Evliyim, evli ve 2 çocuk babası birini seviyorum galiba

mrhb. ben 22 yaşında 2 yıllık evliyim evliliğim ilk günden beri kötü gidiyor. düzelir diye beklemem rağmen her geçen yıl dahada kötü oldu. eşim ailesine ve işine çok düşkün ailesiyle birlikte çalıştığı için onların sözünden de çıkamıyor. kışın eve erkekn gelmesine rağmen tüm geceyi televizyon karşısında uyuyarak geçirri yazın ise en erkekn 12 de gelir ve sabah 5 te geri gider ki hiç gelmediği günleride biliyoorum.15 aylık birde bebeğim var.son zamanlarda çocukla ilgilenmekten ve yanlızlıktan sıkıldığım için netten oyun oynamaya başladım. oyun oynadığım sitede evli 2 çocuk babası biriyle tanıştım.onunda evliliği sorunluydu ve biz dertleşmek adına konuşmaya başladık bu arkadaşlık 20 gündür aşka dönüştü. şuan ben istersem karısını boşaya bileceğini söylüyor ama ben izin vermiyorum çünkü kendi duygularımdan emin değilim. bana yardımcı olursanız sevinirim. acil cevap bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
verdiğiniz tüm cevaplar için teşekkürler zaten mantık olarak bende bunlardan farklı düşünmüyorum sadece sizinde dediğiniz gibi biliyorum boşlukta olduğum için bunları yaşıyorum. ve sanırım en iyisi bu saçmalığa bir son vermek...herşey için teşekkürler ...
Evliyim, evli ve 2 çocuk babası birini seviyorum galiba