Merhabalar, iyi geceler herkese. Biraz uzun olacak ama bir konuda tarafsız görüş almak istiyorum.. 3 yıllık bir ilişkim var. Öncesinde de pek çok hatası oldu ama sevgimden dolayı biraz süründürdükten sonra affettim. Son 1 aydır ailevi ve başka konulardan dolayı çok kötüydüm ve her zaman benimle iletişimden kaçıyordu. "Şunu şunu düzeltelim" desemde gerçekten düzgün bir üslupla suçlamayarak konuşsam dahi "Kavga yaratıyorsun artık seninle kavga etmek istemiyorum" diyordu. Oysaki ilişkide bazı şeylere o kadar çok tölere edip kendime saygısızlık yaptım ki, ona karşı kin tutmamak, ona karşı cephe almamak trip atmamak ve şeffaf olmak için her zaman güzellikle konuşmaya çalışıyordum.
3 gün önce yine çok pozitiftim gün boyu ona sevgi dolu hareketlerde bulundum ama her zaman arkadaşlarıyla buluşur. Her zaman ailesiyle vakit geçirir ve gece vakti kalırsa beni arar. Sabahları çalışıyor zaten. Ben de sosyal hayatına saygı duyuyorum bir hayatı var diye ama gerçekten konuşma ihtiyacım vardı ve sahura kadar uyanık olduğu için onunla konuşmak istedim. Beni film önerisi için aradı ve sadece 3 dakika film hakkında konuştu ne izlesem diye, sonra kapatmak istedi ben de "zaten uyumuyorsun 5 dakika konuşsak mı?" dedim o da kapatmaya yeltendi. Zoruma gitti. Sonrasında mesaj attım kalbim çok kırılıyor, seninle konuşmaya ihtiyacım vardı dedim. O da belki benim keyfim yok dedi. Ama sen anlatmadan bilemem ki dedim ve belki anlatmadım dedi. Ben normalde bir sorunum olduğunda ona şeffaf olmamı ister, bazen ailevi konuları anlatmak istemeyiz ya o bana anlatmazsam "Bizden sevgili olmamış" der manipüle ederdi. Ben de ona bana neden anlatmıyorsun, canın sıkkınsa yanında olayım dedim ve beni tersledi. Bide bu saatte felsefe kavga çekemem dedi ben de mesajı öylece bıraktım. Sonrasında hiç mesaj atmadı 2 gün kadar. Bu gece taktik yapmak yerine dayanamayıp ben yazdım. Bir insan 2 gün boyunca tek kelime etmiyorsa o insanı sevmiyordur dedim. Dün ninesinin vefat ettiğini söyledi ve beni suçladı. Ama ben bana anlatılmazsa nereden bilebilirdim? Eğer 3 yıllık bir ilişkimiz varsa birbirimize anlatmamız gerekiyor diye düşündüm..
Gerçekten ben mi anlayışsızım? Siz olsanız böyle bir durumda nasıl davranırdınız? İnanın çok anlayışlı bir insanım hep zaman verdim ona. 6 gün boyunca 30 dakika konuşma için bekletti beni..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 buçuk yıllık ilişkimi dün bitirdim. Benimkiside kısıtlayıcı kıskanç hastalık derecesinde hemde. Ama ne seninkiyle ne benimkiyle bir ömür sürmez. Senin ilişkin gibi arkadşm vardı 9 yıllıktı ilişkileri telefonda zor konuşuyorlardı ailevi sorunlar yüzünden ayrıldılar arkadşm 2 ayda gidip başkasıyla evlendi ve mutlu. Yani seni sallamıyor anlattığın kadarıyla her şey net zaten. Kendine saygın yoksa başkasından saygı ilgi bekleme. Bırak gitsin
Aslında daha önce bıraktım ama maalesef peşimi bırakmadı çok kez sınır çizdim ve arkama bakmadım ama ne yapıp edip 4 5 aylık süreçte barıştık. Değişmiş gibiydi gerçekten ama bilmiyorum çok mu beklentiye giriyorum. Tüm arkadaşlarım tarafsız bir şekilde cidden anlayışlı sakin karakterli olduğumu ama onunla konuşurken beni tanıyamadıklarını söylüyorlar çünkü sinirleniyorum ve asla anlamıyor.. Düzgün konuşmaya başlıyorum tahrik edici konuşup kızdırıyor ve bir anda tartışmaya dönüyor sonra huzursuzlukla suçluyor.. Ben bile kendimi tanıyamıyorum artık.
Senin için de hayırlısı olsun gerçekten çok zor. Umarım daha hayırlı insanlar ile karşılaşırsın
İnşallah. Senin içinde aynısını diliyorum. Kendine bu eziyeti yapma sende bırak.
Çocuk seni sevmiyor değer vermiyor
Ama ben ayrıldım ve cidden yoluma baktım. Zaten ayrılmamak için çok cebelleştim kendimle ama en sonunda dayanamamıştım geri de dönmedim. Zorla peşimden koştu ailemi görüp özür dilemeye geldi. Cidden ona iyi bir kız arkadaş oldum. Ben tartışmadan dolayı yazmadı diye düşündüm. Normalde hep bir sorun mu var neden yazmıyorsun derim ama o gece kalbim kırıldı ve bu kez o gelsin bana çaba göstersin istedim. 1 gün sonra ninesi vefat etmiş nereden bilebilirim.. O kadar whatsapp kullanıyor, en azından haber verebilirdi 2 haftalık insan bile değilim ki her türlü haber verilmesi gereken bir olay. Şimdi ise ben suçlanıyorum
Suclu piskolojisi şans değer verseydi yanında olurdu sana zaman ayirdir
İnsana bunu idrak etmek zor geliyor sanırım. Tekrar kandırıldığını idrak etmek.
Erkek yanında her dayım bir bir kadın görmek ister ilgi göstermese bile
Bundan hayır gelmez sana net
Sürekli stres yapıyorum. Ben nerede hata yapıyorum bu insan neden benim hissettiklerimi anlamıyor diye.. Ailesinden biri vefat ettiyse ben müneccim değilim ki bileyim. Vefat haberi doğru ama uzak mesafede yaşıyor. O söylemeden bilemem ki. Tartışmadan dolayı 2 gün yazmadı sandım ve suçlu duruma düştüm şu an..
Ve aslında normalde bir sorun mu var dige soran bir insanım ama hep bir olay olduğunda ben ona gidip konuşmayı başlatıyordum. Cidden hatam olmadığı için bu kez o gelsin istedim. Çok şey mi bekledim bilmiyorum
Kabul ediyorum kötü şeyler yaşamış ama eğer gerçekten seni seviyorsa sana anlatması gerekirdi
Fena şımartmışsın
Bide o akşam keyfim yok dediğinde olmadı bu olay. 1 gün sonra öldü ninesi yani bana yine yazmamış oluyor. Eğer vefat haberini bilseydim en azından uğraşları var der beklemezdim ama ben de tartışmadan dolayı sandım.. Teşekkür ederim görüşünüz için
Rica ederim sen ilişkini zaman varken bi gözden geçir bence yoksa ilerde daha çok üzülürsün
Elbette.. teşekkürler
🙂👋