Aşk konusunda şanslı biri olduğunuza inanıyor musunuz?

Hayır hiç şanslı değilim maalesef. çünkü aşk gerçek değildir yani kimlerin sevildiğini gördüğüm için aslında iyilerin değil hep kötülerin sevildiğini gördüm bu yüzden de kendimi aşk konusunda hiç şanslı biri olarak görmüyorum maalesef. zaten sadece bu konuda değil hiç bir konuda kendimi şanslı görmüyorum. ama aşk konusun da ise tamamen şanssızım yani ortak ilgi alanlarına sahip birini bulmak benim için zor ayrıca gerçekten kalbi seven kimse kalmadı maalesef. herkes birbirini çıkar için seviyor her zaman.
Yok be daha aşkın a sını göremedik ama Buna şansız gözüyle bakmıyorum biraz da benim onceliklerimden dolayı kaynaklanıyor şuana kadar elektrik aldığım biri olmadı galiba benim sonum böyle devam edecek işin garip yanı bu durumdan mutlu olduğum zaman çok oluyor ilerde bir ilişki düşündüğümde ya da bir ilişkiye başladığımda ne yapacağımı bilmiyorum dgdhgd
Cevap
9Cevap
Şansım olsaydı şu an sevgilim olurdu ama yok hiçbir zaman da olmayacak sanırım
19 yaşındayım hiç aşk yaşamadım şanssızlıga girer mi girmez mi bilmiyorum ancak aşka tutkuyla inanan biriyim
Evet ama sevdiğim kızlar daha şanslı farkına varamıyorlar sadece
Değilim tam harika birini buldum diyorum burçlarımız uyumlu olmadığı için anlaşamıyoruz
Hayır pek şanslı olduğumu düşünmüyorum.
Şans işi yaşayıp göreceğiz
Çok çok çok şanslı değilim
Hiçbir konuda şanslı değilim
hiç degilim maalesef
Yok be gülüm ne sans var ne aşk 😂
Aşk değil ama meşk iyi
Degilim
Şanslıydım.
Hayır
En İyi Cevap