1.Öyle internetten tanıştığın kimse için acele karar verip te boşanma sürecine girme.
2.Kocanın ilgisizliğinden şikayetçisinki haklısın herif gerçekten afedersin ama öküz gibi hiç seninle ilgilenmiyor, sen de onu sevmiyorsan ve düzelme umudun kalmadıysa bir ömürü de bu şekilde geçiremeyeceğiniz için birbirinize işkence etmeyin ve anlaşarak boşanın.
3.Ama kocanı seviyorsan,düzelir diyorsan, e çocuğumda var yuvam yıkılmasın herşey güzel olsun diyorsan iş sana düşüyor.Öncelikle
-kocanın eve geleceği saatte çocuğu uyut.
-Güzelce bir giyin içine seksi iç çamaşırları dekolte bir kıyafet saçlar başlar yapılı olsun ,güzel bir makyaj yap.
-Şöyle güzel bir sofra hazırla.sevdiği yemekleri yap
-Kapıdan girmesiyle beraber işve yap cilve yap ona.
-Sofrada bir küçük rakı olsun.
-Güzel güzel yemeğinizi yiyin işve cilve kısmını unutma.
-Televizyon kapalı olsun mümkünse boz.
-Güzel neşeli bir müzik koy yemekte.
-Hafif çakırkeyf olunca oyun havalarına geç kalk bir kaç oyna adamın karşısında.
-Tahrik et onu bir süre göster ama verme.
-İyice kudurunca ver..:)
ve şunu unutma erkekler evinde o* dışarıda hanımefendi olabilmeyi bilen kadını sever.
Bunları uygulayıp başarılı olursan daha çok sana ve evine düşkün olur ve zamanla ailesine olan bağlılığı azalır sana olan bağlılığı artar.Aaaa bir bakmışsın bir süre sonra herif ipleri tamamen sana vermiş işte o zaman istediğin gibi oynarsın...03 Yorumla
Soran+1 yılbahane buluyorum sanmayın lütfen sadece tam olarak anlayabilmeniz için yazıyorum. haklısın bu güne kadar yani evlenen kadar bende hep evli kandılara aynı şeyleri tavsiye ederdimama inan eşimde hiç biri işe yaramıyo. 2 yıldır bir gün bile pijamayla ev kıyafetiyle açmadım kapıyı. o gelmeden mutlaka makyaj yaptım bekledim gece 3 bile olsa. geceleri 12 ye kadar yemek yemedim sırf gelsin birlikte yiyelim diye içkiye gelince adam içkiye tövbeli .
- +1 yıl
yani sen üzerine düşeni yapmışsın anlaşılan, zor bir durum bizler buradan ne dersek diyelim kararı sen vereceksin şunu söyleyebilirim ki boşanmadan kesinlikle bir ilişki içerisine girme çünkü böyle bir durum boşanma esnasında mahkeme de aleyhine kullanılır sen haklıyken haksız duruma düşersin, iyi düşün ve kararını ver ,boşanmaya karar verirsen kendi ailenin de desteğini arkana almaya çalış, karamsar olma bu tarz şeyler bir çokevlilikte yaşanıyor unutmaki daha yanacakpekçok güzel günün var...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. İnternetten o adamla görüşmeseydin belkide bu düşüncelerin bu kadar ciddiye varmayacaktı.
Onunla görüştükten sonra sana bir dayanak olmuş ve mutsuzluğun sırasında denk gelmiş olması, sana bir nebze kapı olmuş.
Marifet o adamda değil aslında, onun yerine başka biri denk gelseydi ona da aynı şekilde hissedebilirdin,zayıf ve dertleşmeye,yakınlaşmaya ihtihacın olan bir dönemdesin çünkü.
O adam herşeyin farkında olmalı hatta seninle görüşmek bile istemiştir kaçamak,senin zayıf anından yararlanmanın peşinde olabilir.
20 günde öyle aşka falan dönüşmez,sadece tutunacak bir nefes buldum,a dönüşür.Böyle de bir karar arifesinde adamın da rolü büyük.
Bu adamdan bir an önce vazgeç yalnız ve daha sağlıklı bir kafayla kararlarını ver.Kocanla ne olursa olsun konuşmayı denemelisin,illaki olmuyorsa kendi kararını verirsin ama yalnızken.
Yada aile büyüklerinden yardım iste konuşmak düzelmek için kolay değil öyle çocuk falan varken,netteki aşkla klavyeden çocuk yapmaya benzemez.44 Yorumla
Soran+1 yılbiliyomusun bunuda denedim 2 ay önceydi eşime yalvardım biraz ilgilen diye bunaldım dedim ki bilir en çok ilgisizlikten nefret ettiiğimi babasız büyüdüm sayılır ben babam yurt dışındaydı ben 7 yaşına gelene kadar ve eşimle evlenmeye karar verdiğimde ondan sadece eş değil arkadaş ve baba olmasını istedim bana çünkü o 7 yılı asla telafi edemedi babam .eşim o günde benim işim bu katlanacaksın dedi ve kayınpederimi aradım böyle giderse boşanırım dedim. bana bizim işimiz bu işine gelirse dedi
- +1 yıl
Babasız büyümeninde rolü büyük olmalı,dahabir ilgilenilmek ister,eşten çok baba özlemini örtmeye çalışmak,haklısın..
Şimdi ateşin birinden çıkıp bir ateşe yönelmeni tavsiye etmem.Kararlarını tek başına almalısın,bir yandaşın arkanda olmamalı,bu senin ve çocuğunun geleceği unutma..
Olmuyor diyorsan eşinle,masaya yumruğunu vur,işime gelmiyorsun de,belki tutuşurda değişir biraz değişmiyorsada yapacak bişey yok,sepeti koluna..
Soran+1 yılçok teşekkür ederim en azından anlamaya çalıştığınız için
+1 yılerken yasta evlenmissin , evliligin sorunlu oldugu halde cocuk yapmissiniz ! bence sorunu esinle kionus halletmeye calis , şu an duygu boslugundasin sana degil 2 cocuk babasi 10 cocuk babasida olsa tatli sözleri sicak davranisi hos gelir cünki senin sevgiye ihtiyacin var , sana gel evlenelim diyecegine sana akil versin evliligini kurtarmaya bak desin , gel karimi bosayip seni alacam demesin !
Allah yardimcin olsun !01 Yorumla
Hem o hem de sen evlisiniz.Liseli aşık değilsiniz evlenme planları yapın.Nasıl bir adammış ki 20 gündür tanıdığı birisi için yuvasını yıkmayı göze alıyor? Kendini yalnız hissediyorsan eşinle konuş,düzelmesi için.Hala devam ediyorsa o zaman önce ayrıl sonra da başka birilerini bul.Şimdi değil bunun zamanı.Eşin anlarsa ya da öğrenirse neler olabileceğini de düşün.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hadi diyelim karısını boşadı ? sende boşandın? ve ikinizinde çocukları var oyle diyosun hadi aşka donustu bu durum siz evlendiniz? 1 yuva yıkan biri olursun herkesin gözünde 2 bir çok kişiden beddua ve ah alırsın ki bunları aldığında iki dunya da yakan bir araya gelmez. 3 çocuklarınızı göz onunde bulundurursak ilerde psikolojik sorunlar çıkacaktır. 4 eşin bu durumu duyarsa bir çok farklı şeyler olacaktır.. 5 bence aklını basına almalısın netten tanıstıgın insanla 20 gün içinde aşka donusecek bir durum olamaz aşk bu kadar basit bişey değil çünkü ve karşındaki adamı ne kadar tanıyosun? seni cinsel anlamda kullanmak da isteye bilir yasın 22 kocan dan şikayet edip burda anlatacagına kocanı karşına al ve konuşş senin anlattıgın bu durum ilerde basına çok dert açar demedi demeeee
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
u +1 yılDiğer cevapları ve senin yorumlarını okudum, öyle cevap yazıyorum.
Eşinden ayrılacaksan ayrıl, bu mutsuz hayatı çekmek zorunda degilsin fakat iyi düşün çünkü bu zor bir karar. Ancak diğer adama güvenerek bu kararı alma kesinlikle. Emin ol onun senden faydalanmak maksadıyla yalan söylüyor olma ihtimali, doğru söyleme ihtimalinden çok daha yüksek.32 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşın gerçekten ciddi cevaplara ihtiyacı var ve ben ciddi cevaplar vermeyi seviyorum. :))
+1 yılzaten bu tür ilişkiler ortak nokta ile başlar
bence ilk hatayı sen erken evlenmekle yapmışsın
2. hatayı yapma kesinlikle
birde söyle düşün
senin için karısını boşayan adam yarın başkası için seni boşar
eşine söyle izin alsın seninle ilgilensin iyi olmadğını söyle ona03 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle cevabınız için teşekkürler ama bir yanlışlık yapmışım şimdi farkettim yaşım 22 değil 26 yinede çok büyük fark sayılmaz evet. ama tüm yorumlara baktığımda hemen hemen herkes diyorki git eşinle konuş. konuşmadımmı sanıyorsunuz defalarca günlerce konuştum. 9 ay hamileliğimin her gününü ağlayarak geçirdim. söylediği tek şey benim işim bu. söylermisiniz bir insan 2 yıllık evliliğinde sadece 9 defa kahvaltı yaptığı eşini ne kadar sevebilir
- +1 yıl
sende haklısın ama umudunu başka bir evli kişide arayamazsın ki o zaman boşanacağını söyle cocukları da gönder babasına sana anlayışlı bir kkoca versin allah
aminn - +1 yıl
hergun kahvaltı yaptıgında eşini daha mı çok seveceksin ? hadi eşin işini bıraktı hergun evde daha mı vazgecilmez olacak bu defada gecim sıkıntısı yasadıgında yine buraya yazıcaksın ? O adam senin için ve çocugun için çalışıyor. Bence sen bahane üretip kendini kandırıyosun yani tamamen bitirmişin aklında kocanı.. buradaki yorumları unutma ve aklına eseni yap bak gör herkesin dediğine geleceksin... O karşındaki adam seni kullanacak son pişmanlıkda fayda vermicek sana
senin tanıştığın kişiye aşık olman söz konusu bile değil.. aşk denmez buna.. o adamın sana olan ilgisine,şefkatine bağlanmışsın.. çünki dediğin gibi boşluktasın ve bi kıvılcım duygularının patlamasına yeterli.. bir kişiyi vurmak istiyosan kendi silahıyla vur.. yani eşinin aynısını sende yap.. biraz uzun bi zamanını alır ama eşin bu ilgisizliğini elbet farkedecektir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. evlilik konusunda hata üstüne hata yapmışsın zaten ama belli olmaz bşyler ilerde belki düzelebilir aileleri sok araya bşyleri halletmeye çalış...ya da en olmadı ayrıl ama internette 20 gündür aşık oldum diyorsun internetteki adaama hiç ama hiç güvenme çünkü belki de sana yalan söylüyor yazık etme kendine çocuğunu düşün..ailenin onurunu düşün..daha konuşma o adamla..cinsel çıkarları için öyle söylüyordur aşk inan bu kadar basit değil...
12 Yorumla
+1 yılBen size saygı duyuyorum. Sonuçta hayat sizin hayatınız. Çocuğu olumsuz etkileyeceği için boşanmayın ama arada sevdiğiniz kişi ile görüşün. Evinizi ihmal etmedikten sonra sorun yok. Ben bir erkek olarak eşime aynısını söyledim. İstediğin kişi ile görüşebilirsin, abartma, sorumluluklarını unutma yeter dedim. Daha böyle bir talebi olmadı 2 yıldır ama olursa da kesinlikle kızmam. Ben onu korumakla yükümlüyüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher ikinizde yanlış içindesiniz bulunduğunuz durumdan kurtulmak için yapacağınız şeyler eşlerinizle sağlıklı bir şekilde iletişime geçmektir. bunun için ne gerekiyorsa yapmalısnız, mesela benim eşim tv yi balkondan aşağı atmıştı, ne demek istediğimi anladınmı
04 Yorumla
Soran+1 yılanladım anlamasınada ben ne yapayım annesini babasını zehirleyip koyunlarını mı öldüreyim onu anlamadım. bizim tek problemimiz işi ve ailesi
- +1 yıl
kendi muhasebeni yap ne istediğini hayatının bu monotonlukta geçemeyeceği gerçeğini ona hissettir sonra ortak bir yol çizin
- +1 yıl
cevaplayan arkadaşım çok haklı olmakla birlikte malesef toplumumuzda bir adam evine ekmek getiriyor ve çalışıyorsa kadının boşanması saçma karşılanıyor.. kadının sevgi ve ilgi ihtiyacı boşanma sebebini geç şikayet sebebi bile olamaz.. bir çok erkek bunu anlamak istemiyor.. diğer yandan asla ve asla kötü evliliğiniz yüzünden düştüğünüz boşluğu aşk sanmayın...
Soran+1 yılevet malesef öyle eve para getiriyor içkisi kuamarı yok gözü dışarda değil senin derdin ne diyo herkes. ama kimse bilmiyo ki evde sadece eşyalarla yaşamak nasıl bir duygu. yada kaç kişi biliyo rüya gibi uyurken gördüğün uyandığında bir daha göremediğin bir kocayla yaşamayı.kaldı ki benim kocam eve parada getirmez öyle çalıştığı kadar. babasının ona verdiği zaten haftada 70 milyon ev kira çocuyk var hadi siz düşünün bakalım.ya benim yerimde olsaydınız
ben eşinize kızdım açıkçası hem ilgilenme, hem de eve net taktır.. ne yapıcak bu kadın akşama kadar nete girecek bu tür şeyler yapacak neden boşlukta çünkü.. eşini dinlemeyen erkekler çok var malesef önemsemeyen..
04 Yorumla
Soran+1 yılevde net olamsı onun işine geliyo yeni taktırdık zaten çünkü ben nete girince ona neden gelmiyosun demiyorum. geldiğinde benimle ilgilen demiyorum . bir erkek yemek yerken elinde kaşıkla uyursa kapıdan girince uykum var derse kadın onun için süslense sofralar hazırlasa ne değişirki
Bu yaptığın zaten yanlış, sorunu otur konuş eşinle, sonuna kadar deneyin yine de olmuyorsa boşanın..Ondan sonra senin gibi evli olmayan biriyle tekrar başlayabilirsin, ama ne o nede sen ailenize bunu yapmayın..
10 Yorumlainternetten tanıştığın 2o gün bunu geç ikincisi gidip eşinede sarılma oturup konuşun şuan da bir dönem geçiriyosun büyük ihtimal bebek bakmak vs seni yordu bunaldın kurtulmak için önüne çıkan ilk adamla evlenmeyi düşünüyorsun evlilikten şikayet ediyosun yani aynı hatanın 2. si konuş ayrıl eşinden olmuyorsa ve evlenmeyi bir süre düşünme önce şu psikolojik süreci atlat yağmurdan kaçarken doluya tutulcaksın kendine gel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Bazen sahte sözler olabilir,ortada kalma riskin var,iyi düşünmelisin,20 günde aşk sanki şu anki evlilğinden farklı mı olacak,ilk günler iyi gider sonra bir anda yine aynı kabusu yaşarsın ve ortada kalırsın,
00 Yorumla
+1 yılbaşka birinin yuvasını yıkınca mutlu olabilecek misin bu aşk değil bu sığınacak bi yer arama.ilgisizlik seni başka taraflara cekmiş konuş eşinle hallet
11 Yorumla
+1 yılhata üstüne hata yapma sakın, eşindeki boşluğu başkasının dolduracağını düşünme tanımadığın insan uğruna evliliğini bozma ama mutlu değilsen ayrılabilirsin
00 Yorumlaküçük yaşta evlenmenin sonuçları işte. Yuvanı yıksan ne olucak? O yuvasını yıksa ne olucak ? yuva yıkanın yuvası olur mu sanıyorsun sen ? Saçmalama eşine sarıl ve git yat uyu
12 Yorumla
Soran+1 yılsadece yaşımı yanlış yazmışım kusura bakmayın 25 yaşında evlendim üstelik okulumu bitirdim diplomamı aldım işimi buldum öyle evlendim ama çocuk olunca iştende ayrılmak zorunda kaldım ve sanırım bu kadar boşlukta saçmaladım ama şimdi işin içinden çıkamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyol yakınken o adamla muhabbeti falan kess işi ilerletme bence. yuva üstüne yuva kurulmaz şu halinden daha da beter olursun valla
00 Yorumla O da emin değildir duygularından. Daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile sadece netten konuşarak aşık olunmaz.
00 Yorumlasen sadece boşluktan o adama sarmış durumdasın valla eşleri boşayıp evlenseniz büyük hayal kırıklığı olur ikinizinde psikolojisi boumuş birbirinize yardım edemezsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yazıyı kocamın telefonunda buldum ve merak edip geçmişine baktım bu yazıya benzer yazıları okumuş kısacası ben aldatildigimi bu yazıyla öğrendim evliyim 2 çocuk sahibiyim karşıdaki kadında evli ve çocuğu var sadece sormak istiyorum benim yaşadıklarımın suçlusu kim kim suçlu
00 YorumlaOy oy zor duzelir o bende 5 senedir var hala ayni duzelmio ilk nasilsa oyle gidio
00 Yorumlabencede bu saçmalıga bi son ver derim... en iyisi bu olcak senin içinn
00 Yorumlabugun senin icin baskasini terk eden yarin seni terk eder baskasi icin diyecem de senin de pek geri kalir yanin yok gibi be annem.
00 Yorumla
+1 yılAklını başına al ve bir sıkıntın varsa elaleme anlatacağına kocana anlat .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. No comments
ben karışmam bir karıştım bu işlere Allah korusun bir daha mı töbeeeeeeeeee00 Yorumla
+1 yılbence vazgeç o adamla görüşmekten. netten tanıdığın ipsiz sapsız biri için değmez.
00 Yorumla
+1 yılkanma sakın, evli erkeklerin klişe sözüdür karımı boşayıp senle evlenecem falan, öyle hatalara düşme, çok istiyorsan yaşa yaşıyacağını onunla.
00 YorumlaYapma... boşanacaksan boşan ama başka bir adam için değil...
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım yanlış anlaşıldım ben zaten onun için boşanmayı düşünmüyorum o benim için boşanmayı düşünüyo. ben kocamı boşamak istediğime emin olamadığım için onunda boşanmasını istemiyorum. ama ben onunla tanışmadan öncede zaman zaman boşanmayı düşündüm hatta karnımda çocuğumla eşyalarımı toplayıp gitmeye bile kalktım yani bunun başka bir adamla ilgisi yok. ben daha onu sevip sevmediğimden bile emin değilim dikkat ettiyseniz seviyorum galiba yazdım sorumun başınada
+1 yılBence bu tarz şeyler çok tehlikelidir ve türk toplumunda kabul görmez. Bence sen etraflıca düşün bu konuyu. İnternet aşklarına da hiç güvenme :)
00 YorumlaSakın yapma böyle bir şey. Burda değil git kocana anlat derdini
11 Yorumla
Soran+1 yılkocamamı görürüsem anlatırım . benim kocam rüya gibi. yatıyorum bir ara bakıyorum gelmiş sonra tekrar uyuyorum ve kalktığımda yine yok
+1 yıleşinle konuşmayı dene bence ama sakin sakin . İnternette tanıştığın herkese de güvenme . O duyduğunda aşk değil , eşinden bulamadığın ilgiyi dışarda aramak sadece .
10 Yorumlakimse 20 gün lük netten tanıştığı biri için evliliğini bitirmez kandırıyor . yatana kadar . yattıktan sonra seni tanımayacaktır .. bu kadar saf olma
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı şeyi düşünmüyorum dersem yalan olur. ama inanmak istiyorum çünkü kocamdan sevgi değil hiç birşey göremiyorum hatta kocamı göremiyorum birilerinini benim için birşeyler yapacağına inanmak bile beni mutlu ediyo. yapmayacağını bilsemde..
yuva yıkanın yuvası olmaz.senin için kendi karısını bırakan,yarın başka birisi için seni bırakır.
10 Yorumlaevlenirken aklın nerdeydi...interneti bu yüzden sevmiyorum.artık kimse eşini gönül rahatlığıya eve bırakıp işine gidemeecek
00 YorumlaNe desem bilemedim.
Bebeğin varmıs ona yazık etme sırf kendını dusunemezsin bu saatten sonra..02 Yorumla
Soran+1 yılaslında kendimden çok bebeğimi düşünüyorum onun için kararsızım. bildiğim bir gerçek var mutsuz evliliklerde büyüyen çocuklar boşanmış ailelerden daha sağlıksız oluyor.ama yinede oğlum büyüdüğünde hangisini tercih ederdi diye düşünmeden yapamıyorum...
Toplumumuz nereye gidiyor.. Çokta tomason nereye giderse gitsin la..
01 Yorumla- +1 yıl
nereye gittiğini bilmiyorum ama hiç iyi yere gitmiyor onu biliyorum
+1 yılmerhaba, ne yaptınız, sonuç ne oldu? çözebildiniz mi yoksa daha da çıkmaza mı gidiniz...ben evliyim, 2 çocuğum var ama mutsuzum:(
00 Yorumla
+1 yılnet:yuva yıkanın yuvası olmazmış
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen hatayı 2 sene önce yapmışsın, bundan sonra ne yapsan herşey olacağına varır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce eşinden boşan bence.
02 Yorumla- +1 yıl
He.
Bu benim asigim degil;)
00 Yorumla
+1 yılgüvenme sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılotur oturdugun yerde
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?