görmelerini istiyorum. 😂👍
- +1 yıl
Hangi bankayla anlaşmalısın reis komisyon kesilmesin paranı yiyen kızlara boşa senden para çektikleri için max bankamatik shshhs
- +1 yıl
Çok acıtmışım canını kudurdun be, direk yazdığım yorumu üstüne alınmışsın, yapmış olduğum yorumum hedifi tam 12 den vurmuş. Hedefi 12 den vurduğundan dolayı çok mutluyum. Hadi iyi geceler sana
- +1 yıl
Tamam bankamatik kızlarda sana arkadan vuruyor haberin olsun😂
- +1 yıl
İki kelimeyi bir araya getirip daha cümle kullanamıyorsun beni gece gece kendinle uğraştırıyorsun. Şu söylediğin şeye karşılık sana para göndersem sende bana arkadan verirsin desem bozulurmusun?
- +1 yıl
Son söylediğimden bozuldunmu doğru söyle?
- +1 yıl
Paran yetmez 😎
- +1 yıl
Bozuldunmu bozulmadınmı onu söyle?
- +1 yıl
Senin gibi kızlara para yediren ve a mcı olan birine neden bozulayım sen zevkin uğruna ttn bile yersin para verip üstüne shshs
- +1 yıl
O zaman koyayımda bozul 😎hadi iyi geceler.
- +1 yıl
Tırrrreekkk 😉
- +1 yıl
Ahaha ağzına laf yerine benimkini yiyince lafı kafiye olamadan sokmaya çalışan kuduruk bir bankamatik gördüm sanki shshsh
- +1 yıl
popo oldun oğlum işte daha fazla kendini rezil etme işte sen benimkini ağzına almaya dünden razısın , yoksa ne diye bu kadar uğraştın benle, sana dedim oğlancı değilim git kendine başka bir tokmakçı bul, güzel kardeşim işim olmaz
- +1 yıl
G@t oldun dedim senin gibi yumuşak biri için popo diye yumuşatmışlar onlarda anlamış senin yumuşak olduğunu
- +1 yıl
Max bankamatik shshsh
- +1 yıl
Bende senin gibi bir abaza kızlara sadece para yedirerek elde eden birinin kelime dağarcığını geliştirmek için değiştirilmiş bir şey ama bunu anlamıcak kadar boş vasıfsız ve atm olan birisin dhshs
- +1 yıl
Her buluşma da ödenmese bile davet ettiysen ödemelisin. Herkesin bütçesine göre. Bu ısmarlama durumu bir bardak çay da olabilir. İnsan arkadaşına da bir şey ısmarlar. Ama hoşlandığınız kıza ısmarlayınca enayi gibi hissediyorsunuz.
- +1 yıl
@sudesiyahseven kişilik ve karakter meselesi herkeste olmuyor maalesef.
- +1 yıl
1 bardak cay ismarlayinca hemen “0bje” diyen erkekler çok arttı. Nedir yani yaa? Arkadaşı olsa alır ama sevgilisine alınca gururuna dokunuyor. Günümüz insanları bir garipleşti.
- +1 yıl
@sudesiyahseven enayilik çünkü söze geldimi herkes eşit adı altında canım saçma erkek düşmanlığı yapanlar hesaba gelincemi erkek ısmarlar oluyor kusura bakmayında eşim olmadığı sürece gelip geçici birine paramı yedirmem kolay kazanılmıyor öyle alın teri
- +1 yıl
En azından DAVET ETTİYSEN ödemelisin o halde. Sen evine misafir çağırdığında uzattığın kekin parasını istiyor musun?
- +1 yıl
@sudesiyahseven uğraşma boşuna laf anlamaz vakit kaybından başka bişey değil değmez.
- +1 yıl
@sudesiyahseven buluşmak ortak karardır iki kişi biriniriyle buluşmak için sözleşiyor sonuçta eve gelen misafir senin beklemediğin bi olay bunu örneklemen misafirle saçma
- +1 yıl
“Gel bi çay içelim” dediysen gayet de davet eden sen oluyorsun 🙂 Ayrıca her misafir de çat kapı gelmiyor ki. O halde neden haber verip de ortaklaşa karar ile gelen misafirden para almıyoruz? 🙂
- +1 yıl
@mehmet0716 sabahtan beri saçmalayan sen saçma diyorsun öylemi vay be.
- +1 yıl
Sen anlatıyon hala bankamatik nasıl en çok kaç parayla kız tavlayabiliyosun tipsiz halinle shshsh
- +1 yıl
Lan aptal tipimi ne zaman gördüm ergen ergen saçmalıyon
- +1 yıl
Son yorumuma cevap verebilir misin? Acıklamanı merak ediyorum. Her misafir çat kapı gelmez ve bazıları ortaklaşa karar ile gelir. Öyle olduğunda neden para almıyoruz ikram ettiklerimizden?
- +1 yıl
@sudesiyahseven misafir ayda yılda bir davet edersin sürekli görüştüğüm birinin hesabını ben neden ödiyim o zaman kız arkadaşlarımızlada evde buluşalım yazık cimri kızlarımızın paraları gitmesin shshhs
- +1 yıl
Sorumun cevabı bu değil yalnız 🙂 Ayrıca sevgilin de şehir dısında yasıyor olabilir ve nadir buluşuyor olabilirsiniz. Dolayısıyla mantıklı cevabın yoksa zaten haksızsın demektir.
- +1 yıl
Sude bu organizmada sorduğun soruya vericek mantıklı bir cevap bekleme, o zeka yok bunda onunla yazışa yazışa bir kanser hücresi olduğunu anladım, kaç kurtar kendini
- +1 yıl
La olum bunlar nasıl cevaplar memo valla kahkaha attım gece gece
- +1 yıl
@sudesiyahseven sorunun cevabı bu ama yediremediğin için bazı doğru olanları bu değildi diyip değiştirmen normal beynin sorduğun sorunun cevabının bile ne olduğunu kabullenemiyor senin gibi para avcısı olan ve bu nun gibi atm erkekleri olduğu sürece bu zihniyet devam edicek
- +1 yıl
Aaa konuşan atm yapmışlar lan insan gibi ama a mcıda shshs
- +1 yıl
Ben gayette cevapladim🙂 Sen misafir nadiren geliyor diye bahane etmedin mi? Ben de diyorum ki sevgilinle de nadiren bulusabilirsin. Bu durumda cevabin yok mu? Gene kufur ederek mi kendini ortaya koymaya calisacaksin yoksa lafimi cürütecek bir cumle duyabilecek miyim?
- +1 yıl
Memo Ada’dan ayrılıyorsun evlat kaybettin senin gibi karı kız parası yemek için can atan mikroorganizmaların yeri yok. Kız senden iğrendi bence, sen bu kafayla kız mız ayarlayamazsın
- +1 yıl
@sudesiyahseven kızların genel sorunu görmek istediklerini görmek zaten sana zaten sorunun cevabını verdim o zaman sevgilimizlede evimizde buluşalım o zaman ne dersin o zaman cimri kızlarımızın paraları cebinde kalır erkekleri atm olarak kullanmaya devam ederler dedim ee ne oldu buna bir cevap verebildinmi peki hayır çünkü kör bir para avcısısın tek bir küfürüm olmadan sana karşı küfür etti demende kızların genelinin kafalarında kurdukları senaryoya göre boş boş konuşmasından başka bir şey değil bakar körsün hem fiziksel ben düşünsel hshsh
- +1 yıl
Dallas atm si sen hala neyin kafasını yaşıyosun acaba ben herkes yediğini ödesin diyorum kızları savunucam diye boş boş muhabbet açan okuldaki berkecan con conları gibisin atm olmaya devam et aslanım sen dhshs
- +1 yıl
Konuyu lastik gibi sündürdüğüne bakacak olursak mantıklı bir cevabın yok. Ben de öyle düşünmüştüm 🙂 İyi geceler toxic
- +1 yıl
Memo aslanım kaplanım panterim pumam çitam pandam , çok yıprandın yiğidim var git uyu dinlen kendini toparla , pert oldun
- +1 yıl
Memo bozuldun mu lan 😎😎
- +1 yıl
@sudesiyahseven evet verdiğim cevabı kör olarak doğal olarak görmeyen ve cevap veremedin diyen bir bakar körün bana uzattın toxic demesi gerçekleri yediremediğinin kanıtıdır korkak vasıfsız ve paracı bir kızsın yol alabilirsin elendin e girl sbshsh
- +1 yıl
Misafire bir sey ikram ettiginde sesin cikmiyorsa, sevgiline neden cikiyor dedigimde verdigin cevap “evde yesinler” oldu. Sence bu bir cevap mi? 🙂 İkisinde de paran gitmis olacak.
- +1 yıl
Dallas tek bir kadın bile seni gerçekten sevdiği için değil o kör gözünü kapatıp para yedirmelerini sevicek şimdiden ağlıcak nir omuz bul kendine aslanım akılsız köpeği yol kocatır diye bir laf var ama sen ondanda anlamazsın ki max atm snshs
- +1 yıl
Memo iyi geceler yavrum
- +1 yıl
Sude hanım sizede iyi geceler
- +1 yıl
Misafire 10 dilim kek yedirir ama sevgilisine gelince ağlar. Eve cagiriyorsun da evine gelse de evindeki kek bedavaya mi pişti? 😅 Allahim bu nasil aciklama WMSJMXDNDMD
- +1 yıl
Çok aptalsın memo artık saçmalamayı kes te biz de gidip uyuyalım
- +1 yıl
Sanada iyi geceler. Arkadas evindeki kekin vahiy yoluyla bedavaya geldigini varsaymis. Kafe de ödemiyor ama kiz evine gelip yiyince sorun yok😅 daha dazla yorulmayalım.
- +1 yıl
@sudesiyahseven evde yesinler diye bir cevap bile demeden bunu söylediğimi söylemen zaten ne kadar karaktersiz ve yalancı olduğunun kanıtı benim için cidden kalsik bir tr kızısın kendini haklı çıkartmak için karşısındakiyle düzgünce tartışamayan söylediklerini çarpıtan bir e girlsin shshsh
- +1 yıl
Dallas atm si iyi geceler yarın para yedirecek kızlar bul egonu tatmin et knk seni az paranla övsünler bshshhs
- +1 yıl
Çok değerli vaktimi bununla harcadım tek üzüldüğüm bu. Bunun da yapıcak işi gücü arkadaşı yok sanırım ondan dolayı bize sardı bu da gece gece
- +1 yıl
Banka dısında kelime haznen yok Mehmet. Bu kafayla yalnız ölürsün. Daha 1 bardak çayın hesabını yapıyorsan sen yalnız kal zaten.
- +1 yıl
Memo sana para göndereyim mi evlat
- +1 yıl
@sudesiyahseven siz bir para avcısı ve atm olarak bir ben etmezsiniz ama ben ikinizide böyle g0t ederim laflarımı çarpıtmaya devam et kendince max tr kızı shshs
- +1 yıl
boş ver be dallas. Erkek kankası istese yedirir içirir ama bize yapınca hemen ahaha women kafası. boş ver, ağlasın dursun. İyi geceler
- +1 yıl
Aynen knk 🙂 Paragöz kız cay icin 1 ay sana katlanir 🙂 Allaha emanetsin
- +1 yıl
@sudesiyahseven iyi geceler atmlere ve para avcılarına burdan selamlar örneklerinize iyi bakın haliniz bunlar gibi işte kendini geliştirmemiş varlıklar shsh
- +1 yıl
İyi geceler sude hanım, memo artık boşa yazma sana tenezzül edip yazmıyacağım sende kudur çıldır emi memo, karı parası yemek için can atan memo
- +1 yıl
Dallas şu kıza yavşıcam diye bi yerin çıktı şurda hala onun gibi laflarımı çarpıtıyosun ikinizinde birbirinizden bir farkınız yok max seneryocular sizi sjshs
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılZenginsin ozaman ben severim hesabı sen öde sorun olmaz yeter ki insan olsun diyelim 1000 lira hesap geldi 100 sen öde ben 900 öderim kıza hesap ödetmek ne bilim gereken bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılHicbir kadina kiza para yedirmedim yedirmem. Gayet gurur duyuyorum ve cok büyük seylere imza attim. Evlenmedigi kadina para harcayan erkek comert değil net aptaldir.
00 Yorumlabana kalırsa erkek kendimhesabibi odemeli kadinda kendi hesabini ama tabiki lafi olmamali bende cok takilirim o odediyse bi kere bende odemeliyim kimsenin prasini yiyemem rahat etmem
00 Yorumla
+1 yılYoo ben ödemiyorsa kendiminkini öder çıkarım çokta umrumda olmaz buna para için benimleyse mal olur zaten dahada konuşmaz benle çokta umrumdada olmaz böyle biri😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl10 erkekten 9 u artık dediğinin tam tersi halde. Çay bile ısmarlamak istemiyorlar ki kendileri davet etse dahi. Sen nasıl üst üste hesap ödemek isteyene denk geldin anlamadım.
21 Yorumla- +1 yıl
Vallahi o kadar haklısın ki biz de aynı dertten muzdarip Sen hayatımızı giren ya da sohbet ettiğimiz bir kafede buluştuğumuz her kız istisnasız hesabı bize kilitlemeye kalkıyor abi hiç bir tane kız mı teklif etmez hesaba ben ödeyeyim diye Hani
+1 yılYok öyle bir şey 👍
Hatta bazı erkekler kızı parasını yemek için kızla birlikte oluyor. Böyle karaktersiz erkeklerde var.
00 Yorumla
+1 yılBiraz uyımlu davran. Ben de hesap ödemeyi sevmem ama bazen bu ısrar onların kalbini kırabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek bir ortam da baskın olmanın yolunun cebinde para olmasından geçtiğini düşünüyor.
00 Yorumla
+1 yılSevmemek değil de şahsen ben ödemeyince rahat etmiyorum
00 YorumlaKim davet ediyorsa hesabı ödemeli ya da erkek yemeği ödediyse peşine sen tatlılar benden olsun diyip tatlı yemeye götürebilirsin
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Ego meselesi. Ben de eşit ödenmesi taraftarıyım
00 YorumlaErkekler ekonomik üstünlüğü bir kadına vermek istemezler yazılı olmayan prensip kurallarından biri gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi parasini yiyecek oda sonrasında ondan birseyler isteyecek
00 Yorumlasen ödeyince egosunu tatmin edemiyor da ondan bir yerden mutlaka "erkeklik, büyüklük" yapmak zorunda.
00 YorumlaSaçma bir düşünce de ondan
Kadın sanki kendi bir şeyler yapamaz erkeğin parasını muhtaç gibi00 Yorumla
+1 yılYoo gayet de ödeyebilirsiniz 😊
00 Yorumla
+1 yılSana öyleleri denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yılKendilerince " erkeklik " yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yılEziklik yaşıyolar o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHasap ödemayince aklınıza soru işaretleri düşüyor
00 Yorumla